zahirovic je najveci panj koji je igrao na grbavici frajer je ko drvo ,prema naprijed ne zna nista pas dodati mi koji pratimo zelju svaku utakmicu i svaki minut mozemo bolje ocijeniti nego vi,pinoglavi je napisao/la:Nije Zahirovic prevara lige nego njegovi saigraci u veznom redu i vrli trener poznatiji kao bosanski Simeone
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
- MocMahale444
Mozda se zeznuo jer sam bio siguran da je vas navijac.joker90 je napisao/la:?? WTF?zagor1987 je napisao/la:Moze nam se. Cuti da vam ne dovedemo cijelu Slobodu i napravimo Sarajevo 2samirr je napisao/la:Zar nije Zaha doveden za Ligu 12 ?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zeljo ima para, kako su olako potrosili na neke igrace i na osoblje mogli su komotno dovesti i sportskog direktora. Pa ako transferi budu pogresni zna se ko ce odgovarati za to..
Ovako sami vrh odluci o igracima i sastavlja liste, a za los rezultat odgovara trener.
Ovako sami vrh odluci o igracima i sastavlja liste, a za los rezultat odgovara trener.
Očekivali ste od polumrtvog igrača sa neznalicom na klupi, u igri bez igre, sistemu bez sistema, lošim saigračima (@irfo ko je najbolji veznjak lige kod vas?), i ogromnim pritiskom u svakoj utakmici da vas nosi do pobjeda. I sve to ste očekivali od prve utakmice od kako je došao. Uz to igra na poziciji defanzivnog veznog. Ahmetović je cijelu polusezonu presjedio kod Husrefa na klupi kada je došao, a valjda znate kakav je učinak imao ove godine, pogotovo u zimskom dijelu, i kakav je Husref trener. Toliko od mene, ne da mi se više s vama ubjedjivati jer ste nerealni. I ne kažem da je loša odluka što ste ga pustili nego da nije ni blizu najveća prevara lige nego je vaša polusezona cjelokupno najveća prevara lige i ne trebate nesposobnost vašeg stručnog štaba a vjerovatno i grešku uprave opravdati s time kako Zahirović pojma nema. Znali ste kakav je igrač, upustili ste se u to da ga oživite i niste uspjeli i nije vam tu on kriv.
Nad tobom sunce najljepše sja
Greska buraz odnosilo se na njegov post da smo majstori za pranje para itd ne na ovaj postjoker90 je napisao/la:?? WTF?zagor1987 je napisao/la:Moze nam se. Cuti da vam ne dovedemo cijelu Slobodu i napravimo Sarajevo 2samirr je napisao/la:Zar nije Zaha doveden za Ligu 12 ?
- TobeYarabi
- Kontakt:
stevanovic u slobodi??
- tuzlak1987
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:stevanovic u slobodi??
Nesudjeni

Ti ne znas napisati pravo prezime igraca, a da znas ko valja. Da si pogledao pola utakmice, vidio bi da ovakav ne igra u ZeljiCuspajz je napisao/la:odlaze najgori igraci zeljeznicara i ovo je najvece pojacanje ,zahirovic najveca prevara lige a bogi je nekad bio dobar sad nije ,ja bi nastavio dalje sadikovici oba ,hodzurda ,beganovic ,dzermanovic
@Rinaka @joker
Allaha mi oni komentari na temi Da li vjerujete dolasku Ješića su prekucali.

Allaha mi oni komentari na temi Da li vjerujete dolasku Ješića su prekucali.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- TobeYarabi
- Kontakt:
kaze mi haver (inace strumf blizak njihovoj upravi) da nije zadovoljan sto su mu smanjili platu i trazi raskid ugovora, a navodno ga je zvao sisoje i pricali su nesto, ali ne zna jel bilo kakvih dogovora..tuzlak1987 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:stevanovic u slobodi??
Nesudjeni
Bogićevića (33 g.) šalju na posudbu?!
"Gdje će defanzivac Plavih boraviti se još ne zna" daj ba
"Gdje će defanzivac Plavih boraviti se još ne zna" daj ba

Zadnja izmjena: Memara, dana/u 14 jun 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Laz, nije se tad znalo da Zahirovic ide. Jasno je receno zbog cega je otisao, i neka mu je sretno.solinas je napisao/la:Pitam ih sedmicu dvije prije,na njihovoj temi,jel istina da vam ode Zahirovic,neki me napali neki pisali da ga vodimo i tako.joker90 je napisao/la: E to bi tek udarac bio, da odu Stevanovic(Miroslav) ili Lendric!
A nisam provocirao bogami.
Opet pametan je ovo potez zasto da ih placaju kada nisu sigurni u evropu,rasteretiti ce budzet maksimalno.uvjek se mogu "zaletiti "I dovesti dva tri dobra igraca.koliko para toliko muzike. Ybg
Neka se kali, pa kada stekne iskustvo, uskocit ce u prvih jedanaest. Ima potencijal, to bez daljnjeg.Memara je napisao/la:Bogićevića (33 g.) šalju na posudbu?!
Posaljite ga u Slobodu. Uvijek ga mozete uzeti onda kad stasa.Thetraphak1921 je napisao/la:Laz, nije se tad znalo da Zahirovic ide. Jasno je receno zbog cega je otisao, i neka mu je sretno.solinas je napisao/la:Pitam ih sedmicu dvije prije,na njihovoj temi,jel istina da vam ode Zahirovic,neki me napali neki pisali da ga vodimo i tako.joker90 je napisao/la: E to bi tek udarac bio, da odu Stevanovic(Miroslav) ili Lendric!
A nisam provocirao bogami.
Opet pametan je ovo potez zasto da ih placaju kada nisu sigurni u evropu,rasteretiti ce budzet maksimalno.uvjek se mogu "zaletiti "I dovesti dva tri dobra igraca.koliko para toliko muzike. Ybg
Neka se kali, pa kada stekne iskustvo, uskocit ce u prvih jedanaest. Ima potencijal, to bez daljnjeg.Memara je napisao/la:Bogićevića (33 g.) šalju na posudbu?!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Stize Grk inicijala T. P. da zamijeni Bogija... moze se povezati sa fk slobodom...
Zadnja izmjena: Peace, dana/u 14 jun 2016, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
A zašto ide Zahirović?
Njegova filozofija se ne poklapa sa plavom filozofijom, religijom, nacinom zivota i ponasanja. Toliko!Memara je napisao/la:A zašto ide Zahirović?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa normalno da niste znali,pitam vas jel istina da Zahirovic ide,vi se sprdate,nemoj da trazimo sada komentare,ybg.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ne zadovoljava potrebe i kriterije novog trenera... ne uklapa se u koncepciju slovenskog chola... odmah u startu se sve sjece u korijenu...Memara je napisao/la:A zašto ide Zahirović?
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
-
- Kontakt:
On, da nije šutno lopte u Želji, svoje je odradio onu noć kad je potpiso.Pitari ispisali jedno 40 stranica kako se samo čeka trenutak da potpiše za SarajevoCuspajz je napisao/la:odlaze najgori igraci zeljeznicara i ovo je najvece pojacanje ,zahirovic najveca prevara lige a bogi je nekad bio dobar sad nije ,ja bi nastavio dalje sadikovici oba ,hodzurda ,beganovic ,dzermanovic

CUM radio punim kapacitetom tu noć i naredno jutro kuknjava kuknjava
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Zato sto je Kostic rekao da ne racuna na njega. S razlogom, katastrofalan je bio.Memara je napisao/la:A zašto ide Zahirović?
Samo ovo dovodjenje Lazica je katastrofa, ne znam da li je mrtvi prosjek lige uopce. Dabogda me demantovao, ali cisto sumnjam.
Naravno da nismo znali, kad je to odluceno prije 3-4 dana. Insajderu iz Palerma. Mani me se svoje politike i svog tog lupanja.. Cuj ti iz Palerma da znas sta se desava u mom klubu, svasta..solinas je napisao/la:Pa normalno da niste znali,pitam vas jel istina da Zahirovic ide,vi se sprdate,nemoj da trazimo sada komentare,ybg.
Vala nam se i vratilo to podyebavanje kroz citavu polusezonu..narodniheroj je napisao/la:On, da nije šutno lopte u Želji, svoje je odradio onu noć kad je potpiso.Pitari ispisali jedno 40 stranica kako se samo čeka trenutak da potpiše za SarajevoCuspajz je napisao/la:odlaze najgori igraci zeljeznicara i ovo je najvece pojacanje ,zahirovic najveca prevara lige a bogi je nekad bio dobar sad nije ,ja bi nastavio dalje sadikovici oba ,hodzurda ,beganovic ,dzermanovickad ono BUMMMMMMMMM Zahirović potpiso za Željezničar
![]()
![]()
CUM radio punim kapacitetom tu noć i naredno jutro kuknjava kuknjava