FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AeGon099
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AeGon099 » 15 jun 2016, 15:41

samoplavi je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:inace samo da se zna mi smo jedina ekipa na svijetu koja dovodi igrace i koju igraci napustaju, mi smo fenomen niko to ne radi vise :rol: :rol:
Fenomen u jednom jesmo. Jedina smo ekipa kojoj fudbalere dovode bankar i "shoping" majstor. Jedini smo sportski kolektiv u kojem se za sve pita covjek koji marke nije ulozio u taj kolektiv i jos mu kamatu uzima kada mu posudi pare. Sad nastavite sa spinovanjem :).
Kako ti znaš da nije uložio marke u Želju? Jel možda tebi podnosi neki mjesečni izvještaj, u kojem ti kaže, 'samoplavi druže, samo da ti kažem da sam ovaj mjesec uložio 50 hiljada u FK Željezničar, a za idući ćemo da vidimo..'
Fenomen itekako jesmo, kad imamo takvu vrstu stručnjaka na pozicijama. Pa čovječe, tebi jedan od glavnih ljudi u klubu podnosi izvještaje. To stvarno nema nigdje u svijetu..
Odlazi Safete.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 jun 2016, 15:56

AeGon099 je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:inace samo da se zna mi smo jedina ekipa na svijetu koja dovodi igrace i koju igraci napustaju, mi smo fenomen niko to ne radi vise :rol: :rol:
Fenomen u jednom jesmo. Jedina smo ekipa kojoj fudbalere dovode bankar i "shoping" majstor. Jedini smo sportski kolektiv u kojem se za sve pita covjek koji marke nije ulozio u taj kolektiv i jos mu kamatu uzima kada mu posudi pare. Sad nastavite sa spinovanjem :).
Kako ti znaš da nije uložio marke u Želju? Jel možda tebi podnosi neki mjesečni izvještaj, u kojem ti kaže, 'samoplavi druže, samo da ti kažem da sam ovaj mjesec uložio 50 hiljada u FK Željezničar, a za idući ćemo da vidimo..'
Fenomen itekako jesmo, kad imamo takvu vrstu stručnjaka na pozicijama. Pa čovječe, tebi jedan od glavnih ljudi u klubu podnosi izvještaje. To stvarno nema nigdje u svijetu..
U pravu si, ulozio je onu lovu sto je uzeo za kamatu. Bili smo transparentni i objavili smo to. Nema veze sto je pola godine kasnije uplaceno. I banke znaju po pola godine raditi sa tudjom lovom ;). Dejo ublehas i mister sedam posto transfer strucnjaci. Stvarno smo fenomen i ne zajebajem se uopce.

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 15 jun 2016, 15:58

samoplavi je napisao/la:
Zaboravio si i faks napomenuti..to je jako važno.
Pazi da te šef Violina za uhce ne potegne jer pjesmice još napamet nisi naučio.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 15 jun 2016, 16:23

samoplavi je napisao/la:U pravu si, ulozio je onu lovu sto je uzeo za kamatu. Bili smo transparentni i objavili smo to. Nema veze sto je pola godine kasnije uplaceno. I banke znaju po pola godine raditi sa tudjom lovom ;). Dejo ublehas i mister sedam posto transfer strucnjaci. Stvarno smo fenomen i ne zajebajem se uopce.
i opet iz supljeg u prazno, napisi njihove nadimke i ponovi se, a konkretnog pisanja nema, nego ono seri kako si i naviko :thumbup: :thumbup:
mislim koliko ofirno i providno vise, et cak reko da se potrudim da vidim sta ce to argumentvano napisati, a on opet obrni okreni i na kraju nista nije reko nego et da nastavi sa poslom kako je naviko :ljepota:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 jun 2016, 17:09

Vi ste gori sto im odgovarate :kafa:
Misle drugacije I vozdra, ignorisite ih vise zar vam nije dosta 4 godine ubjeđivanja. Necu vise da citam gluposti za koje me boli briga. Ne samo ja nego nece niko da cita gluposti koje se ovdje pisu konstantno.
Aco brisi stvari koje nemaju veze s Zeljom, dopustio si rat na ovoj temi.
Taman se krene normalno diskutovati neko to mora pokvariti I usmjeriti temu tamo gdje mu odgovara. Molim vas lijepo na opste diskusije pa opletite s raspravama.
Libo me za insajderima, ko je u kojoj fotelji, gdje ovo, gdje ono? Onda pravdanja i ubijanje mozdanih celija.
Bolan ide nas mashAllah, ne moze sve odjednom kako bi to mi zelili ali radi se stalno I to je jedan ogroman napredak, Sabura ljudi!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 15 jun 2016, 17:10

I hajde dogovorite se sami sa sobom koliko smo igrača promjenili 238 ili 426, mislim tu je to negdje u pet deka, ali da ne zbunjujete raju ipak nije u redu...

tokmak19
Kontakt:

Post Postao/la tokmak19 » 15 jun 2016, 17:11

Monci je napisao/la:I hajde dogovorite se sami sa sobom koliko smo igrača promjenili 238 ili 426, mislim tu je to negdje u pet deka, ali da ne zbunjujete raju ipak nije u redu...
345

slika

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 15 jun 2016, 17:12

tokmak19 je napisao/la:
Monci je napisao/la:I hajde dogovorite se sami sa sobom koliko smo igrača promjenili 238 ili 426, mislim tu je to negdje u pet deka, ali da ne zbunjujete raju ipak nije u redu...
345

slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika
:lol: :lol: :lol:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 18:07

gramparada je napisao/la:
HausMan je napisao/la:Miske i Dejo dovedu 5 napadaca dok dijete trcakara okolo. Djermanovic malo poslije povrede da se vrati pa ce dobit raskid, gospodski raskid.
Djermanovic ode danas da si ti ziv i zdrav
Gdje ce? U Argelini da duva?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 15 jun 2016, 21:01

Svi igraci koju su dosli u zimskom prelaznom roku kao ekstra mega pojacanja sada se tjeraju bez ikakvog razloga, radimo tacno ono sto i kitari s vremena na vrijeme, igraci se tjeraju a prostora se pravi za igrace Sase Cuka, neki direktno njegovi a neki njegovim posredstvom, ovo je komedija i jadno ujedno sta rade, ako ovako nastave sa tjeranjem pojedinih a dovodjenju slicnih igraca, iskreno nisam optimista za titulu, ali da sacekamo jos ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 21:05

Djermanovic svakako nije nista pokazao. Ako ode bolje je da vise prostora ima Mujagic.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 21:11

Jedini koji je siguran da nece ostati bez ugovara je Enis Sadikovic. Kostic prezadovoljan s njim.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 jun 2016, 21:16

Nama treba sportski direktor. Ne mozemo funkcionisati ovako. Na stranu za.**** i sve ovo sto radimo u sportskom dijelu je amaterizam.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 15 jun 2016, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 15 jun 2016, 21:17

Enis je pravi momak i sportista. Disciplinovan, ali na žalost nije dobio šansu na svojoj poziciji. Kostiću se sviđa pravo i očekujem ga na zadnjem veznom prije Šećera i Uglješe.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 21:17

U ovom sistemu nama sportski direktor ne moze pomoci. Ne mozes ti u pola praviti pitu od go.vana. Nazalost je tako, htio to neko priznati ili ne.

tokmak19
Kontakt:

Post Postao/la tokmak19 » 15 jun 2016, 21:18

Znači ako dovedeš sportskog direktora ti si riješio sve probleme i to ti garantuje titulu i pišanje po ligi?

@domaćice šta kažeš na onaj moj prvi post?
Zadnja izmjena: tokmak19, dana/u 15 jun 2016, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 15 jun 2016, 21:19

plavousrcu je napisao/la:Nama treba dportski direktor. Ne mozemo funkcionisati ovako. Na stranu za.**** i sve ovo sto radimo u sportskom dijelu je amaterizam.
Formiranjem novog stručnog štaba, u ekipi je puni profesionalizam i ne treba nam nikakav sportski direkto, koji bi sigurno koštao najmanje 10 mija mjesečno...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 15 jun 2016, 21:22

Kakav sportski direktor, Siljak to nebi dozvolio da ima nekoga ko mu moze parirati
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 21:24

Kostic jos nije svjestan da ako izgubi u prva dva kola da mu familija uopce ne treba dolaziti ovdje, njemu je noga.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 15 jun 2016, 21:28

HausMan je napisao/la:Kostic jos nije svjestan da ako izgubi u prva dva kola da mu familija uopce ne treba dolaziti ovdje, njemu je noga.
Ma u pravu si 100% ali sreća pa se ne pitaš ništa niti ti niti babo ti violina...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.