Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Pogba fanboysi pošto vidim da ne znate, Pjanić itekako trči i nije igrač za kojeg drugi trče, a s obzirom na ofanzivni talenat defanziva mu je na solidnom nivou.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pjanic bolji od Pogbe 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Jos malo ce biti bolji i od pirla kako je krenulo, bogoljuljenje se nastavlja... on u 3-5-2 formaciji kad se vrati marchisio vjerojatno nece ni igrati... jer su tu ultra mocni trkaci koji igraju na dvije strane terena... a on to nije u stanju i ne moze ispostovati jer je mnogo slabiji defanzivno i od khedire i od pogbe, a pogotovo marchisia....
Zato ce Alegri morati nesto improvizovati sa 4 u vezi da nadje pjanicu mjesto... doduse on u startu ima mjesto u prvih 11 jer je marchisio do novembra van terena... ali on kad se vrati odmah upada u prvih 11 jer je najkorisniji igrac Juventusa sa milion zadataka koje uspješno odradi...
Zato ce Alegri morati nesto improvizovati sa 4 u vezi da nadje pjanicu mjesto... doduse on u startu ima mjesto u prvih 11 jer je marchisio do novembra van terena... ali on kad se vrati odmah upada u prvih 11 jer je najkorisniji igrac Juventusa sa milion zadataka koje uspješno odradi...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- IlCapitano
- Kontakt:
Znači ovdje nema sredine? Da bi Pjanić bio dobar Pogba mora biti **** i obrnuto?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ovaj prica o modernom fudbalu ko da ga je izmislio, a nasao sportsku srecu u Hajduku.
Yebo vam vise Pjanic. Dosao je, super. Imat ce priliku da pokaze sta zna i moze. I za svaku partiju ce dobijati raspon ocjena od 1-10, u zavisnosti od forumasa do forumasa, portala do portala. Vec vidjeno.
Ali neko ce to sve vidjeti bolje od nas, i to ce diktirati gdje i koliko cemo ga gledati na terenu. S tim da cemo tog nekog mi braniti, a vi mu yebavati famEliju.

Yebo vam vise Pjanic. Dosao je, super. Imat ce priliku da pokaze sta zna i moze. I za svaku partiju ce dobijati raspon ocjena od 1-10, u zavisnosti od forumasa do forumasa, portala do portala. Vec vidjeno.
Ali neko ce to sve vidjeti bolje od nas, i to ce diktirati gdje i koliko cemo ga gledati na terenu. S tim da cemo tog nekog mi braniti, a vi mu yebavati famEliju.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pjanic ce se itekako naigrati u Juventusu, osim ako bas ne flopne. U sto sumnjam.
Za Pogbu je pitanje vremena kada ide iz Juventusa, Khedira je sklon povredama, Marchisio je u 30-toj dozivio tesku povredu i boga pitaj kakav ce se vratiti i onda neko kaze da za Pjanica nece biti mjesta. Jeste, kako da ne.
Na stranu cak i te povrede, on uopste nije nista losiji igrac od navedenih izuzimajuci Pogbu, samo je nesto drugaciji profil igraca.
Pjanic ako bude igrao onako kako zna ce biti nezamjenjivi igrac, siguran sam.
Ne znam cemu to neko nipodastavanje nasih igraca
on nije ni Pirlo ni Pogba tako da ih je suludo uopste porediti, on je Pjanic, izgradjeno ime sa svojim izgradjenim karakteristikama.
Za Pogbu je pitanje vremena kada ide iz Juventusa, Khedira je sklon povredama, Marchisio je u 30-toj dozivio tesku povredu i boga pitaj kakav ce se vratiti i onda neko kaze da za Pjanica nece biti mjesta. Jeste, kako da ne.

Pjanic ako bude igrao onako kako zna ce biti nezamjenjivi igrac, siguran sam.
Ne znam cemu to neko nipodastavanje nasih igraca

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja kazem dosao Pjanke da igra s Pogbom, Khedirom i Marchom, ovdje intelektualci odmah poceli jedni da omalovazavaju Pjanica a drugi da govore da je bolji od Pogbe, ne zna se sta su gore besmislice. Dosao covjek da igra i da se nadopunjuje s ovim igracima jer je DRUGACIJI, ne bolji ili gori, vec DRUGACIJI. Ali ne moze Bosnjo bez euforije, bez omalovazavanja i bez pretjerivanja u hvaljenju... Nema smisla raspravljati s ljudima koji ove sezone nisu gledali ni Pjanica ni Pogbu ukupno 10 utakmica.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Meni je on ipak kao Moutinho i Eriksen.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Miralem Pjanić
Umij se..udario te ovaj africki talas vrucinemujdza je napisao/la:Juventino vero. Ja mozda i gledam domoljubno i sto je Mire nas al stojim iza toga da je Pjanic bolji igrac od Pogbe.... Navedi mi bar jednu utakmicu gdje je on rijesio utakmicu? Stoji da svi ovi nabrojani trce vise od Pjanketa al zato svi skupa nemaju mozga koliko ima Pjanic fudbalskog naravno mislim... Opet ponavljam i slazem se sa pojedinim forumasima da je teren najbolje mjerilo a sezona nije daleko....
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Cekaj,zar se to postavlja pitanje da li ce igrac koji se nalazi u top 2 igraca Serije A imati mjesta u prvoj postavi!? Zagarantovano? Sta znaci to uopste,ko kome moze sta garantova u zivotu generalo? Osim Messiju i Rolandu..
Dajte ba,Mire je doveden da igra,da bude vazna,uz Pogbu i najvaznija karika ovog Juventusa.Markizio,Sturarno,Kedira - svaka cast,ali Mire je trenutno puno iznad njih.
Ne moze igrac koji dijeli 4 mjesto najvecih Juventusovih transfera strahovati za svoje mjesto u timu,njemu se to mjesto vec naslo bezbeli.
Dajte ba,Mire je doveden da igra,da bude vazna,uz Pogbu i najvaznija karika ovog Juventusa.Markizio,Sturarno,Kedira - svaka cast,ali Mire je trenutno puno iznad njih.
Ne moze igrac koji dijeli 4 mjesto najvecih Juventusovih transfera strahovati za svoje mjesto u timu,njemu se to mjesto vec naslo bezbeli.

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 15 jun 2016, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sve i da je Miralem tako prosjecan igrac kao sto tvrde pojedinci, nije Juve vjestacki tajkunski klub koji dovodi igraca od 32 miliona da grije klupu ili da ga ne kupi niko drugi. Ljudi studiraju transfere po godinu i vise unaprijed, svakog igraca skeniraju na sve moguce nacine, pricaju s porodicama, komsijama, analiziraju svaku odigranu utakmicu u karijeri. Da ne vrijedi kao sto ovi pricaju, ne bi ga doveli ni na posudbu, kamo li dali 32 miliona.
Pa sta to fali Hajduku Mr. Juventino ?Gefufna je napisao/la:Ovaj prica o modernom fudbalu ko da ga je izmislio, a nasao sportsku srecu u Hajduku.![]()

Ti si vidim po svom nadimku "FAMELIJARNO" vezan za Juventus i Torino je mjesto kojem stvarno i pripadas. Puno vise veze ima Dubrovnik i Hajduk nego somalirana gefufna i Torino.
Sam preziran odnos prema Hajduku i slicnim malim klubovima govori o malogradjanstini likova koji su kao navijaci velikana. Lijepo bi bilo da nam koji put fotografijom pokazes lijepo iskustvo kortea sa navijacima Juventusa ili svoj boravak na stadionu tokom utakmice svojih ljubimaca. Da i mi uzivamo sa tobom u raskosi velicine.
Tastatura hooligans and fans aka Gefufna i slični.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A đe onaj sto je pisao da je neki Kwadwo Asamoah svemir za Lulica kad je bila prica da Lule ide u Juve
Taj je jedan od najvecih bisera.Cak ga je frajer zvao imenom Kwadwo kao da mu je on neki haver
Zabrinut sam za ovu djecu,oni nastavljaju onako kako su im poceli roditelji,sve tudje je dobro a sve nase je lose.I tudje je apriori bolje od naseg bas zato sto je tudje

Taj je jedan od najvecih bisera.Cak ga je frajer zvao imenom Kwadwo kao da mu je on neki haver

Zabrinut sam za ovu djecu,oni nastavljaju onako kako su im poceli roditelji,sve tudje je dobro a sve nase je lose.I tudje je apriori bolje od naseg bas zato sto je tudje

-
- Kontakt:
Znaci ako se igrac plati 30mill on mora da igra zato sto je toliko placen?BuffonGigi je napisao/la:Sve i da je Miralem tako prosjecan igrac kao sto tvrde pojedinci, nije Juve vjestacki tajkunski klub koji dovodi igraca od 32 miliona da grije klupu ili da ga ne kupi niko drugi. Ljudi studiraju transfere po godinu i vise unaprijed, svakog igraca skeniraju na sve moguce nacine, pricaju s porodicama, komsijama, analiziraju svaku odigranu utakmicu u karijeri. Da ne vrijedi kao sto ovi pricaju, ne bi ga doveli ni na posudbu, kamo li dali 32 miliona.
I dybala je placen itu sumu pa 10-15 utakmica je ulazuo s klupe dok se nije izborio za prvi tim.
Svi imaju istu startnu poziciju i na svim je da treniraju i da se izbore za prvi tim.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Hej,ako troskokas Pogba vrijedi 120 milki onda Pjanke vrijedi 200.Pogba i nema pokrete fudbalera,vise lici na atleticara,skok u dalj,troskok i slicne discipline.
Svako ko sa razumijevanjem moze odgledati 10 utakmica jasno to vidi.
Asamoah je mnogo bolji igrac od Lulica.Cak je igrajuci na svojoj neprirodnoj poziciji koju inace Lulic igra osvojio 4 titule dok Lula ne ide dalje od Lazia.Fidelis je napisao/la:A đe onaj sto je pisao da je neki Kwadwo Asamoah svemir za Lulica kad je bila prica da Lule ide u Juve![]()
![]()
Taj je jedan od najvecih bisera.Cak ga je frajer zvao imenom Kwadwo kao da mu je on neki haver![]()
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BuffonGigi
- Kontakt:
Dybala je mladi igrac koji je dosao iz Palerma koji se bori za opstanak. Miralem je gotov igrac, izgradjen u svakom smislu do kraja, dovodis ga onakvog kakav jest. U Juventusu, ako kosta 30 miliona onda dolazi da igra i da bude vazan dio tima a ne Lemina (uz duzno postovanje Mariu), tako je uvijek bilo i tako ce biti i dalje. Marchisio pitaj Boga kada i kakav ce se vratiti, Khedira nije u zivotu odigrao vise od 20 utakmica u sezoni, Sturaro i Lemina su nesto drugo.
-
- Kontakt:
Pa i vidi se da nisi gledao vise od 10 utakmica.Fidelis je napisao/la:Hej,ako troskokas Pogba vrijedi 120 milki onda Pjanke vrijedi 200.Pogba i nema pokrete fudbalera,vise lici na atleticara,skok u dalj,troskok i slicne discipline.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.