Najjaci si, nema dalje. Moj si favorit za forumasa godine, licno cu na ovoj temi lobirati za tebe.TobeYarabi je napisao/la:niste ih vi pustili nego smo mi dosli, probrali, i uzeli sto mislimo da nam moze valjati..vi ste hazmirovo vlasnistvo a hazmir je nas rob, tako da mozemo raditi sta hocemosamirr je napisao/la:Inace Rinuka poznat po tome da smo pustili Ahmetovica i Sarica u Sarajevo kako Dino ne bi tuzio Azmira. Jel treba neki komentar na ovo ?ionako ce vas sisoje ugasiti cim prepise stadion na svoje ime, tu ce igrati simin han a slobodanka se gasi
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TobeYarabi
- Kontakt:
to gore su sisojine rijeci..fino covjek kaze da planira uvesti slogu u PL, a u medjuvremenu ce iskoristiti simpatizere slobode iz tuzle da vrse pritisak na opstinu kako bi mu ovi dali stadion..nakon toga on napusta slobodu, koja ce zavrsiti kao celik (koji od ove sezone pocinje tonuti). sloga ostaje na tusnju a slobodanki slijedi fuzija sa celikom i taborenje po nizim ligama..samirr je napisao/la:Najjaci si, nema dalje. Moj si favorit za forumasa godine, licno cu na ovoj temi lobirati za tebe.TobeYarabi je napisao/la:niste ih vi pustili nego smo mi dosli, probrali, i uzeli sto mislimo da nam moze valjati..vi ste hazmirovo vlasnistvo a hazmir je nas rob, tako da mozemo raditi sta hocemosamirr je napisao/la:Inace Rinuka poznat po tome da smo pustili Ahmetovica i Sarica u Sarajevo kako Dino ne bi tuzio Azmira. Jel treba neki komentar na ovo ?ionako ce vas sisoje ugasiti cim prepise stadion na svoje ime, tu ce igrati simin han a slobodanka se gasi

- Probisvjet
- Kontakt:
Pitari dolazi vam kinez. Pobrinte se da dobije vrhuski obrok i ono sto najvise vole. Svakako imate ih po gradu viska.
Nije za one slabog zeluca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Salim se, nego, Kozulj je vrhunski talenat i drago mi je sto je otisao u Hajduk, a ne u Dinamo. I Hajduk voli mlade igrace pa im je ovo super potez, a vala ne sjecam se da su zadnjih godina pravili neke transfere, mislim prodali skupo igrace!?[/quote]
Vlasic prošle sezone
Vlasic prošle sezone
Off: kaze sto u kini nema pasa lutalica?? pa di si u nas vidio janje lutalicuProbisvjet je napisao/la:Pitari dolazi vam kinez. Pobrinte se da dobije vrhuski obrok i ono sto najvise vole. Svakako imate ih po gradu viska.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
samirr je napisao/la:Vidjeli smo to karanje ove sezone. Sam sebe pokopavas nekim izjavama. I ne znam zbog cega spinovanje , nadji mi jedan post da je neko od navijaca Slobode napisao da smo veci klub od Zelje ili Sarajeva ?

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ne jede babuka meso hahha zato se ne ofirajProbisvjet je napisao/la:Pitari dolazi vam kinez. Pobrinte se da dobije vrhuski obrok i ono sto najvise vole. Svakako imate ih po gradu viska.
Inace ovi tuzlaci imaju strasan smisao za humor sta je ovo hahha glupljeg smisla za humor jos nisam vidio. Ovih par pulena 24 sata je online,utakmice Slobode striktno prate preko streama
A tvoj uspjeh je što si najveća k.ista na forumuTobeYarabi je napisao/la:najnetrofejniji klub na svijetu, sprdnja obicna, igrali finale kupa i ispali od radnika i to im je najveci uspjeh u istoriji kluba starog 100 godina, i ono bi se poredilo sa nama..![]()
![]()

- amazon
- Kontakt:
Kako se to mjeri da je klub najveci, po cemu samoprozvani dimovi?TobeYarabi je napisao/la: FKS nikad nije premiralo slobodu, jer slobodanka je sprdnja, i tzv fudbalski klub kojeg yebe kako ko hoce..i ako zelimo da nekog premiramo, radicemo to bez obzira sta misle drugi jer mi smo divovi, najveci klub u bih, a vi ako imate nekih problema sa tim-izvolite zalite se
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Probisvjet
- Kontakt:
Prvo on nije babuka on je amidza. Sta kaze, amidza vegeterijaner, a za 1. maj azil kerova pojeo.zagor1987 je napisao/la:Ne jede babuka meso hahha zato se ne ofirajProbisvjet je napisao/la:Pitari dolazi vam kinez. Pobrinte se da dobije vrhuski obrok i ono sto najvise vole. Svakako imate ih po gradu viska.

Kada su ga pitali kakvo je psetinje za jelo i da li uziva u kerecinji, samo je ovo pokazao.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
De ba reci Muhi da nisam Franto nek **** s foruma.aleksandar_veliki je napisao/la:U svoje ratove ne uvlacite mene. Ja samo obavljam svoj posao i molim Allaha da mi se Hajduk konacno pojaca. Neci ni ovaj Ibricic vise na probu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislis P.D. ?amazon je napisao/la:Kako se to mjeri da je klub najveci, po cemu samoprozvani dimovi?TobeYarabi je napisao/la: FKS nikad nije premiralo slobodu, jer slobodanka je sprdnja, i tzv fudbalski klub kojeg yebe kako ko hoce..i ako zelimo da nekog premiramo, radicemo to bez obzira sta misle drugi jer mi smo divovi, najveci klub u bih, a vi ako imate nekih problema sa tim-izvolite zalite se

- amazon
- Kontakt:
Ma pusti Muhu dijete pacenik. On da nema foruma umro bi. Ovo mu dode da se malo ispuse.Heller je napisao/la:De ba reci Muhi da nisam Franto nek **** s foruma.aleksandar_veliki je napisao/la:U svoje ratove ne uvlacite mene. Ja samo obavljam svoj posao i molim Allaha da mi se Hajduk konacno pojaca. Neci ni ovaj Ibricic vise na probu.
Otis'o si Dulja ostala je tuga, vjecno ce te voljeti kinezi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Mogla bi buregdzije glava zaboliti uskoro...
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- Probisvjet
- Kontakt:
Uskoro u apoteku poKomunista je napisao/la:Mogla bi buregdzije glava zaboliti uskoro...

Gdje nam pobježe Muhoni? Opet palija amazonku?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Tokom Svetog mjeseca samo citam, slabo pisem.High je napisao/la:Gdje nam pobježe Muhoni? Opet palija amazonku?
Peace mode. Nemam sta s pojedinim zatucanim zgembastim levatima komunicirati.
Franto helleru dosadan si ba, eto ti kucne ljubimice donne pa opleti.
amazonka donna lazljivice nestašna, platit ces poslije Ramazana.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jel teško postit Muhoni?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MocMahale444
Onako, ne znam sta da ti kazem. Nije bas tesko mozda sam malo vise žedan. Ostalo nije problem.Besic je napisao/la:Jel teško postit Muhoni?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, HyperOS, L-Train, Paromlinac, Sarajevskigigant1921, supervizor i 29 gostiju.