Tako bi bilo, da imamo normalnog trenera na klupislana_krv je napisao/la:Ekipa koja ima Benku, Ahmetovica, Duljevica, Delaca i vjerovatno Saida, sigurno je favorit broj 1.
Ko će biti prvak 2016/17
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Ko će biti prvak 2016/17
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bice ove sezone pravi rat Sarajevo, Sloboda, Zrinjski, Zeljeznicar

Sarajevo ce se prosetat ligom.
Sve osim titule Slobode je iznenađenje.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Beduin
- Kontakt:
Prosle godine sam na anketi glasao za Zrinjski jer mi se doimao kao najkompletniji klub, spreman da uzme titulu. Ovaj put glasam za Slobodu, nije to navijacki, vec je Uprava vec sada najavila da ide na titulu (ili mozda kup da uzmemo, mada ja zelim titulu), sklapa se kvalitetan igracki kadar bolji nego prosle sezone (a i klupa ce biti daleko jaca) te ce se namaknuti i nekih para od Evrope te vjerovatne prodaje Pirica.
Reprogram je jos uvijek najveci pritisak za Slobodu i ako ovo prebrodimo u narednih godinu-dvije sa Azmirom, tek onda svi mogu ocekivati punoo od Slobode.
Reprogram je jos uvijek najveci pritisak za Slobodu i ako ovo prebrodimo u narednih godinu-dvije sa Azmirom, tek onda svi mogu ocekivati punoo od Slobode.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Alen Škoro
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Sve osim titule Slobode je iznenađenje.
... jer navika je to.

NON MOLLARE MAI
Da je tu neki iole ozbiljniji trener od Hurtića rekao bih Sarajevo, ali ovako teško, mada nije nemoguće. Biće zanimljivo sigurno, i još izjednačenija trka do samog kraja između 4 kluba najmanje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PitarBordo
- Kontakt:
Realno fali još jedan klub i da Liga za prvaka bude bukvalno borba između svih 6 klubova.. Ovako mislim da će biti gutavo između Željezničara, Zrinjskog, Lištice, Slobode i Sarajeva... U toj petorci mi sa Hurtićem imamo najmanju šansu jer bi mogli bitne bodove na početku prosuti... Mada i to zavisi kakav će model usvojiti, da li će se brisati bodovi... Ako da, onda Hurtić vjerovatno neće uticati na borbu za titulu toliko. Osim ako ne bude 7. nakon 22 kola. 

Samo Saraj'vo.
Opet mislim da će poslije nekoliko slabijih rezultata uprava popustit pritisku navijača koji već nemaju strpljenja što se Hurte tiče, i dovest nekog boljeg i iskusnijeg trenera, džaba priča sva da hoće kontinuitet neki...
Moje mišljenje.
Moje mišljenje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Moze li se ovaj Metalegehege uvažiti kao ozbiljna prijetnja 

Duljevic ce se nakon Evrope prodati to je sigurnoslana_krv je napisao/la:Ekipa koja ima Benku, Ahmetovica, Duljevica, Delaca i vjerovatno Saida, sigurno je favorit broj 1.

Zrinjski brani titulu
samo Sloboda
- PitarBordo
- Kontakt:
Zato i kažem ovo, mada više iz šale, ono ako budu brisali bodove nakon 22 kola onda nam nije naškodio toliko (pošto će do tada biti 100% smjenjen), bitno je samo da nas zadrži u top 6...wobly92 je napisao/la:Opet mislim da će poslije nekoliko slabijih rezultata uprava popustit pritisku navijača koji već nemaju strpljenja što se Hurte tiče, i dovest nekog boljeg i iskusnijeg trenera, džaba priča sva da hoće kontinuitet neki...
Moje mišljenje.

A što se tiče rotacije, jah eto Tan sigurno insistirao da se lik koji nije ni kvalifikovan za posao bude taj koji će biti tu duži period... To mislim ni ovi što šire taj info sami sebi ne vjeruju. Bit će kao i prethodnih godina - na jesen ostavka, dolazi lik kojem je ljeto alibi, na proljeće i on čučne, dolazi zamjena iz akademije i završava sezonu, to smo usavršili. Samo što je ovaj neznalica za onog Dženu, koji nije mogao voditi ekipu na početku sezone, zamisli tek ovog.
Samo Saraj'vo.
Hurtrić da ima Šarbinija Bećiraja i ispred Benku opet ne bi završio u top 4.
Hehehehe čuj ovih završit prvi. Prvi al u ligi za opstanak.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
Ma ne bi se kod vas ni pravi Massimiliano Allegri zadržao na klupi duže od godinu dana a kamo li ovaj lažni...Besic je napisao/la:Hurtrić da ima Šarbinija Bećiraja i ispred Benku opet ne bi završio u top 4.

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
E nek si mi reko na koga me podsjećaPiazzaGrande je napisao/la: Ma ne bi se kod vas ni pravi Massimiliano Allegri zadržao na klupi duže od godinu dana a kamo li ovaj lažni...

Do sada je bio Benitez zbog sličnih sposobnosti al od sada je Allegri.
Počeli su se pojačavat,znam da će biti favoriti protiv Čelika,ako uopšte bude im'o ko igrat...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Moze li se ovaj Metalegehege uvažiti kao ozbiljna prijetnja
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Po meni glavni kandidati za titulu su Sloboda i Sarajevo u tu borbu bi se mogli ukljuciti i Zrinjski SB i Zeljezanicar. Izmedju ovih 5 ekipa se krije novi sampion mada 70% sanse imaju prve dvije nabrojane ekipe. Vrijeme ce pokazati sve, nadam se da nas ocekuje dobra i uzbudljiva naredna sezona. 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
Zrinkski će obraniti titulu...
Nema razloga da bude drugačije...
Imamo istog trenera i skoro istu momčad kao prošle sezone, tj. ljude koji znaju kako doći do trofeja...
Nema razloga da bude drugačije...
Imamo istog trenera i skoro istu momčad kao prošle sezone, tj. ljude koji znaju kako doći do trofeja...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
uz ova pojačanja koja su do sada došla,plus lijevi bek i napadač kojeg očekujemo Sloboda je u samom vrhu ozbiljnih kandidata za prvo mjesto
DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.