Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
kako vam se da o trenutno najboljeg igracu BIH toliko raspravljate sto je preso u Juve i jel za prve podstave jel bolji od pogbe idt... Covjeka ljudi kupili skautirali ga nisu ga kupili za izloga reklama da se slika Mire se uklapa u njihovu verziju price ljudi hoce da pogbu prodaju i da promjene dimenziju fudbala koji igraju i to je to.
Alegri bolje zna od nas kakav je Mire i umjesto koga ce igrati bio prva podstava ili kluba ni meni iz dzepa ni tebi a ovdje se raja medjusebno prepire ko da mu je pogma mire brat
Alegri bolje zna od nas kakav je Mire i umjesto koga ce igrati bio prva podstava ili kluba ni meni iz dzepa ni tebi a ovdje se raja medjusebno prepire ko da mu je pogma mire brat
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja godinama pratim šta se piše na ovoj temi. Kritikovao sam Pjanića onda kada je to zaslužio. Nemam potrebe se vraćati. Ko god je započeo i ko god nastavlja tu diskusiju čini jednu veliku glupost.IlCapitano je napisao/la:Vrati se ti malo 4-5 stranica nazad pa pogledaj ko je započeo bilo kakvu raspravu i spominjanje Pogbe na ovoj temi. Keslate se sami sebi u facu.HariTz je napisao/la:Ne vjerujem matere mi![]()
Koliko se trude da "spuste" Pjanića, toliko uzdižu Pogbu. Pa yebo vas Pogba više, čuj 120 miliona![]()
4 puta skuplji od Pjanića? A što?![]()
Nikako ne mogu da shvatim zar je nemoguće reći, obojica su igračine, klub je sretan što ima takva 2 igrača. Različite uloge i različiti veznjaci.
Obojica i jesu igračine, a Pogba jeste 4 puta skuplji jer je već dokazana klasa, bolji igrač, prošao sito i rešeto na klupskom i internacionalnom nivou, ima samo 23 godine i tek je zagrabio površinu svog potencijala + je marketinški daleko isplativiji od Mireta, čista računica.
Kome se ne sviđa postavljena cijena neće je platiti, a navijačima Juventusa ništa draže jer će imati Pogbu u ekipi i dalje. To povlačenje za cijenu nakon svakog njegovog dodira sa loptom i očekivanje da zabije 3 gola svaku utakmicu da bi nekom dokazao kako vrijedi toliko je degutantno.
Ok, kad već kažeš dokazan igrač. U čemu? Prošao sito i rešeto? Pa i Pjaniću se svaki put podvlačilo zašto ne pređe po igrališta i asistira ili ne zabije. Pa ako je Pogba kilometrima ispred njega, ne vidim razlog zašto i on ne bi dobio isti tretman? Mnogo lakše je igrati u Juvetu i za Francusku repku, to je valjda svima jasno.
To da je marketinški isplativiji se u potpunosti slažem. BiH jedino što je Džeku imala na tom nivou da može parirati ostalim zvijezdama.
Što se tiče mog mišljenja, Pogba je korisniji igrač od Pjanića, jer je mašina i pokretačka snaga. Pjanić je ipak nešto drugačiji tip veznjaka, po meni, ne nužno lošiji (ili bolji). Najbolje ćemo vidjeti u narednoj sezoni.
I da, mi ne možemo znati je li Pogba zahvatio površinu svog potencijala, pola ili u cijelosti. Pred nama je.
Previse se vjeruje Pjanicu. Ovaj sleng vi bolje razumijete.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
To da je lakše igrati u većem klubu i reprezentaciji sa većim očekivanjima je valjda najveći mit ikad. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kakvo spustanje.calcio je napisao/la:Pošto je četiri puta jeftiniji od Pogbe, ima pravo da bude četiri puta slabiji na terenu. Sve iznad toga je pozitivno.Gefufna je napisao/la:Pjaniceva totalna bezmudost ce postati vidljiva bosnjackom oku tek u Juventusu.
Imajte to u vidu kada budete ocjenjivali njegove nastupe.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
To i slijep covjek vidi i nista novo nisi rekao. Ima fantastican doprinos igri uprkos toj bezmudosti i samo ga treba na pravi nacin ukomponovati da pokaze svoj maksimum, a u utakmicama kad ti treba neko da potezom rijesi utakmicu, a takvih Juve ima veoma malo tokom sezone, oci uperis u nekog drugog igraca i to je to. Jest da ni Pjanicu nije strano davati golove najvecima, smo sto je imao ogromno breme u reprezentaciji da rijesava utakmice kada je u paru sa Cocalicem, i preveliki pritisak u Romi koja je pola sezone bila cista kita od ekipe, ali ne treba puno o tome da ne preuvelicate. Istina je da nije vodja ni igrac gola, moze to raditi iz sjene i jednostavno mu ne treba dati takvu ulogu na terenu a on ce se drugim stvarima oduziti na najbolji moguci nacin.Gefufna je napisao/la:Pjaniceva totalna bezmudost ce postati vidljiva bosnjackom oku tek u Juventusu.
@Ilcapitano, nisam ni napisao da Pogba nije dokazan igrac
A Juve bi bio prvi i bez Pogbe, pa onakva Roma koja je izgledala kao skupina rekreativaca koja veze nemaju s taktikom je na kraju treca zavrsila, valjda i to govori o Juventusovoj konkurenciji.
A da imalo imas pojma o fudbalu ne bi navodio kao uspjeh crnca da je osvojio neko omladinsko takmicenje i da je proglasen najboljim igracem. Svaka cast, ne omalovazavam, ali u tim uzrastima je Nigerija velesila.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jos nema nijednog posta u kome neko od Juventina na bilo koji nacin vrijedja Miralema kao igraca i osobu. Postoji neki broj ljudi kome nije prvi pik bio, ali daleko da su nezadovoljni pojacanjem. Za sve drugo pitaj Susicevce koji zele da preimenuju temu trolanjem.Rule_hz je napisao/la:kako vam se da o trenutno najboljeg igracu BIH toliko raspravljate sto je preso u Juve i jel za prve podstave jel bolji od pogbe idt... Covjeka ljudi kupili skautirali ga nisu ga kupili za izloga reklama da se slika Mire se uklapa u njihovu verziju price ljudi hoce da pogbu prodaju i da promjene dimenziju fudbala koji igraju i to je to.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Lakse je igrati sa boljim saigracimaIlCapitano je napisao/la:To da je lakše igrati u većem klubu i reprezentaciji sa većim očekivanjima je valjda najveći mit ikad.
Svi su u Juventusu slijepi što se tiče Pjanića. Ne znam zašto dadoše 32 miliona eura bezveze.Gefufna je napisao/la:Pjaniceva totalna bezmudost ce postati vidljiva bosnjackom oku tek u Juventusu.
Sad ozbiljno, pročitao sam najmanje 50tak postova od Juventusovih navijača na više foruma i 90 % slučajeva su oduševljeni.
Zamrzio si Pjanića zbog naših komentara i naših navijača (naravno ima onih koji debelo precjenjuju Pjanića) i dalje nastavljaš priču kako će Pjanić biti flop.
Pjanic likes it.Mozambik je napisao/la:Lakse je igrati sa boljim saigracimaIlCapitano je napisao/la:To da je lakše igrati u većem klubu i reprezentaciji sa većim očekivanjima je valjda najveći mit ikad.
Svako likes it.Gefufna je napisao/la:Pjanic likes it.Mozambik je napisao/la:Lakse je igrati sa boljim saigracimaIlCapitano je napisao/la:To da je lakše igrati u većem klubu i reprezentaciji sa većim očekivanjima je valjda najveći mit ikad.
- IlCapitano
- Kontakt:
I daleko je veći pritisak i očekivanja u većem klubu sa boljim saigračima.Mozambik je napisao/la:Lakse je igrati sa boljim saigracimaIlCapitano je napisao/la:To da je lakše igrati u većem klubu i reprezentaciji sa većim očekivanjima je valjda najveći mit ikad.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Vec sam im napisao na njihovoj temi slicno nesto,da imaju u vidu ocjenu koju su dali za vecerasnji nastup Pogbe u dresu Francuske kad budu ocjenjivali nastupe Miralema u dresu Juventusa..Sa zadovoljstvom cu pratiti tu njihovu objektivnostcalcio je napisao/la:Pošto je četiri puta jeftiniji od Pogbe, ima pravo da bude četiri puta slabiji na terenu. Sve iznad toga je pozitivno.Gefufna je napisao/la:Pjaniceva totalna bezmudost ce postati vidljiva bosnjackom oku tek u Juventusu.
Imajte to u vidu kada budete ocjenjivali njegove nastupe.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Normalno, al zato su tu bolji saigraci da raspodjele taj pritisak i odgovornost, da sve ne padne na leđa jednog igracaIlCapitano je napisao/la:I daleko je veći pritisak i očekivanja u većem klubu sa boljim saigračima.Mozambik je napisao/la:Lakse je igrati sa boljim saigracimaIlCapitano je napisao/la:To da je lakše igrati u većem klubu i reprezentaciji sa većim očekivanjima je valjda najveći mit ikad.
Pogba je EPP igrac,ima najmanje 20 boljih veznjaka od njega.
Vidjeli smo veceras da to shvataju i treneri,vlastiti selektor ga je posadio na klupicu.
To je bruka u rangu one kad bi Mesi na Copi u Buenos Airesu poceo na klupi
Vidjeli smo veceras da to shvataju i treneri,vlastiti selektor ga je posadio na klupicu.
To je bruka u rangu one kad bi Mesi na Copi u Buenos Airesu poceo na klupi
Pogba daleko od svog nivoa veceras. U cemu je problem. Hajmo sad malo o Pjanicevim reprezentativnim nastupima. 
Zbog takvih postova sam i poceo odgovarati ovim neandertalcima. Crno-bijeli dio Torina u ekstazi a ovi pisu nevidjene gluposti kao argument da je Pogba igracina jer je u mladjim uzrastima osvojio SP i nagradu za najboljeg igraca. Zanemariti cemo to sto je crnac.HariTz je napisao/la: Sad ozbiljno, pročitao sam najmanje 50tak postova od Juventusovih navijača na više foruma i 90 % slučajeva su oduševljeni.
Zamrzio si Pjanića zbog naših komentara i naših navijača (naravno ima onih koji debelo precjenjuju Pjanića) i dalje nastavljaš priču kako će Pjanić biti flop.
Pritisak je nešto što svaki profesionalni fudbaler mora da nauči da se nosi stim.IlCapitano je napisao/la:I daleko je veći pritisak i očekivanja u većem klubu sa boljim saigračima.
Razlika je ogromna znati da su iza tebe vrhunski štoperi a ne kikseri ili neke mudonje koje su ozbiljan fudbal igrale prije 5 godina. Za reprezentaciju neću ni da govorim. Možda da smo na EURU i Pjaniću bi cijena skočila za 50 miliona ili da igra za neku bolju repku koja je na EURU.
Ovi što se vrijeđaju, meni to nije cilj, da ne odemo u pogrešnom pravcu.
A protiv Rumunije?Gefufna je napisao/la:Pogba daleko od svog nivoa veceras. U cemu je problem. Hajmo sad malo o Pjanicevim reprezentativnim nastupima.
A Pjanicevi nastupi u reprezentaciji, uzeti cemo vece tekme, SP fantastican, baraz ocajan u paru sa Cocalicem u Zenici i u paru sa Medom kojem je radijus kretanja 3m i Hadzicem ako se ne varam u Irskoj. To sto fudbalski eksperti ocekuju da se sam sa sobom dodaje ili da uzme loptu sa centra i da predje sam dvije postavljene linije odbrane, sto je vec jednom uradio u dresu Rome, je druga stvar.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 16 jun 2016, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Pjaniću nakon lošeg nastupa se napiše svašta.. rijetko to budu kritike, nego uvrede.
Sa obzirom da je cijena opravdana, ta od 120 miliona a Pjaniću je realna od 30, od vas očekujem da na kraju naredne sezone kada (ako) Pjanić bude imao 4 puta slabiju statstiku budete prezadovoljni. Eto, objektivno
Sa obzirom da je cijena opravdana, ta od 120 miliona a Pjaniću je realna od 30, od vas očekujem da na kraju naredne sezone kada (ako) Pjanić bude imao 4 puta slabiju statstiku budete prezadovoljni. Eto, objektivno
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amidzaa, Beduin, DjaniTarik, General505, Goalgetter, Hazre, jasmin10, Kljukusar, leo1946, soccerfan, tutankamon1905 i 83 gosta.