FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas nam je divan dan,divan dan divan dan.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zato ga i prozivam.
Majjjjkkkklllllllllllllll

Majjjjkkkklllllllllllllll
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Eh da vidimo sta ćemo sa Zahirovicem 
Menadjer mu se i onako okrenuo našem klubu ovaj prelazni rok pa eto da malo mahalamo
Menadjer mu se i onako okrenuo našem klubu ovaj prelazni rok pa eto da malo mahalamo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Upravo tako, ali za ljudski je nadati se da ce morati na klupufico je napisao/la:Sto se Rustemovica tice, nije njegov problem sto ga vrli strucnjaci Jesic i Hurtic guraju prema naprijed. On je klasicni destruktivac i takve poslove obavlja odlicno. Njegovi zadaci ne smiju biti organizacija napada i centarsutevi. S obzirom kakav nam je ostatak ekipe, ja ocekujem da Rustemovic bude u prvih 11. Naravno, u Sarajevu kakvo svi zelimo, Rustemovic ne bi trebao ni na klupi biti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemojte nas loziti nesto.. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Kolko ja znam on ima ugovor sa malenima do kraja 2017 ja msmmiky_hz je napisao/la:Eh da vidimo sta ćemo sa Zahirovicem
Edit:sad vidih
Zadnja izmjena: HaRakIRi46, dana/u 14 jun 2016, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Pa zar ne znasMortemHz je napisao/la:Nemojte nas loziti nesto..
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne spominjite ga ...: daleko mu kuca od nase....HaRakIRi46 je napisao/la:Kolko ja znam on ima ugovor sa malenima do kraja 2017 ja msmmiky_hz je napisao/la:Eh da vidimo sta ćemo sa Zahirovicem
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' bas? Ne mogu sad Austriju da gledam na miruAdo76 je napisao/la:Pa zar ne znasMortemHz je napisao/la:Nemojte nas loziti nesto..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Saideeeeee Husejinovicuuu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kakva crna Austrija oci mi ispadose od mobitelaMortemHz je napisao/la:Je l' bas? Ne mogu sad Austriju da gledam na miruAdo76 je napisao/la:Pa zar ne znasMortemHz je napisao/la:Nemojte nas loziti nesto..
Svi u napad jedan je Hase!!
-
Coromandel
- Kontakt:
ja F5 pritiscem od prosle hefte kad sam spominjao sharbinija 
Cuj imamo potrebu uvijek hahahahajaj pa kud ce ti veca potreba da pljujes sve redom od ove najgore sezone posle rata.Uostalom sto bi pljuvali osvojili smo jednu titulu u 10 godina u najgoroj ligi u univerzumu.Ma sto bi pljuvali......hahahahahhaha..Kad ne bude pjuvanja.........Decko gdje si ti bi ovih zadnjih godina da svake sezone agonije prozivljavas.Jos zamisli da nije bilo nekih dobrih izleta u europi..Eh decko ako ima ko pravo da pljuje sve redom to smo mi.Dosta raji agonija.PitarBordo je napisao/la:A evo, de mi kaži po tebi Kramar dobar bio?bordobijeli je napisao/la:Otisao okic i kramar ko li je sad na redu da ga prozivate.ako ista gluplje ima kod navijaca Sarajeva to sto imamo potrebu da uvijek pljujemo 2 _3 igrca bolest ziva.stvarno ne kuzim tu potrebu da nekog prozivas i blatis.
Said prije njegovih povreda je bio zvjer ali sada je veeeliki rizik i nadam se da nece doci.
a ja se nadam da neces vise pisatikengur je napisao/la:Said prije njegovih povreda je bio zvjer ali sada je veeeliki rizik i nadam se da nece doci.
SAID!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Saide i sa slomljenom nogom DOBRODOSAO
I sa stakama na terenu da igras znam da ces dodati jednu pravu loptu za 90 min. Nemogu vise da cekam godinama ni Radovca ni Rustema niti ove brazilce.....
Dodji Saide da produzim clansku molim te
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I sa stakama na terenu da igras znam da ces dodati jednu pravu loptu za 90 min. Nemogu vise da cekam godinama ni Radovca ni Rustema niti ove brazilce.....
Dodji Saide da produzim clansku molim te
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Said ce svojim dolaskom popraviti donekle atmosferu i privuci vise navijaca na tribine. Svojim izjavama moze doprinjeti ekipi, a pogotovo ulaskom na teren.
SARAJEVO
-
bordobijeli
- Kontakt:
Prvo nije bitno gdje sam ja bio al kaf vec pitas gotovo svaku na sjeveru aBgm i u Sofiji,Pragu,podgorici,Bl,Tuzli,Sirokom itdtenpenny je napisao/la:Cuj imamo potrebu uvijek hahahahajaj pa kud ce ti veca potreba da pljujes sve redom od ove najgore sezone posle rata.Uostalom sto bi pljuvali osvojili smo jednu titulu u 10 godina u najgoroj ligi u univerzumu.Ma sto bi pljuvali......hahahahahhaha..Kad ne bude pjuvanja.........Decko gdje si ti bi ovih zadnjih godina da svake sezone agonije prozivljavas.Jos zamisli da nije bilo nekih dobrih izleta u europi..Eh decko ako ima ko pravo da pljuje sve redom to smo mi.Dosta raji agonija.PitarBordo je napisao/la:A evo, de mi kaži po tebi Kramar dobar bio?bordobijeli je napisao/la:Otisao okic i kramar ko li je sad na redu da ga prozivate.ako ista gluplje ima kod navijaca Sarajeva to sto imamo potrebu da uvijek pljujemo 2 _3 igrca bolest ziva.stvarno ne kuzim tu potrebu da nekog prozivas i blatis.
Treba kritikovati ali znati sta kritikujes a ne uzeti na zub 3 igraca i tako svake godine i mislis fa ce se nesto popraviti tim prozovanjem igraca.ja isto poslije poraza znam pljuvati igrace al svaki dan i svakom komentaru nekog prozivati to je bolest ,tako neki i na trbini zvizde i prozivaju pojedine igrace na svaki dodir s loptom.ja tu ne vidim nista pozitivno za nas klub.
Da mu Boga da zdravlja, ostalo on zna
welcome back!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin