Ima li ovaj odlazak ista sa smanjenjem plata i cinjenicom da se nije izborila evropa koja je planirana?Thetraphak1921 je napisao/la:Sta se ima naklatiti na kosti, kada se znalo da ide ima sest-sedam dana. Stavise, trebao je jos prije par dana otici.wobly92 je napisao/la:Čuj aldin u pravu, kad im se naklati na kosti.joker90 je napisao/la:Ode Zahiraga, izgleda da je Aldin bio u pravu..![]()
Znalo se prije 10-tak dana da ide, do Tuzle se čulo. Vjerovatno i znaju već zašto je otišao, ne bih ja da pričam o tome.
Zbog cega je otisao? Hajde, reci.. Sem sto nije ni blizu pojacanje bio. Ako mi ne vjerujes da sam to i ranije pisao, prelistaj mi postove ili cu ti sam pronaci da te uvjerim sa sve datumima kada su napisani.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ima veze sa novim trenerom
trener je ćelav i ne voli čupave u vezi.
trener je ćelav i ne voli čupave u vezi.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Treneru nije bio potreban, sto mi je sasvim logicno. Nista pokazao nije, sem sto je derbi fenomenalno odigrao. Ipak, nedovoljno. O tome mjesecima trubim, da mi je lakse kada vidim da neko ne zna nego kada vidim da neko zna i moze, a nece. Ja mu u svakom slucaju zelim svu srecu svijeta, i cisto zbog njega da se rijesi kur.cobolje.joker90 je napisao/la:
Ima li ovaj odlazak ista sa smanjenjem plata i cinjenicom da se nije izborila evropa koja je planirana?
Mislim, u svakom slucaju se apsolutno slazem da su i njemu i Bekricu trebali skresati platu i preusmjeriti sav novac na racun Bosketa, Ivana i Jovana podjednako. Eh, za njima bih plakao i pisao debeo minus Upravi, za ostalima ne bih..

Nisu mu valjda na 14% digliTobeYarabi je napisao/la:otisao jer su mu protiv njegove volje promjenili ugovor, tj zakinuli ga za lovu

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Adnane sine misle da sam lud 

Koji je ovo qrc, kod kona Majkl zna ko dolazi, a ko ne, kod nas Aldin..
E tugo moja..
E tugo moja..

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sad ce i njemu morati placati kamatu..pisu da su ''sporazumno'' raskinuli, a evo njegovih rijeci: ''Ja sam profesonalac i imam vazeci ugovor koji su mi oni pokusali prepraviti i nagovoriti me da potpisem novi koji je potpuno izmjenjen. Ugovor se mora isopstovati i necu im oprostiti''Ado76 je napisao/la:
Nisu mu valjda na 14% digliTobeYarabi je napisao/la:otisao jer su mu protiv njegove volje promjenili ugovor, tj zakinuli ga za lovu![]()

Lažes????TobeYarabi je napisao/la:sad ce i njemu morati placati kamatu..pisu da su ''sporazumno'' raskinuli, a evo njegovih rijeci: ''Ja sam profesonalac i imam vazeci ugovor koji su mi oni pokusali prepraviti i nagovoriti me da potpisem novi koji je potpuno izmjenjen. Ugovor se mora isopstovati i necu im oprostiti''Ado76 je napisao/la:
Nisu mu valjda na 14% digliTobeYarabi je napisao/la:otisao jer su mu protiv njegove volje promjenili ugovor, tj zakinuli ga za lovu![]()

Sve je to stvar filozofije.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne lazi ti da si se upecao postove @Rinuka.Ado76 je napisao/la:Lažes????TobeYarabi je napisao/la:sad ce i njemu morati placati kamatu..pisu da su ''sporazumno'' raskinuli, a evo njegovih rijeci: ''Ja sam profesonalac i imam vazeci ugovor koji su mi oni pokusali prepraviti i nagovoriti me da potpisem novi koji je potpuno izmjenjen. Ugovor se mora isopstovati i necu im oprostiti''Ado76 je napisao/la:
Nisu mu valjda na 14% digli![]()

E, moj Ado.

TobeYarabi je napisao/la:sad ce i njemu morati placati kamatu..pisu da su ''sporazumno'' raskinuli, a evo njegovih rijeci: ''Ja sam profesonalac i imam vazeci ugovor koji su mi oni pokusali prepraviti i nagovoriti me da potpisem novi koji je potpuno izmjenjen. Ugovor se mora isopstovati i necu im oprostiti''Ado76 je napisao/la:

Thetraphak1921 je napisao/la: Ne lazi ti da si se upecao postove @Rinuka.![]()
![]()
E, moj Ado.

Ode Zaha, bio najjaci zadnji vezni, poslije Stjepanovica..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
je ko ovaj Lazic

Hahahah jasta ce. Nasi igraci imaju ugovore tj svi sto valjaju pa ako nekog zeli moze da iskesira samo. Uostalom nama ko je bitan niko ne ide za dzaba nismo mi Sloboda. Nesto spominjete raskide ugovora Okica itd i tu se nemojte brinut nisu se dale nikakve velike pare,beze spinujete i lazete. Kod vas se automatski ugovori produzavaju hahah upstalom laz je da je Ibrak menager vecini igraca cak suprotno neznam ni jednom da je menager al hajde izmisljajte. Nas golman Kovacevic ode u City akademiju i zamisli ima profi ugovor i platice ga dobro a dosao iz Zeljeznicara BL zato tjesi se tisamirr je napisao/la:Ne znaju pitari da je Ibrak menadjer vecini igraca iz akademije i svi ce vrlo povoljno otici u Austriju.Heller je napisao/la:Otišo si Ibrak, ostala je tuga. Za njim inače ostaje tuga.samirr je napisao/la:Otišo si Ševko, ostala je tuga.
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 14 jun 2016, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Bogičević, pa šta je ovo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zavrn'o Miske pipu. 

-
- Kontakt:
Kostic odlucioLakoste je napisao/la:Zavrn'o Miske pipu.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Zna li majka od ovog Lazica da joj se dijete bavi fudbalom? Ko je ovaj momak?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako je Lazić pojačanje, onda smo se pojačali.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!