LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

TravisBickle
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la TravisBickle » 27 maj 2016, 01:29

Epidaurus je napisao/la:http://www.silverscreenandroll.com/2016 ... head-coach

Dynasty in making :kafa:
:salut: :salut:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 28 maj 2016, 19:07

Sretan rodjendan Logo-u, prototipu modernog NBA beka, jednom od najboljih sutera ikad i top 5 bek suteru ikad. Bio je velik kao igrac, vjerovatno najbolji bek suter "stare" ere NBA kosarke (prije uvodjenja trice), a bio je itekako velik i kao funkcioner i GM. Nikad ne zaboravimo covjeka koji je prepoznao Kobea jos kao 18ogodisnjaka i onda kasnije nam "poklonio" Pau Gasola za back to back titule 2009. i 2010. :bow:

[youtube][/youtube]

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 maj 2016, 15:27

malo starijih tekmi sa pocetka 200-tih ;)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 29 maj 2016, 15:50

Moze mi netko odgovorit i pojasniti ovo? :D
jopaa7 je napisao/la:Navijam za Lakerse dugi niz godina ali
nisam kao neki ovdje pa se ne razumijem u Salary Cap i koliko kome mozemo ponuditi i slicno.
Vidim da se spominju najvise DeRozan i Hassan, pa me zanima ovo. Ako uzmemo na draftu Ingrama/Simmonsa i npr potpisemo Hassana, jel mozemo potpisati jos nekog FA i tko bi to mogao biti?
Iskreno ne znam tocno ni tko je sve od njih slobodan. Barnes, Conley, Horford...? Duranta necu ni spominjati jer je cini mi se nemoguca misija ali bi ga itekako volio vidjeti u dresu Lakersa :ljepota:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 maj 2016, 18:57

jopaa7 je napisao/la:Moze mi netko odgovorit i pojasniti ovo? :D
jopaa7 je napisao/la:Navijam za Lakerse dugi niz godina ali
nisam kao neki ovdje pa se ne razumijem u Salary Cap i koliko kome mozemo ponuditi i slicno.
Vidim da se spominju najvise DeRozan i Hassan, pa me zanima ovo. Ako uzmemo na draftu Ingrama/Simmonsa i npr potpisemo Hassana, jel mozemo potpisati jos nekog FA i tko bi to mogao biti?
Iskreno ne znam tocno ni tko je sve od njih slobodan. Barnes, Conley, Horford...? Duranta necu ni spominjati jer je cini mi se nemoguca misija ali bi ga itekako volio vidjeti u dresu Lakersa :ljepota:
Evo ja cu ti odgovoriti,iako nisam navijac LAL. :D Mozete imati +/-65mil za FA,ali treba reci kako to bas nije najrealnija cifra,jer treba produziti Clarksona,zatim dati ugovor piku itd.Uzimajuci u obzir da je max.ove godine negdje oko 27mil(dosta toga zavisi i koji igrac je u pitanju) mislim da mozete dovesti samo jednog max. igraca,bez vecih rokada i gubljenja talenta koji je vec tu.Uz njega se moze potpisati i par solidnih igraca,ali nikako ovi koje si nabrojao,jer ce oni traziti max.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 30 maj 2016, 00:41

Ja bih u toj situaciji isključivo ganjao Hassana. Ako neće davati pik i ove mlade za neke igrače (čitaj Cousins, George), onda sam za Whiteside isključivo. Uz to dodati nekoliko kvalitetnih igrača za klupu i polako dizati tim. Međutim mislim da će uprava htjeti odmah contendera, koliko je pametno vidjet ćemo u budućnosti.
Viva la France, as they say in Rome.

PlayGod
Kontakt:

Post Postao/la PlayGod » 30 maj 2016, 09:07

PaskalHens je napisao/la:Ja bih u toj situaciji isključivo ganjao Hassana. Ako neće davati pik i ove mlade za neke igrače (čitaj Cousins, George), onda sam za Whiteside isključivo. Uz to dodati nekoliko kvalitetnih igrača za klupu i polako dizati tim. Međutim mislim da će uprava htjeti odmah contendera, koliko je pametno vidjet ćemo u budućnosti.
Ja isto cijelo vrijeme navijam da se potpiše Haso, ali ne znam, svi misle, ili bi barem htjeli, hejteri jel :D , da dolazi DeRozan na maksimalnom ugovoru i Simmons, a ta mi se opcija baš i ne sviđa. Kada bi došao Whiteside, i Ingram, koji je moja želja, to bi bilo savršeno i tu je petorka za budućnost, iako još nisam siguran može li Clarkson postati igrač koji bi nosio teret starnog beka šutera u jačoj ekipi.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 30 maj 2016, 10:22

Nekako ukombinovat Hasu i Derozana, pa bi fin to sastav bio :D
Haso-Randle-Ingram-DeRozan-Russel

Na klupi clarkson kao šesti igrač ;)

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 30 maj 2016, 15:35

Izgleda, srećom, ništa od derozana. Lakersi i nisu baš za to da mu daju max ugovor, a i on kaže da je Toronto opcija broj jedan. Nadam se da je istina.

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 maj 2016, 19:39

http://nbacro.com/los-angeles-lakers/mo ... beka-25300

Razigravač Los Angeles Lakersa, Jordan Clarkson, ovog ljeta će biti zaštićen slobodan igrač. Budući da izlazi iz najbolje sezone u karijeri, predstavlja kvalitetan dodatak u rotaciji svake ekipe koja ima nešto više novca na raspolaganju za ljetnu tržnicu. Naravno, po pravilu zaštićenih slobodnih igrača, Lakersi imaju pravo izjednačiti svaku ponudu koja pristigne na Clarksonovu adresu, što će po najavama i učiniti osim u slučaju nemoralne ponude koja premašuje granice realnog.

No, taj period nas čeka tek u srpnju, a Clarkson je do danas već nekoliko puta izjavio da želi ostati u Gradu Anđela i tražiti svoju priliku za prsten jednoga dana. Danas, situacija je nepromijenjena i Clarkson ističe da želi ostati u Lakersima i igrati za novog trenera, bivšeg košarkaša Jezerana, Lukea Waltona.

Clarkson je obavio intervju s Chrisom McGeejem iz Time Warner Cablea, što prenosi lakersnation.com.

„Želim ostati u LA… Ne promatram to na način kao neki drugi slobodan igrač, nego jednostavno želim biti tu…
Luke me je pozvao nekoliko dana nakon što je dobio posao. Razgovarali smo o ofenzivnom sistemu, kako on vidi uloge nas mlađih momaka, gdje vidi organizaciju u godinama koje dolaze, o stilu igre koji želi implementirati. Uzbuđen sam zbog njegovog dolaska i veselim se radu s njim.“
Najvjerojatnije je da će Clarkson dobiti nastavak suradnje s Lakersima, Mitch Kupchak je jasno istaknuo želju za takvim razvojem događaja. Vide ga kao dio budućnosti (ili barem kao zalog za mogući trade za izgradnju budućnosti). I sam Clarkson govori prave stvari koje će usrećiti pripadnike Laker Nationa.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 30 maj 2016, 21:46

It isn’t a stretch to say that we probably won’t see another Kobe Bryant again.

When you think of the all of the amazing scoring outbursts and the will to win against all odds, No. 24 was truly a once-in-a-lifetime type of player. Now that he’s officially retired, stories like this one from Andre Iguodala will only add to the Los Angeles Lakers‘ legend.

While Iguodala is now known as the lockdown defender on the defending champion Golden State Warriors, he was once upon a time a young Philadelphia 76er trying to make a name for himself in the NBA.

It was during his second season in the league in 2005-06 that he drew the assignment of guarding Bryant, who would be on his way to averaging 35.4 points per game for the year. During Philadelphia’s first meeting with Los Angeles that season, Iguodala shut down Bryant as he struggled on 7-of-27 shooting for just 17 points.

Iguodala said that his favorite defensive matchup was against Bryant that year, via Marcus Thompson of the Mercury News:

“Kobe in his prime. It was on the front page of the paper (after I held him to 17 points on 7-for-27 shooting). After the game, Phil Jackson said it was the best he’d seen someone defend Kobe.”

However, when the Sixers visited Staples Center later that season, Bryant made a bold prediction—he would score 50 points on the second-year swingman.

“When the 76ers came to Los Angeles later that 2005-06 season, Kobe came by the Philadelphia locker room. Iguodala wasn’t in there, but Kobe left a message.

‘Tell Andre 50 tonight,” Iguodala said, recalling the message relayed to him. “You know how much he got – 48.'”

For those that don’t recall, that was the season in which Bryant scored 81 points on the Toronto Raptors and outscored the entire Dallas Mavericks team, 62-61, through three quarters of a game.

Holding 2005-06 Bryant to 48 points doesn’t seem so bad when you really think about it.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jedan. Jedini. Neponovljivi. :bow:

48 pts, 10 rebs, 7/7 3pt FG :wave:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 jun 2016, 15:39

Brandon Ingram u trening kampu Lakersa. Jbt jest mrsav u pm

slika
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 jun 2016, 18:25

majestic24 je napisao/la:Brandon Ingram u trening kampu Lakersa. Jbt jest mrsav u pm

slika
super je to , najlakse je dobiti definiciju , prema NBA programu (vec sljedece godine moze biti zvjer) , puno je teze izgubiti kg , ovako ce se pravilno razviti za kosarkaske uslove.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 10 jun 2016, 19:01

Kobe Bryant je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Brandon Ingram u trening kampu Lakersa. Jbt jest mrsav u pm

slika
super je to , najlakse je dobiti definiciju , prema NBA programu (vec sljedece godine moze biti zvjer) , puno je teze izgubiti kg , ovako ce se pravilno razviti za kosarkaske uslove.
:lol:
masu valjda brate :)

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 13 jun 2016, 16:56

Jesse Mermuys jedan od pomoćnika Waltonu. Dolazi iz ekipe Raptors 905. Iskreno, nikad čuo, zna li neko nešto više o njemu?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 jun 2016, 17:11

Glavom do obruca, lagano :kafa:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 jun 2016, 10:53

Nadam se da su Kupchak i Buss uvidijeli da ne vrijedi trositi novac na Barnesa i Ezelija i da ce to isto objasniti Waltonu koji su navodno njegova prva zelja prema pisanju medija...Pokusati dovesti DeRozana i Horforda i imali bi sasvim solidnu ekipu koja bi mogla napredovati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jun 2016, 11:06

amerosm je napisao/la:Nadam se da su Kupchak i Buss uvidijeli da ne vrijedi trositi novac na Barnesa i Ezelija i da ce to isto objasniti Waltonu koji su navodno njegova prva zelja prema pisanju medija...Pokusati dovesti DeRozana i Horforda i imali bi sasvim solidnu ekipu koja bi mogla napredovati.
Po svemu ovome dati puni max. Hassanu ;) , kakv crni Ezeli i 15-17 mil $ :roll:

A Barnes vidi može biti još dobar , palo mu je samopuzdanje , ali .... ni sam ne znam ali definitivno ne moze dobiti 20 , nesta oko 14-15 ;)

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.