Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Odbili su u Juventusu a ni BonBon ne bi presao svjedeno.
Al eto ako Mangala i ostali vrijede po 40 Bonucci ne ide ispod 70.
Al eto ako Mangala i ostali vrijede po 40 Bonucci ne ide ispod 70.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
http://www.goal.com/euro2016/en/article ... o8xl6gjesr Leo oprosti mi, i ja sam se jednom ogrijesio o tebi 
Max Allegri
I nek mu vrate onih 100.000€ za onu dugu loptu prije dvije godine. Covjek samo vjezbao. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Welcome Pjanic. #Pogba/4
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Mustafi nista posebno..nit bek, nit stoper- nista bolji igrac od Kaseresa- ako je uopce i bolji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Italijane samo u odbranu, nikakve neodređene Mustafije.
"I have always tried that kind of ball," he mused on Monday night, "and doing it regularly leads to improvement, as I've done it quite a few times at Juventus and now for Italy." In other words, practice makes perfect. As Bonucci's career so brilliantly illustrates.
Koliko se stelio, ovakvi passovi uopste ne trebaju predstavljat divljenje 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
samoposmatram
- Kontakt:
Pozdrav svima. Dok cekam pocetak nove sezone volio bi znati vise o Juventusu. Volio bi vidjeti vas stav o novoj ekipi.
kako ce izgledati idealna 11-orka? Koliko sam gledao Juventus (jako malo) igrali ste 3-5-2. Po transferima neizgleda da ce te mjenjati taktiku ili?
kako ce izgledati idealna 11-orka? Koliko sam gledao Juventus (jako malo) igrali ste 3-5-2. Po transferima neizgleda da ce te mjenjati taktiku ili?
- IlCapitano
- Kontakt:
Otpušteno čitavo medicinsko osoblje i dovedeni novi doktori. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Gdje si to upratio? Uopste ne znam koliko je to dobra ideja? Rizik prevelik !IlCapitano je napisao/la:Otpušteno čitavo medicinsko osoblje i dovedeni novi doktori.
Max Allegri
Pise na oficijalnoj stranici.
Zasto mislis da je rizik?
Zasto mislis da je rizik?
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Alvaro 
------------Mandžo---------Dybala---------------
Sandro---Pogba---Pjanić---Marchisio/Khedira---Alves
---------Chiellini---Bonnuci---Barzagli-----------
---------------------Gigi------------------------------
Marchisio će biti out do novembra zbog povrede koljena pa će starteri biti Pogba, Pjanić i Sami.
Taktika ne vjerujem da će se mijenjati jer nemoguće je izostaviti nekog iz odbrane, a bekovi su odlični.
Dolaskom Pjanića svakako je i to opcija, to jeste baklava u vezi. Fali tu još neko pojačanje, prvenstveno u napadu.
Sa pretpostavkom da će se Cuadrado vratiti u Chelsea jer nemamo pravo otkupa (iako bi on ostao, a i klub bi to volio), te odlaskom Morate u Real (ista stvar kao Cuadrado, klub čini sve da ostane) najjačih 11 izgleda ovako:samoposmatram je napisao/la:Pozdrav svima. Dok cekam pocetak nove sezone volio bi znati vise o Juventusu. Volio bi vidjeti vas stav o novoj ekipi.
Marchisio će biti out do novembra zbog povrede koljena pa će starteri biti Pogba, Pjanić i Sami.
Taktika ne vjerujem da će se mijenjati jer nemoguće je izostaviti nekog iz odbrane, a bekovi su odlični.
Dolaskom Pjanića svakako je i to opcija, to jeste baklava u vezi. Fali tu još neko pojačanje, prvenstveno u napadu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zavuce Alvarito sinoc, jos nema nista konkretno ali mislim da ce ga Real vratiti a volio bih da ostane, kao i Cuadrado evo ne igra lose jutros.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Na forumu nista novo, optimisti optimisticno gledaju na transfere Cuadrada i Morate ! Aferim
Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
Cuadrado je rijetka zvijerka, bili smo svi pesimisticni kad je dolazio u klub, ali prosle sezone je odlucio toliko utakmica. Kako sada stvari stoje, male su sanse da ostaje, ali nadam se ako nista da ce se dovesti igrac slicnog profila ako on ide.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kakav pesimizam, bio prva zvijezda roka zajedno sa Dybalom.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Romagnoli13
- Kontakt:
Alvaro je izgleda onaj turnirski tip napadača.Nikad možda neće uspjeti postići 20+ golova u toku jedne sezone u nacionalnom prvenstvu.Ali će recimo u 10 utakmica LP-a postići k'o od šale 7-8 golova ili će na Euru u pet utakmica isto toliko puta biti strijelac.ramiral je napisao/la:Zavuce Alvarito sinoc, jos nema nista konkretno ali mislim da ce ga Real vratiti a volio bih da ostane, kao i Cuadrado evo ne igra lose jutros.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zanimljivo izgleda formacija sa ovim kalibrom igraca. Pogotovo sa Sandrom I sad Alvesom kao wing-backs. Moram priznati talijani igraju strasan fudbal u ovoj formaciji.Pogba je napisao/la:Alvaro
Sa pretpostavkom da će se Cuadrado vratiti u Chelsea jer nemamo pravo otkupa (iako bi on ostao, a i klub bi to volio), te odlaskom Morate u Real (ista stvar kao Cuadrado, klub čini sve da ostane) najjačih 11 izgleda ovako:samoposmatram je napisao/la:Pozdrav svima. Dok cekam pocetak nove sezone volio bi znati vise o Juventusu. Volio bi vidjeti vas stav o novoj ekipi.
Fali taj ofanzivni vezni. Ako njega dovedemo onda će biti vjerovatno 4-3-1-2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.