Ne,ne nisam rekao da mi se nije svidjela ta utakmica.Generalno gledano nije me ni ta utakmica zadivila,ali takticki su dobro igrali Cesi i nisu dozvoljeli Spancima da dodju do svoje igre.Na tim takvih utakmicama se ocekivalo da budu takve utakmice,ali one gdje se puno ocekivalo su razocarale.Ali hajde pprvo je kolo svakako ce dalje biti dosta zanimljivije utakmice,evo odmah ova Austrija-Portugal gdje nema kalkulacija.Raonffa je napisao/la:
Ma razumijem i ja al' daj nek kažu šta im se to sviđa ako im se ovo do sada ne sviđa, pa ćemo onda raspravljati šta znači dobra i loša utakmica.
Gore @Bihać napiše ne sviđa mu se utakmica Sj.Irske (to je ok, ta se nije nikome dopala, mora biti pokoja i takva na velikim takmičenjima), ne sviđa mu se utakmica Češke koja je odigrala slično kao Island samo desio im se pad koncentracije i primili su gol a svoje šanse nisu iskoristili.
Ne znam šta je recimo jedna Češka mogla bolje odigrati protiv Španije da bi oni bili zadovoljni?
EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Rokoko87 je napisao/la:Nemojte se iznenaditi ako Island pomrsi račune Austriji i Ronaldovoj prčiji.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- branimir85
- Kontakt:
VIP je napisao/la:Pa sta su trebali napasti Portugal pa primit 6 komada?Nitro je napisao/la: Ljudino, znam da su bili prvi, generalno pričam, kvaliteta fudbala je očajna zasad. A Island je jedna od reprezentacija koja sigurno ne zaslužuju da bude na euru sa ovom igrom od noćas. Skandalozno!
Kad se Chelsea, Inter i Real bunkerisu protiv Barce jos vise nego Island veceras onda se prica o umjecu Mourinha, Hidinka i ostalih. Kad mala ekipa napravi rezultat na taj nacin onda je to fuj i skandalozno?
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Apsolutno mi je drago za Island
,volim ove takozvane male ekipe s puno ponosa koje odigraju srcem i željom pa šta bude,a ove priče o bunkeru pa jbte zemlja od 330k čudim se da imaju profesinalaca
, a ne da igraju na Euru i uzmu bodove portugalskim zvjezdama i zvjezdicama////pošto hejtam prčiju, nek Iceland bude prvak europe 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Meni je ovaj Euro okej i dobro dodje nogomet da se gleda nesto dok je ramazana jer nigdje nikog vani nema do navecer svakako. Utakmice uopste nisu dosadne iako ne pada puno golova. Prvo kolo svi oprezno igraju naravno , a male repke su motivisane da se pokazu dobro i ne osramote i to treba cijeniti.
Ja sam siguran da ce u drugom kolu i kasnije padati mnogo vise golova. Npr sada se sastaju Portugal i Austrija , repke koje su obje kiksale prvo kolo i razocarale i sada moraju traziti pobjedu i bit ce mnogo zanimljivije , otvorenije.
Samo ovaj Euro je do sada za kladionicare zivi ocaj. Bas je tesko pogoditi , ne samo ishod utakmica , nego npr ako pogodis kartone , padas kornere i obratno. Nevjerovatno.
Primjera radi, Svica da gol, ima igraca vise i vodi 3-0 u kornerima i u drugom poluvremenu zavrsi 5-4 u kornerima za mnogo slabiju Albaniju. Nevjerovatno. To je samo jedan od primjera.
Ja sam siguran da ce u drugom kolu i kasnije padati mnogo vise golova. Npr sada se sastaju Portugal i Austrija , repke koje su obje kiksale prvo kolo i razocarale i sada moraju traziti pobjedu i bit ce mnogo zanimljivije , otvorenije.
Samo ovaj Euro je do sada za kladionicare zivi ocaj. Bas je tesko pogoditi , ne samo ishod utakmica , nego npr ako pogodis kartone , padas kornere i obratno. Nevjerovatno.
Primjera radi, Svica da gol, ima igraca vise i vodi 3-0 u kornerima i u drugom poluvremenu zavrsi 5-4 u kornerima za mnogo slabiju Albaniju. Nevjerovatno. To je samo jedan od primjera.
27.10.2020
- invincible1921
- Kontakt:
Svaka cast islandu, a ovi sto se bune nek shvate da bruku raje sad iz.drkava na njih jer hejtaju ronalda...
=\_1921_/=
I jos nesto. Nemojte suditi Islandu i Ceskoj na bunkeru jer oni svoj potencijal svakako nisu mogli iskazati u prvim utakmicama. Ne mozes napasti Spaniju koja i Njemackoj sakrije loptu.
Treba vidjeti utakmicu Island i Madjarska i onda suditi jer sam siguran da znaju odigrati i lijepih akcija, pratio sam ih u kvalifikacijama. Ne bi me cudilo da uzmu Madjare i sve zakomplikuju.
Treba vidjeti utakmicu Island i Madjarska i onda suditi jer sam siguran da znaju odigrati i lijepih akcija, pratio sam ih u kvalifikacijama. Ne bi me cudilo da uzmu Madjare i sve zakomplikuju.
27.10.2020
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kari Arnason fires back at POR ‘sore loser’ Cristiano Ronaldo

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Volim Ronu, al je srao veceras plaho.. bravo za Arnasona neka je uzvratio, samo ostro.. Madjarsku i Austriju ima da pometu ako budu nalozeni ko veceras..

-
JerryLouis
- Kontakt:
Ako je na sinocnjoj utakmici bilo 8% ukupnog stanovnistva Islanda (a na ovoj slici sve same qronjeQUARTERBACK je napisao/la:Volim Ronu, al je srao veceras plaho.. bravo za Arnasona neka je uzvratio, samo ostro.. Madjarsku i Austriju ima da pometu ako budu nalozeni ko veceras..
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Viktor Orban.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
L'Avvocato je napisao/la:Kari Arnason fires back at POR ‘sore loser’ Cristiano Ronaldo
27.10.2020
Repriza partija Portugala s prijašnjih takmičenja. Iako u rosteru posjeduju niz kvalitetnih imena, u sinoćnjem meču ipak sam favorizirao autsajdere Island. Još su mi više porasli u očima nakon ogromnog slavlja boda. A i za divno čudo, odigrah x2.
PS. Izjavu CRa ne bih komentarisao. Jednostavno ne prihvata činjenicu kako je Portugal osrednja repka. Bravo za Arnasona.
PS. Izjavu CRa ne bih komentarisao. Jednostavno ne prihvata činjenicu kako je Portugal osrednja repka. Bravo za Arnasona.
- akisarajevo92
- Kontakt:
morao sam naci video tog "intervjua", da bih povjeravao da je to rekao
i gle cuda, potpuno izvuceno iz konteksta, pa cak i izmisljeno u engleskim tabloidima
[youtube][/youtube]
i gle cuda, potpuno izvuceno iz konteksta, pa cak i izmisljeno u engleskim tabloidima
[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.
Pa i da je rekao to bi bilo u onom stanju razocarenja kao sto mi sve i svašta znamo reci kad smo nervozni i razocarani . Znamo i sami da nema sportiste na svijetu koji želi biti pobjednik i kojem svaki poraz teško pada kao sto je Ronaldo .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Ljudi su nastupali na zadnjim prvenstvima u košarci, fudbalu i rukometu

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Bravo Island.. Portugal ima godinama odlicne igrace, na svakom takmicenju, mogu biti favoriti ili bar iz sjene, ali kad nema u glavi dzaba sve !!
Ronaldo ko fol proziva nakon utakmice nesto, navikni se sine da sa repkom ti nema titula, drugi je to svijet momcino
Ronaldo ko fol proziva nakon utakmice nesto, navikni se sine da sa repkom ti nema titula, drugi je to svijet momcino
FC Bayern !!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koliko god je ili nije izvuceno iz konteksta, ovo mu jednostavno nije trebalo. Prvo. kapiten je svoje zemlje i treba pokazati postovanje, a drugo, uopste nije u pravu, je je Island odigrao jednu odlicnu tekmu u skladu sa svojim mogucnostima. Pored gola, imali su jos dva zicera i mogli su i uzeti tekmu. Nek Ronaldo razmisli da Island ima stanovnika kao prosjecan grad u Portugalu, pa nek skonta kako bi selekcija tog grada prosla na nekom velikom takmicenju.
edit: igracki gledano, sinoc je bio truba. Trosio lopte, nervozan, propustio zicer... Jedan od najlosijih u redovima Portugalaca.
Sijedeca sa Austrijom... Moglo bi biti svasta.
edit: igracki gledano, sinoc je bio truba. Trosio lopte, nervozan, propustio zicer... Jedan od najlosijih u redovima Portugalaca.
Sijedeca sa Austrijom... Moglo bi biti svasta.
-
KayserSose
- Kontakt:
CR7 je kmecava ..zda. Nije da to vec nismo znali.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Šta vam je? Pa nije Ronaldo Džeko da izlazi s terena kad hoće. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.