Pa eto objasni ti, kako ce jedan igrac igrati 19 godina, od toga 17 na vrhunskom nivou, osvojio sve i svasta, na all time listama je u top 100, top 10, top 5, pravio razliku na oba kraja parketa, imao nevjerovatnu konstantu, a ovaj drugi ima 5 odlicnih sezona (poklonio sam mu eto jednu sezonu, mozda i 2)? Svi normalni argumenti su na strani Kidda. Ako govorimo o jednoj sezoni, onda je Curry bolji, ali ako govorimo o karijeri, pa nonsens je reci da je Curry bolji od nekog ko je toliko dugo trajao na vrhunskom nivou. Stice se dojam da je Kiddov prajm trajao 10-12 godina sto je cista perverzija i nesto sto se ne vidja tako cesto.Clutch je napisao/la:De Kawhi objasni mu ovu nejasnocu, bas sam ti juce ovo objasnio, evo ti prilike da koristis to znanje.adriano_leite je napisao/la: Alem govori da je Kidd bolji all around, ali da je Steph bolji ukupno.
Jedno je porediti recimo Deron Williamsa iz prajma (kada je bio drugi najbolji PG ili ili u najgorem slucaju TOP 3 PG lige iz vremena Utah) i Paula iz prajma, pa da se kaze da je Deron bio bolji all around, a Paul ukupno. Medjutim, pricamo o HOF igracu i nekom ko je tek usao u prajm (za mene je eto 2 godine u prajmu).