Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Evil Genius
- Kontakt:
Re: Serie A
drago mi je vidit da se curci snaso za klub, dosta dobar golman koji ce za par godina (nadam se) bit jedinica rome jer ipak i dalje drzimo pola njegovog ugovora 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
U repki Italije imaš 6 igraca Juventusa, ako cemo biti precizni. Kad dodas Mela, Poulsena i Caseresa, to ih je 9.daffy je napisao/la:samo u repki Italije imas 7-8 igraca Juventusa, toliko o "tacnosti" te slike
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
Thecoldfear
- Kontakt:
Caseras je igrac Barcelone, Juventus ga nije htio kupiti.
Ali je igrao proslu sezonu na posudbi u Juventusu. Vec je gore bila prica o Miroslavu Stochu, koja je slicna ovom primjeru.Thecoldfear je napisao/la:Caseras je igrac Barcelone, Juventus ga nije htio kupiti.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
evo novog fana Serie A, inace navijam za Napoli, a po potrebi za Juventus 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kada je ta potreba!?!?!?Nedjeljom ili srijedom u LŠ ?!?!?!?!Italia je napisao/la:evo novog fana Serie A, inace navijam za Napoli, a po potrebi za Juventus
nije nego cetvrtkom uz Europa Ligu 
- JuveSissoko
- Kontakt:
Italia je napisao/la:evo novog fana Serie A, inace navijam za Napoli, a po potrebi za Juventus
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Interista di cuore
- Kontakt:
i mene fkt zanima kad je to po potrebi da navijas za Juve ???JuveSissoko je napisao/la:Italia je napisao/la:evo novog fana Serie A, inace navijam za Napoli, a po potrebi za Juventus![]()
![]()
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
jos niste shvatili da sam ja daffy i da sam se zaebavao u prvom postu?
Cagliari dobio novog trenera
Talijanski nogometni prvoligaš Cagliari angažirao je Pierpaola Bisolija (43) za novog trenera.
Bisoli će na klupi kluba sa Sardinije zamijeniti trenera mlade momčadi Giorgija Melisa, koji je u travnju sjeo na klupu prve momčadi nakon otkaza Massimilianu Allegriju.
Talijanski nogometni prvoligaš Cagliari angažirao je Pierpaola Bisolija (43) za novog trenera.
Bisoli će na klupi kluba sa Sardinije zamijeniti trenera mlade momčadi Giorgija Melisa, koji je u travnju sjeo na klupu prve momčadi nakon otkaza Massimilianu Allegriju.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
kakav Cagliari.. Otisao im legendarni Allgeri, otisao Martinez, mozda ce otici i Marchetti, Cossu i Matri.. propadose..
nisam siguran u Allegrija na klupi milana , ok prosle godine je proglasen najboljim trenerom serie A , ali nije isti nacin rada u velikom i malom klubu kakav i jeste odnos izmedju njegovog bivseg i sadasnjeg kluba , dok je sa Cagliariem mogao da igra na kontre i polukontre i dok je u klubu imao igrace koji su najbolji za takvu vrstu taktike sad dolazi u Milan i morat ce da potpuno promijeni svoju filozofiju jer je u vecini tekmi favorit i mora napadati ,a koliko brzo i da li ce uopste da se privikne na novu sredinu , sistem i pritisak koji jedno takvo trenersko mjesto nosi je po meni veoma upitno , u svakom slucaju zelim i Allegriju i Milanu puno srece
ja mislim da ce se snaci, ali da ce kao i Leonardno i Deschamps nakon 1 godine otici iz kluba.. razlozi, ne davanje para..
- JuveSissoko
- Kontakt:
je li slijedece sezone ono utakmice u 12.30 i naziv Lega A i te promjene???
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
zasad nista konkretno iako se spominje jos od prosle godine...JuveSissoko je napisao/la:je li slijedece sezone ono utakmice u 12.30 i naziv Lega A i te promjene???
al eto..hoce vece pare od TV prava pa je izvjesno da ce biti i termin od 12:30
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
termin ce jedan bit nedeljom u pola 1,a za naziv nisam siguran...i ove sezone je Inter jednom igro u tom terminu oko podne i pokazalo se kao dobra ideja...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
ebo to, imal ko da ce prenositi Serie A? 
Mislim da je Sportklub otpao od prenosa jer je odkupio EPL. Ipak su izabrali bolje 
Možda BHT kupi prava za Seriu A, bilo bi im pametno.
Možda BHT kupi prava za Seriu A, bilo bi im pametno.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Novi termini za igru u Serii A, utakmice će se igrati u 12:30, 15 te derbi navečer, prvo je derbi najavljivan u 21:15 a najposlije je zadržan u 20:45
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.