Baš mi je ovaj post pao na pamet, čim je objavljeno, čini mi se već sutradan za Sarića.High je napisao/la:Napisano 7. ovog mjeseca.High je napisao/la:U mojoj mejhani se egleniše da nam dolaze Sarić i Guza.Moj džemat nikad izdao nije!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opekli smo se opasno u protekloj godini pa su neki ljudi opravdano oprezni kad je Saidov povratak u pitanju.
Samo, bez obzira na to u kakvom su mu stanju koljena, Said nama znači puno više od pozicije na kojoj igra i kvaliteta koji donosi.
Svi ste se skoncentrisali na stopere, bekove, vezne igrače itd. A zanemarujete najvažniju poziciju, koju ne možemo da popunilo već 20 godina.
Od rata na ovamo nas tim nema VODJU. Jedini sa karizmom i kvalitetom da to bude bio je Skoro ali to je na žalost neslavno završilo.
Said se u samo 6 mjeseci nametnuo kao apsolutni lider u svakom pogledu. Sa takvim čovjekom ekipa daje 50% više na svakoj utakmici. Sposobna je za podvige. Ovako, kako sad radimo, samo trošimo igrače.
Uglavnom, po meni je Said upravo ono što nam treba. Vidjecemo...
Samo, bez obzira na to u kakvom su mu stanju koljena, Said nama znači puno više od pozicije na kojoj igra i kvaliteta koji donosi.
Svi ste se skoncentrisali na stopere, bekove, vezne igrače itd. A zanemarujete najvažniju poziciju, koju ne možemo da popunilo već 20 godina.
Od rata na ovamo nas tim nema VODJU. Jedini sa karizmom i kvalitetom da to bude bio je Skoro ali to je na žalost neslavno završilo.
Said se u samo 6 mjeseci nametnuo kao apsolutni lider u svakom pogledu. Sa takvim čovjekom ekipa daje 50% više na svakoj utakmici. Sposobna je za podvige. Ovako, kako sad radimo, samo trošimo igrače.
Uglavnom, po meni je Said upravo ono što nam treba. Vidjecemo...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pošto ove slike nema na ovoj stranici, nek se nađeEvolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Sta je fazon?QUARESMA 18<<< je napisao/la:pošto ove slike nema na ovoj stranici, nek se nađeEvolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
i nisu nizasta nego za slikanjeQUARESMA 18<<< je napisao/la:pošto ove slike nema na ovoj stranici, nek se nađeEvolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne znam kako niko nije primjetio da Samiru nisu uzeli krv za analizu.Sabinho je napisao/la:Sta je fazon?QUARESMA 18<<< je napisao/la:pošto ove slike nema na ovoj stranici, nek se nađeEvolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
znamo ko šta vodi i ko zgrće kolko..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Koji je ovo dres na Plakalu?
Metalegegegege?zagor1987 je napisao/la:Koji je ovo dres na Plakalu?
sad moramo dva golmana znaci. bulicevac sta ima za sharbinija i kad ce said sarnutZukanovic je napisao/la:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sretno Plakalu ako je otisao, realno, nije kvalitet za FKS.
trebaju nam 2 golmana, 3 vezna(2 zadnja i 1 centralni) i napadač
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Svaka ekipa s Plakanom na golu osuđena je na propast i nazadak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije nikako,jos se nafuro mali ponijelo ga malo i sad je tu gdje jesteSiouxLukavac je napisao/la:Sretno Plakalu ako je otisao, realno, nije kvalitet za FKS.
2 golmana, 2 vezna (dm, cm), lijevo krilo i 2 štopera.ledesma je napisao/la:trebaju nam 2 golmana, 3 vezna(2 zadnja i 1 centralni) i napadač
A koliko mislim na vezne igrače , zaboravio sam na štopere hehe da 2 štoperazlo87 je napisao/la:2 golmana, 2 vezna (dm, cm), lijevo krilo i 2 štopera.ledesma je napisao/la:trebaju nam 2 golmana, 3 vezna(2 zadnja i 1 centralni) i napadač
A zavisi sve na krilu, hoce li Dulja ići(s tim da on zahtjeva da ide)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zasto dva golmana?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Treba nam drugi golman,stoper i jedno dobro krilo to jest da niko ne ode od glavni igraca. Znaci jos 3 igraca i sasvim dobar tim
Pavlović broj 1Lakoste je napisao/la:Zasto dva golmana?
Rezervni bolji od Plakala
i treći ala Plakalo , tako moraš imati za ne daj Bože
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 22 gosta.