EURO 2016: Grupa B (Engleska, Rusija, Slovačka, Vels)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Engleska
100
36%
Rusija
59
22%
Slovačka
49
18%
Vels
66
24%

Ukupno glasova: 274

Makanaky
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa B (Engleska, Rusija, Slovačka, Vels)

Post Postao/la Makanaky » 12 jun 2016, 14:20

JohnCleese je napisao/la:Opet BH dijaspora svih konfesija unosi nemire i truju nas nacionalizmom, nas obicnu bosansku raju, koja je davno prosla ono gdje su nasi Euro-patrioti zapeli
Jes vala. Pa kud im pade napamet da održavaju ova prvenstva ljeti, kada je u Mostaru sve sama dijaspora?
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 12 jun 2016, 16:27

Kakvi Vlasi? Ko brani Rumunima da navijaju za Rusiju :mrgreen:
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 12 jun 2016, 16:54

BREAKING: UEFA warns the England and Russia they may be disqualified from Euro 2016 if there is more violence.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 jun 2016, 17:30

hapuc je napisao/la:BREAKING: UEFA warns the England and Russia they may be disqualified from Euro 2016 if there is more violence.
Neće niko biti izbačen, sile su to.

Ne kontam koji je čejf otići na neko mjesto i potući se. Koliko ograničen moraš biti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 jun 2016, 18:37

Momci, može tema o huliganima da se otvori.

Također, računajte da će oduševljavanje nasiljem, pozivi na nasilje, i bilo šta što hvali i ohrabruje kršenje zakona biti obrisano, a tema će biti uklonjena ukoliko se na to svede.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 12 jun 2016, 20:25

[youtube][/youtube]
:lol:

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 12 jun 2016, 23:56

Koliko su mi Velsani porasli u ocima ko narod u zadnjih par dana, to je neopisivo :mrgreen: Od kad pratim ova prvenstva uvjek sam navijao za Engleze ili Talijane, al na ovom sam svim srcem uz Vels, haman ko da mi igramo, tako da bacam prognozu da ce Vels barem do polufinala, onako srcem ne mozgom :D Bale mvp. :cool:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 jun 2016, 23:59

chi3llo je napisao/la:Koliko su mi Velsani porasli u ocima ko narod u zadnjih par dana, to je neopisivo :mrgreen: Od kad pratim ova prvenstva uvjek sam navijao za Engleze ili Talijane, al na ovom sam svim srcem uz Vels, haman ko da mi igramo, tako da bacam prognozu da ce Vels barem do polufinala, onako srcem ne mozgom :D Bale mvp. :cool:
Pio sam s njima kad smo igrali protiv njih. Fakat dobar narod. :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 jun 2016, 00:12

Kawhi je napisao/la:
chi3llo je napisao/la:Koliko su mi Velsani porasli u ocima ko narod u zadnjih par dana, to je neopisivo :mrgreen: Od kad pratim ova prvenstva uvjek sam navijao za Engleze ili Talijane, al na ovom sam svim srcem uz Vels, haman ko da mi igramo, tako da bacam prognozu da ce Vels barem do polufinala, onako srcem ne mozgom :D Bale mvp. :cool:
I mi smo sjedili sa par Velšana kad smo igrali protiv njih. Bio od druga mali brat sa nama, trenira fudbal. I ovaj jedan se uništio alkoholom, kaže znam ja neke ljude, daj mi broj telefona sredit ću ti transfer u United :urnebes: Zapeo čovjek hoće malog poslat u Manchester i bog. :urnebes:

Dobri ljudi, samo što ih je strašno teško skontat šta pričaju, pogotovo u kombinaciji sa alkoholom.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jun 2016, 00:14

Donnie Darko je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
I mi smo sjedili sa par Velšana kad smo igrali protiv njih. Bio od druga mali brat sa nama, trenira fudbal. I ovaj jedan se uništio alkoholom, kaže znam ja neke ljude, daj mi broj telefona sredit ću ti transfer u United :urnebes: Zapeo čovjek hoće malog poslat u Manchester i bog. :urnebes:

Dobri ljudi, samo što ih je strašno teško skontat šta pričaju, pogotovo u kombinaciji sa alkoholom.
Bila jedna strašna plavka s njima. Nisam u životu još ljepše i zgodnije žene uživo vidio, a oni svi ko ko da su direktno iz Shirea došli. Konobari ih zakidali kako su stigli. Jednu turu im uzme po pivi 8, sljedeću 10, a njih libo tuki. :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 jun 2016, 00:37

Najbolja predstava na tribinama do sada na Euru, barem meni. Ljudi su poderali grla u 90 minuta. I englezi su ubili, ali to smo ocekivali.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 13 jun 2016, 01:30

SlevinKelevra je napisao/la:
Najbolja predstava na tribinama do sada na Euru, barem meni. Ljudi su poderali grla u 90 minuta. I englezi su ubili, ali to smo ocekivali.
Ja sam gled'o tekmu u fan zoni u Cardiffu, odavno se bolje nisam proveo :)
@Donnie - Da, treba malo vremena da se naviknes na akcent, pogotovo ovih iz sjevernog Velsa, ali generalno ljudi su strasno srdacni, i ragbi im je top sport po popularnosti, al kako su se sad kvalifikovali, citava nacija je nogama, cak sam i punca na fudbal nalozio co'jek nije odgled'o tekme od tinejdzerskih godina :mrgreen:

I moram reci da su se u pabu poslije pravo gospodski izhejtali Englezi, (iako sam ih potajno bodrio protiv meni odbojnih Rusa :D ) U cetvrtak ce da bude ludnica, jedva cekam :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jun 2016, 16:49

da se upišem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 jun 2016, 13:39

Očekuje se 50 000 Engleza u Lensu u četvrtak, a stadion prima 35 milja :tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

High

Post Postao/la High » 15 jun 2016, 11:21

rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekuje se 50 000 Engleza u Lensu u četvrtak, a stadion prima 35 milja :tokralju:
slika

:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 15 jun 2016, 13:32

Rusi su najludji daj boze da oni ostanu na ovom Euru ja mislim da im je danas zadnja utakmica :wave:
slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 jun 2016, 13:47

rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekuje se 50 000 Engleza u Lensu u četvrtak, a stadion prima 35 milja :tokralju:
A grad jos manje :mrgreen:

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 15 jun 2016, 13:53

Vjerujem da je sudijama skrenuta pažnja na ona bespotrebna laktanja od strane Škrtela te da bi moglo i danas pasti kartona, možda ovaj put i ovih malo rumenijih.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 jun 2016, 14:47

Mogo bi Dzyuba dns presuditi :D
=\_1921_/=

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 15 jun 2016, 14:55

Dobijaju Slovaci danas Russi idu kući, russofili na aparatima. :mrgreen:

P.S. Je li se ovo igra u zatvorenom?
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.