Goalgetter je napisao/la:Dobar tim, slazem se, samo Will Grigg @calcio.
EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Da ne spamamo onu temu.JonSnow je napisao/la:Ne mogu govoriti za druge ali meni su za sad najbolje utakmice bile Turska-Hrvatska i Njemačka-Ukrajina.Raonffa je napisao/la: Ma razumijem i ja al' daj nek kažu šta im se to sviđa ako im se ovo do sada ne sviđa, pa ćemo onda raspravljati šta znači dobra i loša utakmica.
Gore @Bihać napiše ne sviđa mu se utakmica Sj.Irske (to je ok, ta se nije nikome dopala, mora biti pokoja i takva na velikim takmičenjima), ne sviđa mu se utakmica Češke koja je odigrala slično kao Island samo desio im se pad koncentracije i primili su gol a svoje šanse nisu iskoristili.
Ne znam šta je recimo jedna Češka mogla bolje odigrati protiv Španije da bi oni bili zadovoljni?
Edit: Franc.-Rum.
Razumijem.
Meni su najbolje bile te tvoje prve dvije i Italija-Belgija, u njima sam uživao. Najlošije su mi bile Poljska-Sj.Irska i Austrija-Mađarska (bez obzira na golove). Ostale tekme su mi bile zadovoljavajuće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Da ne spamamo onu temu.JonSnow je napisao/la:Ne mogu govoriti za druge ali meni su za sad najbolje utakmice bile Turska-Hrvatska i Njemačka-Ukrajina.Raonffa je napisao/la: Ma razumijem i ja al' daj nek kažu šta im se to sviđa ako im se ovo do sada ne sviđa, pa ćemo onda raspravljati šta znači dobra i loša utakmica.
Gore @Bihać napiše ne sviđa mu se utakmica Sj.Irske (to je ok, ta se nije nikome dopala, mora biti pokoja i takva na velikim takmičenjima), ne sviđa mu se utakmica Češke koja je odigrala slično kao Island samo desio im se pad koncentracije i primili su gol a svoje šanse nisu iskoristili.
Ne znam šta je recimo jedna Češka mogla bolje odigrati protiv Španije da bi oni bili zadovoljni?
Edit: Franc.-Rum.
Razumijem.
Meni su najbolje bile te tvoje prve dvije i Italija-Belgija, u njima sam uživao. Najlošije su mi bile Poljska-Sj.Irska i Austrija-Mađarska (bez obzira na golove). Ostale tekme su mi bile zadovoljavajuće.
Ma Talijani su od "favorita" po meni i najviše pokazali, mogli bi oni čak do finala ali još je prerano govorit.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Prebacio sam i ovo ovdje da tamo ne spamamoBihac96 je napisao/la:Ne,ne nisam rekao da mi se nije svidjela ta utakmica.Generalno gledano nije me ni ta utakmica zadivila,ali takticki su dobro igrali Cesi i nisu dozvoljeli Spancima da dodju do svoje igre.Na tim takvih utakmicama se ocekivalo da budu takve utakmice,ali one gdje se puno ocekivalo su razocarale.Ali hajde pprvo je kolo svakako ce dalje biti dosta zanimljivije utakmice,evo odmah ova Austrija-Portugal gdje nema kalkulacija.Raonffa je napisao/la:
Ma razumijem i ja al' daj nek kažu šta im se to sviđa ako im se ovo do sada ne sviđa, pa ćemo onda raspravljati šta znači dobra i loša utakmica.
Pa sad.. Ne znam od kojih si ti utakmica očekivao da će biti dobre (to je stvar ukusa), ja lično sam to očekivao od tekmi Belgija-Italija, Njemačka-Ukrajina, Turska-Hrvatska, te sam očekivao zanimljive utakmice u duelima Irska-Švedska, Portugal-Island, Švicarska-Albanija i Vels-Slovačka.
Svaka je zadovoljila moje kriterije osim Švice i Albanije gdje je u suštini uništilo utakmicu to što je Cana dobio crveni a Švicarci nisu imali neke pretjerane ambicije prema naprijed iako i u takvoj konstalaciji je Seferović imao 2,3 izvrsne prilike a i Albanije je imala 2,3 ekstra dobre šanse, tako da ni za tu tekmu u krajnjoj liniji ne mogu reći da me razočarala osim što sam očekivao još agilniju Švicu nakon crvenog Cane i koji gol više na utakmici.
Ostale utakmice su odigrane u skladu sa očekivanjima gdje se moglo vidjeti dosta taktike i količina ofanzivne limitiranosti isključivo kod Sj.Irske.
Za drugo kolo očekujem dobre tekme u duelima Španije i Turske, Njemačke i Poljske, Engleske i Velsa te Austrije i Portugala. A zanimljive utakmice očekujem u duelima Belgija-Irska, Italija-Švedska, Hrvatska-Češka te Švicarska-Rumunija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne može Turska - Hrvatska ispred Njemačka - Ukrajina i Belgija - Italija. Previše jednostrana tekma.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nisam ni poredio na taj način, samo kažem da sam od te tri utakmice najviše očekivao kada se uzme u obzir kvalitet igrača u timu, neko taktičko nadmudrivanje i neka želja, htjenje i borbenost.messilla je napisao/la:Ne može Turska - Hrvatska ispred Njemačka - Ukrajina i Belgija - Italija. Previše jednostrana tekma.
A konkretno što se tiče Turaka i Hrvata, tu me najviše zanimalo jer je to stari rivalitet, neke prijašnje odlične utakmice, kvalitetan trener na jednoj strani uz par dobre igrače, sa druge strane par odličnih igrača uz ostale dobre uz nešto lošijeg trenera, pa onda zato što su nam to komšije a ovi drugi neko sa kojima se neki naši ljudi vole porediti odnosno koji su neka vrsta uzora određenom broju ljudi u našoj zemlji... Sve to nosi određeni naboj i podiže očekivanja pred sami duel.
U 1. kolu su najvise pokazali Hrvatska, Italija te mozda Njemacka mada se od njih ocekuje vise.
Madarska najvece iznenadenje po meni.
Madarska najvece iznenadenje po meni.
Generalno gledano bilo je zanimljivih utakmica,ali sve ukupno gledano nisam zadovoljan.Posto su tu pojedine ekipe onda se i nije moglo ocekivat bolje,ali sta je tu je.Sigurno da ce od sutra biti zanimljivije.Sutra vec ocekujem puno od ove prve dvije utakmice.Slovaci nemaju sta kalkulisati moraju ici na pobjedu od pocetka,pa ce tu sigurno biti dosta zanimljivo.Zatim Rumunija-Svicarska oni ce sigurno igrat dosta opreznije jer ce i jednim i drugima pasati i nerjeseno ali ocekujem to veliku borbu,posto Svicarci i nisu toliko pokazali u prvom kolu dok je Rumunija bila dobra protiv Francuza.Dok ona 3 tekma se ocekuje rutinska pobjeda domacina.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Uprati inbedwithmaradona.com, mislim nema bas veze sa EP, ali slicna koncepcija sajta.SiamoNoi je napisao/la: Imate i ovo:http://baraz.co/
Slična ekipa.Prati ih se sve zajedno već nekoliko godina tj.od samih početaka.Na ovim prostorima,osim još određenog broja kvalitetnih forumasa sa raznih foruma,boljeg nema.Kakvi "sportski novinari"...takve na prste jedne ruke možeš nabrojati.Točno se preporodis kad se sa raznih žutila za stalno prebaciš na ovako nešto.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Frankie je napisao/la:![]()
- L'Avvocato
- Kontakt:
Poredak po pretrčanim kilometrima:
1.Italija 119,702km
2.Ukrajina 115,096
3.Njemačka 113,584
4.Island 112,493
5.Portugal 111,447
6.Engleska 110,766
7.Češka 109,998
8.Rusija 109,904
9.Slovačka 109,643
10.Vels 109,404
Najmanje pretrčali Sjeverni Irci (103), Albanci (102), Turci (102), Irci (101) i Šveđani (101).
1.Italija 119,702km
2.Ukrajina 115,096
3.Njemačka 113,584
4.Island 112,493
5.Portugal 111,447
6.Engleska 110,766
7.Češka 109,998
8.Rusija 109,904
9.Slovačka 109,643
10.Vels 109,404
Najmanje pretrčali Sjeverni Irci (103), Albanci (102), Turci (102), Irci (101) i Šveđani (101).
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Jel ima takvih podataka za igrace?L'Avvocato je napisao/la:Poredak po pretrčanim kilometrima:
1.Italija 119,702km
2.Ukrajina 115,096
3.Njemačka 113,584
4.Island 112,493
5.Portugal 111,447
6.Engleska 110,766
7.Češka 109,998
8.Rusija 109,904
9.Slovačka 109,643
10.Vels 109,404
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Vidim neke zanimljive teme već pri samom vrhuPuma je napisao/la:Uprati inbedwithmaradona.com, mislim nema bas veze sa EP, ali slicna koncepcija sajta.SiamoNoi je napisao/la: Imate i ovo:http://baraz.co/
Slična ekipa.Prati ih se sve zajedno već nekoliko godina tj.od samih početaka.Na ovim prostorima,osim još određenog broja kvalitetnih forumasa sa raznih foruma,boljeg nema.Kakvi "sportski novinari"...takve na prste jedne ruke možeš nabrojati.Točno se preporodis kad se sa raznih žutila za stalno prebaciš na ovako nešto.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Vjeruj da ne znam. Možda na Uefinoj stranici.Tritolone je napisao/la:
Jel ima takvih podataka za igrace?
★★★

Call the coroner!
A IDI U QRC 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Oooooooooooooopa
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.