A ko ce biti prvi? Mislis da ce dovoditi golmana za prvih 11?Lakoste je napisao/la:Nece Pavlovic biti 1 nego ce biti drugi golman. Treci golman ce biti Trifkovic/Kovacevic.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Po ovom sad ispade moramo dovesti citavu prvu postavu
jos

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ma imamo dva odlicna mlada golmana plus Pavlovic
Husara debilcina svog igraca ofira i nudi ga Slobodi i Doboj Kaknju i Radniku koji uzgred Okica ne zanimaju, a Okicu drugi ljudi zavrsavaju transfer u inostranstvo koji je 90 % pred realizacijom.miky_hz je napisao/la:Kaze Husaric ja Okića ponudim Slobodi,Husic pristane al Musemic neće ni da cuje
U petak je zvanicno predstavljanje Saida i potpis, otisao mu je menadjer u Zagreb po papire.
Kakvih ce jos pojacanja bitkinosvra je napisao/la:Husara debilcina svog igraca ofira i nudi ga Slobodi i Doboj Kaknju i Radniku koji uzgred Okica ne zanimaju, a Okicu drugi ljudi zavrsavaju transfer u inostranstvo koji je 90 % pred realizacijom.miky_hz je napisao/la:Kaze Husaric ja Okića ponudim Slobodi,Husic pristane al Musemic neće ni da cuje
U petak je zvanicno predstavljanje Saida i potpis, otisao mu je menadjer u Zagreb po papire.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zadnji vezni, klasa!
Placemo za tom pozicijom vec dugo vremena. Rustemovic nam je drzi, zato i jesmo 4. mjesto i bez evrope.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jedan je Gojkara!!!joker90 je napisao/la:Zadnji vezni, klasa!Placemo za tom pozicijom vec dugo vremena. Rustemovic nam je drzi, zato i jesmo 4. mjesto i bez evrope.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Kvalitetan DM i CM su nam prioritet,po meni. Rustem i Samir za rotacije i neko od akademaca. Na poziciji AM tu su Said i ovaj crnogorac. Dakle ako dovedu klasna pojacanja na DM i CM,spremni smo za sezonu sto se tice veznog reda.joker90 je napisao/la:Zadnji vezni, klasa!Placemo za tom pozicijom vec dugo vremena. Rustemovic nam je drzi, zato i jesmo 4. mjesto i bez evrope.
Kreator i golman, molimo lijepo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
I ja krenuo pisati post gdje nam osim tog DMFa treba i jedna klasa u vidu CMFa. Ali nekako mi nerealno da dodje jedan, a kamoli dvojica..zagorski je napisao/la:Kvalitetan DM i CM su nam prioritet,po meni. Rustem i Samir za rotacije i neko od akademaca. Na poziciji AM tu su Said i ovaj crnogorac. Dakle ako dovedu klasna pojacanja na DM i CM,spremni smo za sezonu sto se tice veznog reda.joker90 je napisao/la:Zadnji vezni, klasa!Placemo za tom pozicijom vec dugo vremena. Rustemovic nam je drzi, zato i jesmo 4. mjesto i bez evrope.
ZZ
Pa svi znamo gdje nam fali...golman, stoper, zadnji vezni, desetka...otprilike 4-5 igraca.zlo87 je napisao/la:Kakvih ce jos pojacanja bitkinosvra je napisao/la:Husara debilcina svog igraca ofira i nudi ga Slobodi i Doboj Kaknju i Radniku koji uzgred Okica ne zanimaju, a Okicu drugi ljudi zavrsavaju transfer u inostranstvo koji je 90 % pred realizacijom.miky_hz je napisao/la:Kaze Husaric ja Okića ponudim Slobodi,Husic pristane al Musemic neće ni da cuje
Valjda cemo uskoro i te pozicije rijesiti...
Na odbrani se uzima titula,tako je u našoj ligi godinama,znaci po meni Štoper,golman i zadnji vezni mogu biti presudni,tu nam trebaju kvaliteti po mogućnosti klase!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Golmane imamo Pavlovic prvi a ovi mladji momci nek cekaju priliku
Balic, Benkara(ako ostaje), Said! Znaci jos 4 klase ocekujemo da dobijemo Hurtin broj 7 dobrih igraca koji prave razliku! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ćetković vrijedi za dva kvalitetna igrača.joker90 je napisao/la:Balic, Benkara(ako ostaje), Said! Znaci jos 4 klase ocekujemo da dobijemo Hurtin broj 7 dobrih igraca koji prave razliku!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
oooooo odlazi dinoooooooooooooo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Misliš na glazbenika Highe
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ada no!High je napisao/la:Ćetković vrijedi za dva kvalitetna igrača.joker90 je napisao/la:Balic, Benkara(ako ostaje), Said! Znaci jos 4 klase ocekujemo da dobijemo Hurtin broj 7 dobrih igraca koji prave razliku!
Ne treba nam golman pored Pavlovica, ali eto... Nisu moje pare
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To sto nosi prezime velikana ne cini i njega velikim!High je napisao/la:Ćetković vrijedi za dva kvalitetna igrača.joker90 je napisao/la:Balic, Benkara(ako ostaje), Said! Znaci jos 4 klase ocekujemo da dobijemo Hurtin broj 7 dobrih igraca koji prave razliku!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.