Najbolje je da se igra četverokružno sa 12 ekipa, pa četverokružno sa ligom za prvaka i ligom za ostanak, pa nakon toga prve četiri ekipe idu u play off koji se igra na tri dobijene utakmice.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Napravili su cirkus sa sistemom takmičenja, svjesno podržavaju malverzacije kojih će sigurno više biti u trokružnom sistemu.
Najbolje je da se igra četverokružno sa 12 ekipa, pa četverokružno sa ligom za prvaka i ligom za ostanak, pa nakon toga prve četiri ekipe idu u play off koji se igra na tri dobijene utakmice.
Ja mislim da Kostić nema ništa sa odlaskom Zahirovica i da su tu neke druge stvari u pitanju jer je dosta ljudi znalo da Zahirović ide i prije prozivke i prvog treninga. A oko odštete mislim da je istina na sredini. Ne vjerujem ni da su mu sve isplatili a ni da je on sve oprostio.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Cijelu noc o tome pricamo. Nismo mu isplatili 180.000 koliko je imao do kraja ugovora nego 60.000 i svi zadovoljni. Samo ne mozes objasniti braniocima lika i djela nikako. Jos smo dobro i prosli.briga je napisao/la:Ja mislim da Kostić nema ništa sa odlaskom Zahirovica i da su tu neke druge stvari u pitanju jer je dosta ljudi znalo da Zahirović ide i prije prozivke i prvog treninga. A oko odštete mislim da je istina na sredini. Ne vjerujem ni da su mu sve isplatili a ni da je on sve oprostio.
- amazon
- Kontakt:
Pa to sve vrijeme pisemo a vi svoje pa svoje. Ljudi dovode i tjeraju igrace kao da je menadzer. Doveli mu nekog Lazica, niko nema pojma ko je on, a jos manje da Kostic zna. Ne moze se to tako raditi. Isto tako ne mozes smanjiti ugovor Lendricu koji je najbolji igrac prosle sezone. Bolan, danas je najlakse dovesti igraca i otjerati ga. Lupis mu ugovor i onda ga otjeras za 6 mjeseci.briga je napisao/la:Ja mislim da Kostić nema ništa sa odlaskom Zahirovica i da su tu neke druge stvari u pitanju jer je dosta ljudi znalo da Zahirović ide i prije prozivke i prvog treninga. A oko odštete mislim da je istina na sredini. Ne vjerujem ni da su mu sve isplatili a ni da je on sve oprostio.
Kao pravis tim za ligu 12, otjeras Kokota, Stokica, Djelmica itd, hajd ono nema veze, doveli smo nove idemo dalje. Poslije 6mjeseci opet jovo nanovo. Pa ovo nema u zimbabveu. Cirkus od kluba prave i pokazaju da nemaju pojma sta rade. Oni mozda hoce da rade ali ne znaju sta. Bolje bi mi s foruma vodili klub iako se nismo doskoljavali u americi.
Ovo nema veze s nekim bojkotom, niti bilo cil, ovo se radi o nasem Zelji jer od nas nema nista. Otjerat ce ovog Kostica ako izgubi prvi dvije utakmice. Na kraju ce svojim glupostima kostati da odu Lendric i Stevanovic umjesto da ih nagradimo da ljudi sutra produze ugovor.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ko smo mi a ko ste vi? Ne kontam stvarno te podjele i to. Pišem kako vidim stvari i kako ja mislim. Po pitanju Zahirovica nije tragedija raskid ugovora jer nije opravdao očekivanja ali ako bi se isto desilo sa Lendricem ili Stevanovicem e to je već drugo. Za tog Lazica niko nije cuo ali ne treba odmah napadati i pljuvati. Na igraju imena već igrači i Zahirović je primjer.
- amazon
- Kontakt:
To stoji, ali je jedno kad trener dovede igraca, a drugo je kad treneru koji se bavi fudbalom neko 10 dovodi igrace koji nemaju pojma o fudbalu.
Hajmo banalan primjer, nevezano za tvoje i moje misljenje. Ko je to odlucio da Zahirovic ne valja? Zakljucili smo trener nije.
Hajmo banalan primjer, nevezano za tvoje i moje misljenje. Ko je to odlucio da Zahirovic ne valja? Zakljucili smo trener nije.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Znas li ti sto je Milos odbio Olimpiju ?amazon je napisao/la:To stoji, ali je jedno kad trener dovede igraca, a drugo je kad treneru koji se bavi fudbalom neko 10 dovodi igrace koji nemaju pojma o fudbalu.
Zasto Bekric ostaje jeko on.Ovaj Slovenac lafo rad red disciplinaire komen Bekric Stanicu Memiji daj ba nemojte bit djeca.Ovo je isti prelazni rok poput onog Livaja Diata i ostali.Titula vozdra nema OD tog nista.Grcevita borba za evropu.
A vjerovatno onaj ko je zakljucio i da valja pa ga doveo.amazon je napisao/la:To stoji, ali je jedno kad trener dovede igraca, a drugo je kad treneru koji se bavi fudbalom neko 10 dovodi igrace koji nemaju pojma o fudbalu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ima li gdje kakav tekst mozda link u kojem ima ta informacija o Kosticevom odbijanju Olimpije?krajina87 je napisao/la:Znas li ti sto je Milos odbio Olimpiju ?amazon je napisao/la:To stoji, ali je jedno kad trener dovede igraca, a drugo je kad treneru koji se bavi fudbalom neko 10 dovodi igrace koji nemaju pojma o fudbalu.
Do polazka na Kupres ce se znati ko ide a ko ostaje tako da Bekricu je sada raditi a ako ne to onda tribine, a nezz sta bi Memiji rekao momak odlican samo ga Mulalic ubio gurajuci na neke pozicije, Stanic isto samo rad i da igra svoju poziciju on ce biti odlican.Alipasino je napisao/la:Zasto Bekric ostaje jeko on.Ovaj Slovenac lafo rad red disciplinaire komen Bekric Stanicu Memiji daj ba nemojte bit djeca.Ovo je isti prelazni rok poput onog Livaja Diata i ostali.Titula vozdra nema OD tog nista.Grcevita borba za evropu.
- amazon
- Kontakt:
O tome ti pricam odlucuju ljudi koji nemaju pojma o fudbalu.briga je napisao/la:A vjerovatno onaj ko je zakljucio i da valja pa ga doveo.amazon je napisao/la:To stoji, ali je jedno kad trener dovede igraca, a drugo je kad treneru koji se bavi fudbalom neko 10 dovodi igrace koji nemaju pojma o fudbalu.
Tu se mogu sa tobom sloziti i 90% navijaca ce ti reci da nam treba sportski direktor.
To svak zna pa i u upravi se o tome prica samo treba sacekati malo a ne odmah pljuvati po upravi i treneru .
- amazon
- Kontakt:
To svi znaju a oni godinu dana promjenili 234 igraca. Ko odgovara za ova sranja tjeranja i dovodenja igraca, ko odgovara za cifre koje smo potrosili na ugovore koji su na kraju otjerani. Od Kokota pa do danas,? Ko ce odgovarati??
Ko ce pokupiti pohvale sto imamo Lendrica i Stevanovica u ekipi?amazon je napisao/la:To svi znaju a oni godinu dana promjenili 234 igraca. Ko odgovara za ova sranja tjeranja i dovodenja igraca, ko odgovara za cifre koje smo potrosili na ugovore koji su na kraju otjerani. Od Kokota pa do danas,? Ko ce odgovarati??
Ma vidis da ne gleda nista dobro sto imamo vec samo trazi manebriga je napisao/la:Ko ce pokupiti pohvale sto imamo Lendrica i Stevanovica u ekipi?amazon je napisao/la:To svi znaju a oni godinu dana promjenili 234 igraca. Ko odgovara za ova sranja tjeranja i dovodenja igraca, ko odgovara za cifre koje smo potrosili na ugovore koji su na kraju otjerani. Od Kokota pa do danas,? Ko ce odgovarati??
Da te pitam nesto : Znas li kakva je procedura dovodjenja igraca u nasem klubu ?amazon je napisao/la:To svi znaju a oni godinu dana promjenili 234 igraca. Ko odgovara za ova sranja tjeranja i dovodenja igraca, ko odgovara za cifre koje smo potrosili na ugovore koji su na kraju otjerani. Od Kokota pa do danas,? Ko ce odgovarati??
Sjednu mister sedam posto i Dejo ublehaš uključe whyscout, izanaliziraju igrace i ako im se svide dovode ih. To ko ne zna nije navijac Zelje.krajina87 je napisao/la:Da te pitam nesto : Znas li kakva je procedura dovodjenja igraca u nasem klubu ?amazon je napisao/la:To svi znaju a oni godinu dana promjenili 234 igraca. Ko odgovara za ova sranja tjeranja i dovodenja igraca, ko odgovara za cifre koje smo potrosili na ugovore koji su na kraju otjerani. Od Kokota pa do danas,? Ko ce odgovarati??
Svi igrači koji su dovedeni imali su odličan cv, neki od njih nisu ispunili očekivanja, ali to je sport, nekad pogodiš, nekad ne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl, Google [Bot] i 22 gosta.