PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Thetraphak1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Thetraphak1921 » 16 jun 2016, 01:05

amazon je napisao/la:PLacenici :mrgreen:
Sad je tacno.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 jun 2016, 02:12

aleksandar_veliki je napisao/la:U svoje ratove ne uvlacite mene. Ja samo obavljam svoj posao i molim Allaha da mi se Hajduk konacno pojaca. Neci ni ovaj Ibricic vise na probu :).
Kožulj je pravi igrač, na mene je ostavio strašan dojam.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 jun 2016, 02:16

aleksandar_veliki je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:U svoje ratove ne uvlacite mene. Ja samo obavljam svoj posao i molim Allaha da mi se Hajduk konacno pojaca. Neci ni ovaj Ibricic vise na probu :).
Mi smo uz duzno postovanje svim bh. klubovima ipak veliki klub, tako da dolazak igraca iz Sirokog Brijega za nas ne moze biti pojacanje :).
Možda nekad moj Aco, trenutno je situacija drugačija.
Dovoljno govori da ste nakon dvije godine platili obeštećenje za nekog igrača, do tad sve džabe dolazilo i zato niste konkurentni.
Ne možete prodati Tinkija, a najbolji vam je igrač..
Kožulj će te demantovati, siguran sam.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 16 jun 2016, 02:19

zagor1987 je napisao/la:Ovi tuzlaci znaju i cifru koliku Sarajevo i Zeljo daju na otkaze hahahah. Likovi kazu Zelji na raskide dao 60 hiljada znaju ljudi u bobu alal im vera. Kakvi kompleksi haha a kad se ovdje pisalo da Dzidic je izmedju Sarajeva i Mladosti kazu steta ja im napisem da ce kod njih eto bolje znaju sta je u Zelji i Sarajevu nego u Slobodi haha
Samo mi reci jesi skontao razlog premiranja Sarajeva za Slobodu, da te ne citiram vise, ziv bio.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jun 2016, 02:20

Rokoko87 je napisao/la:
Mi smo uz duzno postovanje svim bh. klubovima ipak veliki klub, tako da dolazak igraca iz Sirokog Brijega za nas ne moze biti pojacanje :).
Ovo je bilo nisko :p

Salim se, nego, Kozulj je vrhunski talenat i drago mi je sto je otisao u Hajduk, a ne u Dinamo. I Hajduk voli mlade igrace pa im je ovo super potez, a vala ne sjecam se da su zadnjih godina pravili neke transfere, mislim prodali skupo igrace!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 16 jun 2016, 02:22

Rokoko87 je napisao/la:
Željo bi ga pregazio ko plitak potok.Idemo dalje.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 jun 2016, 02:32

samirr je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Ovi tuzlaci znaju i cifru koliku Sarajevo i Zeljo daju na otkaze hahahah. Likovi kazu Zelji na raskide dao 60 hiljada znaju ljudi u bobu alal im vera. Kakvi kompleksi haha a kad se ovdje pisalo da Dzidic je izmedju Sarajeva i Mladosti kazu steta ja im napisem da ce kod njih eto bolje znaju sta je u Zelji i Sarajevu nego u Slobodi haha
Samo mi reci jesi skontao razlog premiranja Sarajeva za Slobodu, da te ne citiram vise, ziv bio.
Vidjeces razlog na sudu kad bude. Da sam ja predsjednik vazda bi premiro ekipe koje nece da igraju il nemaju imperativ,vidio si kako su vasi Drinu namjestili al uletio neko drugi sa parama pa vas odrali.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 16 jun 2016, 02:39

zagor1987 je napisao/la:
samirr je napisao/la:
Vidjeces razlog na sudu kad bude. Da sam ja predsjednik vazda bi premiro ekipe koje nece da igraju il nemaju imperativ,vidio si kako su vasi Drinu namjestili al uletio neko drugi sa parama pa vas odrali.
:urnebes: Sve si rekao, uzivaj.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 jun 2016, 02:42

Sine dragi Real javno nudi premije da oni dobiju Barsu a Barsa javno Deportivu nudila,tako da je to regularnije jer ce ekipe zapet da posteno igraju,samo je tebi to tesko skontat,a ovaj vas uvalio sam sebe,ajd da je i istina to mi nismo posteni a on posten jer je prihvatio ahha Azmir stara varalica

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 16 jun 2016, 02:53

zagor1987 je napisao/la:Sine dragi Real javno nudi premije da oni dobiju Barsu a Barsa javno Deportivu nudila,tako da je to regularnije jer ce ekipe zapet da posteno igraju,samo je tebi to tesko skontat,a ovaj vas uvalio sam sebe,ajd da je i istina to mi nismo posteni a on posten jer je prihvatio ahha Azmir stara varalica
:urnebes: Razumijem da Barsa nudi protivniku Reala bore se za titulu, ali zasto ti neces da razumijes utakmica Sloboda - Mladost VO , koji god rezultat da je zavrsio , nijedna od tih ekipa nije mogla da ugrozi Sarajevo. Sad mi je jasno zasto ovo niko na vasoj temi, nije htio da ti objasni, mogu misliti jos nisi skontao.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 jun 2016, 03:02

samirr je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Sine dragi Real javno nudi premije da oni dobiju Barsu a Barsa javno Deportivu nudila,tako da je to regularnije jer ce ekipe zapet da posteno igraju,samo je tebi to tesko skontat,a ovaj vas uvalio sam sebe,ajd da je i istina to mi nismo posteni a on posten jer je prihvatio ahha Azmir stara varalica
:urnebes: Razumijem da Barsa nudi protivniku Reala bore se za titulu, ali zasto ti neces da razumijes utakmica Sloboda - Mladost VO , koji god rezultat da je zavrsio , nijedna od tih ekipa nije mogla da ugrozi Sarajevo. Sad mi je jasno zasto ovo niko na vasoj temi, nije htio da ti objasni, mogu misliti jos nisi skontao.
FKS nikad nije premiralo slobodu, jer slobodanka je sprdnja, i tzv fudbalski klub kojeg yebe kako ko hoce..i ako zelimo da nekog premiramo, radicemo to bez obzira sta misle drugi jer mi smo divovi, najveci klub u bih, a vi ako imate nekih problema sa tim-izvolite zalite se :salut:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 16 jun 2016, 03:06

Divovi jel malo 4-0 ?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 jun 2016, 03:10

najnetrofejniji klub na svijetu, sprdnja obicna, igrali finale kupa i ispali od radnika i to im je najveci uspjeh u istoriji kluba starog 100 godina, i ono bi se poredilo sa nama.. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 jun 2016, 03:16

Kozo, jel malo 100 godina?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 16 jun 2016, 03:27

TobeYarabi je napisao/la:najnetrofejniji klub na svijetu, sprdnja obicna, igrali finale kupa i ispali od radnika i to im je najveci uspjeh u istoriji kluba starog 100 godina, i ono bi se poredilo sa nama.. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Pa sad zamisli kad vas taj najnetrofejniji klub ponizi na Kosevu a Bogami i na Tusnju. Jos veca bruka za vas jer ste vi ipak Divovi..

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 jun 2016, 03:45

samirr je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:najnetrofejniji klub na svijetu, sprdnja obicna, igrali finale kupa i ispali od radnika i to im je najveci uspjeh u istoriji kluba starog 100 godina, i ono bi se poredilo sa nama.. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Pa sad zamisli kad vas taj najnetrofejniji klub ponizi na Kosevu a Bogami i na Tusnju. Jos veca bruka za vas jer ste vi ipak Divovi..
nama je to ponizenje, ponizenje nam je sto uopste moramo igrati protiv ''klubova'' kao slobodanka.. a to sto ste jednom nekog pobjedili i sto ste vidjeli trofej uzivo, ne cini vas vecim od nekog..vi jos niste ni nivo brotnja jer i oni su trofejniji i poznatiji od vas..pa vidis bolan da igraci rade idu u mladost nego u slobodu. zato bolje vam je poklopite se po tim klempavim usima i cutite dok vas karamo.. treba da ste sretni sto uopste trosimo spermu na vas, stoko nezahvalna :lol:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 16 jun 2016, 03:49

Vidjeli smo to karanje ove sezone. Sam sebe pokopavas nekim izjavama. I ne znam zbog cega spinovanje , nadji mi jedan post da je neko od navijaca Slobode napisao da smo veci klub od Zelje ili Sarajeva ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 jun 2016, 03:55

zagor1987 je napisao/la:
samirr je napisao/la:
:wtf:
hajde procitaj sta si napisao,ziv bio.
i dajte taj sud,yebemu sud vise, :urnebes:
svi pricaju o sudjenju,a Dino ni tuzbu nije podnio,sve ostalo je regularno,sami kazete da premiranje je regularno,eh sada,kome ste vi jos duzni,to je vas problem,i to ce sud da utvrdi. :wave:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 16 jun 2016, 03:59

Inace Rinuka poznat po tome da smo pustili Ahmetovica i Sarica u Sarajevo kako Dino ne bi tuzio Azmira. Jel treba neki komentar na ovo ?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 jun 2016, 04:08

samirr je napisao/la:Inace Rinuka poznat po tome da smo pustili Ahmetovica i Sarica u Sarajevo kako Dino ne bi tuzio Azmira. Jel treba neki komentar na ovo ?
niste ih vi pustili nego smo mi dosli, probrali, i uzeli sto mislimo da nam moze valjati..vi ste hazmirovo vlasnistvo a hazmir je nas rob, tako da mozemo raditi sta hocemo :kafa: ionako ce vas sisoje ugasiti cim prepise stadion na svoje ime, tu ce igrati simin han a slobodanka se gasi :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 16 gostiju.