Htio da napišem da mi vrati tajnog moderatoraEvolution87 je napisao/la:kontam admin se ukljucio u raspravu![]()

Htio da napišem da mi vrati tajnog moderatoraEvolution87 je napisao/la:kontam admin se ukljucio u raspravu![]()
Zasto ja? Pa nisam te ja citirao, neka ti se izvinu oni koji te napadose. Pa vjerujem da si znao za Zahirovica, znalo je dosta raje.amazon je napisao/la:Kad se vi svi hraknete na temi Zeljeznicar opce diskusuje! A ja ne lazem ni za ovo, kao ni za Zahirovica sto nisam.Thetraphak1921 je napisao/la:Sta ako ovo ne bude tacno?amazon je napisao/la:Ne znam ko je to napisao ali nije slagao. Lendric bi mogao s juniorima trenirati, a Stevanovic bi mogao dobiti papire da ide. Nisu zadovoljni smanjenjem ugovora, a pogotovo Lendric kao najbolji igrac koji je dosao.
Evo, ja cu ih hraknuti sve redom ako bude, s razlogom. Hoces li se ti izvinuti ako ne bude?
Miran budi.Rigoletto je napisao/la:Plijesan se hvata od ovih tuzlanskih smradova po ovoj temi. Eto me kroz par dana da prekrečim da se ova fina raja ne zarazi
Moze li kakav kolektivni štrajk ?Maticar je napisao/la:Bez maske ne treba ulaziti dok su tuzlaci tu...
Može li da mi se sagneš tajni moderatoru? Šta se ti pronalaziš, ti ionako nisi iz Tuzle.samirr je napisao/la:Moze li kakav kolektivni štrajk ?Maticar je napisao/la:Bez maske ne treba ulaziti dok su tuzlaci tu...
Ima maski kod vas,po snizenju 7 % nece vam biti problem.Maticar je napisao/la:Bez maske ne treba ulaziti dok su tuzlaci tu...
Ja izađem, krenem 10 metara, utuši seMaticar je napisao/la:Bez maske ne treba ulaziti dok su tuzlaci tu...
Glupa su prepucavanja, ako cemo nekog vrijeđati što zivi u Tz, Sarajevu, Zenici ili Mostaru.Maticar je napisao/la:Može li da mi se sagneš tajni moderatoru? Šta se ti pronalaziš, ti ionako nisi iz Tuzle.samirr je napisao/la:Moze li kakav kolektivni štrajk ?Maticar je napisao/la:Bez maske ne treba ulaziti dok su tuzlaci tu...
može gindise samo ne dolazi na kućni prag.solinas je napisao/la:Ima maski kod vas,po snizenju 7 % nece vam biti problem.Maticar je napisao/la:Bez maske ne treba ulaziti dok su tuzlaci tu...
Ma uđe krleža ovamo i eto ti kontaminacije, ko zna koliko je on septičkih jama danas ispraznio. Sva ta klozetska isparavanja očito utiču na njegov mozak.Rigoletto je napisao/la:Ja izađem, krenem 10 metara, utuši seMaticar je napisao/la:Bez maske ne treba ulaziti dok su tuzlaci tu...
Nešto po zraku, čestice neke crno, eno mali Ajzea
došo crn ko avgan, u tri sam ga vode prao
Maticar je napisao/la:Može li da mi se sagneš tajni moderatoru? Šta se ti pronalaziš, ti ionako nisi iz Tuzle.samirr je napisao/la:Moze li kakav kolektivni štrajk ?Maticar je napisao/la:Bez maske ne treba ulaziti dok su tuzlaci tu...
Na šta utiču?Maticar je napisao/la:Ma uđe krleža ovamo i eto ti kontaminacije, ko zna koliko je on septičkih jama danas ispraznio. Sva ta klozetska isparavanja očito utiču na njegov mozak.
prvi i jedini putsamirr je napisao/la:Jedna iz arhive, ne sjecam se šta sam sve izgovorio sudiji kad nije svirao cist penal u 45+.
Inace Ikande tad prekucao.
Gotovo kompletan tim sloge, uključujući trenera i pomoćno osoblje imao je simptome trovanja, nakon sto su greskom pojeli svog vlasnika A.H. zamjenivsi ga sa jarcem
TobeYarabi je napisao/la:Gotovo kompletan tim sloge, uključujući trenera i pomoćno osoblje imao je simptome trovanja, nakon sto su greskom pojeli svog vlasnika A.H. zamjenivsi ga sa jarcem![]()
Sa teme Euro da ne trolamo tamoUltrasNotRed je napisao/la:Imas i onu mogucnost zamjene glave na snapu, u takvoj montazi utjelovio bi tvoju njusku na tijelu dikobraza, a on na tebe.Cocaine je napisao/la:
![]()
Malo ti za sricu tribaaaa
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, jurisicduska, nedimmmm1337, PeppermintSA i 43 gosta.