FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danasnju utakmicu U17 Sarajevo - Rijeka pratite u livestreamu uzivo na SportSport.ba.
Pocetak oko 12.
Pocetak oko 12.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
admin je napisao/la:Danasnju utakmicu U17 Sarajevo - Rijeka pratite u livestreamu uzivo na SportSport.ba.
Pocetak oko 12.
- PitarBordo
- Kontakt:
A je li ima neki tačan spisak igrača koji su danas prozvani?admin je napisao/la:Danasnju utakmicu U17 Sarajevo - Rijeka pratite u livestreamu uzivo na SportSport.ba.
Pocetak oko 12.
Samo Saraj'vo.
Boze sacuvaj.dok je Džemalu Berberoviću ponuđeno mjesto u Akademiji tima sa Koševa.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Gledam slike ove sa prvog treninga kad imam sta vidjeti.Stize Dino sa pojacanjima zviz

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"On je još uvijek igrač Sarajeva, a ukoliko ne pronađe angažman u narednim danima ostat će s nama. Ima izledne opcije da ode, jer ima nekoliko ponuda", istakao je trener Sarajeva, koji se osvrnuo na Saida Husejinovića i Harisa Duljevića:
"Husejinović još uvijek nije igrač Sarajeva. Blizu smo realizacije. Trebalo bi biti sve završeno u narednim danima. Tražimo još golmana, stopera i krilnog fudbalera. Želimo da Duljević ostane, ali imamo ponuda za njega. Dok se ne realizuje neki transfer računamo na njega".
Slagao si nas Hurticu!
Po ovoj tvojoj prici Benko i Duljevic najvjerovatnije idu.
Ok,sta je sa tim 7 superkvalitetnih igraca (ako ode benko i duljevic,a dode said opet ih fali 5)?
Hoce li nam sredinu opet drzati Rustem i Samir?
Ko ce zamijeniti Benku kao napadac?
I na sve ove deficite ti trazis golmana!
"Husejinović još uvijek nije igrač Sarajeva. Blizu smo realizacije. Trebalo bi biti sve završeno u narednim danima. Tražimo još golmana, stopera i krilnog fudbalera. Želimo da Duljević ostane, ali imamo ponuda za njega. Dok se ne realizuje neki transfer računamo na njega".
Slagao si nas Hurticu!
Ok,sta je sa tim 7 superkvalitetnih igraca (ako ode benko i duljevic,a dode said opet ih fali 5)?
Uci ce ih Dzemo pravim vrijednostimapasica je napisao/la:Boze sacuvaj.dok je Džemalu Berberoviću ponuđeno mjesto u Akademiji tima sa Koševa.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Iz ove njegove današnje priče da se zaključiti da je Ahemtović zamjena Benki i da on spada haman međ' tih 7 "super" kvalitetnih.zagorski je napisao/la:"On je još uvijek igrač Sarajeva, a ukoliko ne pronađe angažman u narednim danima ostat će s nama. Ima izledne opcije da ode, jer ima nekoliko ponuda", istakao je trener Sarajeva, koji se osvrnuo na Saida Husejinovića i Harisa Duljevića:
Slagao si nas Hurticu!
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
"Benko ima ponuda i izgledne su šanse da ode", a @rule ti reče da ostaje, tj produžuje ugovor i da ce biti kapiten.
Hehehehe bravo rule insajderuuuu.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Izgleda tih super 7 su igraci koji su iole igrali preko grane!Hurtic mutikasa,samo muti!
pasica je napisao/la:Boze sacuvaj.dok je Džemalu Berberoviću ponuđeno mjesto u Akademiji tima sa Koševa.
Ovaj teren u Butmiru izgleda fantasticno, sigurno trenutno bolji od 95% premijerligasa, i slazem se sa Hurticem da nema potrebe da idemo bilo gdje, fkt svi uslovi su nam ovdje. Drago mi je ponovo vidjeti Andjusica u timu, momak je nepravedno izbacen od strane Jesica, nikad sanse dobio nije! Hvala Milosevicu sto ga je uspio vratiti!
Gledam stream sa Grbavica jbt tek sada vidim koje je ono samo ruglo grada, teren im katastrofa! Nadam se da ce i oni sto prije zavrsiti tribinu i srediti stadion jer ovo trenutno je sramota.
OsmanhodzicBuco je napisao/la:"Benko ima ponuda i izgledne su šanse da ode", a @rule ti reče da ostaje, tj produžuje ugovor i da ce biti kapiten.
da je htio ot5ic otiso bi prvog dana ne ide se njemu tamo gdje ima ponudu tj evo rekose na bliski istok koreja daleko je to od svog jeziika porodice sta ce tamo djeca ba za paar hiljada vise mislim da leon ostaje kao 80% navijaca, a ovo sto je hurta izjavio a sta ce uzjavit drugo za pojacanja ako su pregovori u toku sacekajmo jos koji dan
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Slobodi je bila jako dobra za mene, jer sam igrao bez pritiska i za svoju dušu. Nijedan sportista nikada ne zna gdje će biti. U Tuzli sam imao jako korektan odnos sa svima, no želio sam promjene”, rekao je Ahmetović i dodao:
Pojest ce te istok haveru na poluvremenu
Pojest ce te istok haveru na poluvremenu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A ko je ovaj kondicioni?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Cirkus prave od kluba.Memara je napisao/la:pasica je napisao/la:Boze sacuvaj.dok je Džemalu Berberoviću ponuđeno mjesto u Akademiji tima sa Koševa.![]()
![]()
Narkoman da nam uci djecu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Ako nam Radovac i Rustem opet budu prvi izbor za sredinu treba ozbiljno o godisnjoj razmisliti.ledesma je napisao/la:Kako si samo glup Hurtiću!!!!! Ne trebaju nam vezni igrači, što će nam to????????? Svi vide da najviše škripi centralni dio, on veliki stručnjak kaže ne treba njemu to, maku ti yeb. više!!!!
Na kraju, informisao je medije o promjenama u stručnom štabu.ledesma je napisao/la:A ko je ovaj kondicioni?
"Admir Hasančić će biti u stručnom štabu prvog tima, dok će Muhamed Džakmić zauzeti njegovo mjesto u U19 selekciji. Pojačali smo fitnes dio, angažovali smo izvrsnog trenera Srđana Kuljića iz Trebinja. On će pomoći u spremanju ekipe", završio je Hurtić.
SRETAN BROJ - 1725
Semjon haman opet uvaljujepitic je napisao/la:Na kraju, informisao je medije o promjenama u stručnom štabu.ledesma je napisao/la:A ko je ovaj kondicioni?
"Admir Hasančić će biti u stručnom štabu prvog tima, dok će Muhamed Džakmić zauzeti njegovo mjesto u U19 selekciji. Pojačali smo fitnes dio, angažovali smo izvrsnog trenera Srđana Kuljića iz Trebinja. On će pomoći u spremanju ekipe", završio je Hurtić.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.