EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Španija
148
35%
Hrvatska
136
32%
Češka Republika
54
13%
Turska
85
20%

Ukupno glasova: 423

KayserSose
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la KayserSose » 16 jun 2016, 11:17

Zanettino je napisao/la:
KayserSose je napisao/la:Atmosfera u Zg nije bila ovako dobra jos od 2008. godine. Utakmica s Turskom najgledaniji televizijski sadrzaj od otvaranja proslog SP sa Brazilom.
Ma atmosfera po cijeloj Hrvatskoj i u narodu je odlična :clap: , ja ne znam gdje živi ovaj Siamo, ali činjenica je da reprezentaciju bojkotira možda svega 1% naroda.
Ja sam u ned na ebenoj Kneziji vise od sat vremena prije utakmice pokusao naci stol za cetvero i na kraju smo gledali u stanu jer mjesta nije bilo. Ako se pobjedi i Ceska euforija bi otisla do neba. Marginalce koji hejtaju treba ignorirati i uzivati u nogometu. :kafa:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jun 2016, 11:26

moj uzor-S.G je napisao/la:
espresso je napisao/la:Lik nije normalan :D

[youtube][/youtube]
Jao jao :tokralju: :tokralju:

Nedostaje mi ovakva euforija :plac:
Koji kralj :bow:
Nad tobom sunce najljepše sja

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 jun 2016, 12:17

Kobe Bryant je napisao/la:Evo aktuelni primejr Njegoša Sikiraša je dokaz zašto svi mi koji volimo Bosnu i Hercegovinu nesmijuemo navijati za Srbiju i Hrvatsku , jer ako navijaš za te saveze i držaeve koji ti otimaju brutalno najbolje igrače onda si protiv toga da Bossna i Hercegovina bude bolja.

Kada prestanu to raditi i kada se bude slavilo u zapadnom Mostaru i Banjaluci pobjede Bosne i Hercegovine , odmah postajem navijac i simpatizer Hrvatske i Srbije kada ne igraju protiv moje Bosne i Hercegovine.
ti bi srbima i hrvatima govorio za koga da navijaju?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 jun 2016, 12:41

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Sta im don Zdravko radi. :D
Isto, pa čak i gore, nego što su nama Munib i bagra radili.
Rio rutinski u sridu. :kafa: :thumbup:

Munib bi još jahao da je imao genijalce poput Modrića i Mandžukića, sigurno, ili da je imao pet Barbareza. Uz, naravno, potporu političke elite. Ovce kod nas su kao ovce u Hrvatskoj. Panem et circences. Kad to pođe u krivom smjeru, ovce se okreću.

Volio bih, ne što sam hejter i komunjara :kafa: , da Hrvatska sutra izgubi. Volio bih samo zato da vidim što će reći navijači koji se aktiviraju svaka 24 mjeseca i prate svetinju, a ne znaju da ona postoji u međuvremenu.

A sad, što se tiče utakmice, pomest će Čehe. :kafa:
Hayley <3

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 jun 2016, 12:43

DANTES je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Evo aktuelni primejr Njegoša Sikiraša je dokaz zašto svi mi koji volimo Bosnu i Hercegovinu nesmijuemo navijati za Srbiju i Hrvatsku , jer ako navijaš za te saveze i držaeve koji ti otimaju brutalno najbolje igrače onda si protiv toga da Bossna i Hercegovina bude bolja.

Kada prestanu to raditi i kada se bude slavilo u zapadnom Mostaru i Banjaluci pobjede Bosne i Hercegovine , odmah postajem navijac i simpatizer Hrvatske i Srbije kada ne igraju protiv moje Bosne i Hercegovine.
Sta to i Srbi bojkotuju svoju reprezentaciju :problem:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 jun 2016, 12:47

DANTES je napisao/la:

ne, ja imam samo protiv ljudi koji mrze Bosnu i Hercegovinu , a tu žive tu su se rodili tu uživaju sve benificije i dobijaju platu !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 jun 2016, 12:49

Ovu raspravu treba odmah sasjeci u korijenu. Imate chat pa opletite, ova tema je otvorena da se prica o onome sto se desava na terenu. ;)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 jun 2016, 13:00

SlevinKelevra je napisao/la:Ovu raspravu treba odmah sasjeci u korijenu. Imate chat pa opletite, ova tema je otvorena da se prica o onome sto se desava na terenu. ;)
[youtube][/youtube]

Dosta mi je više i da šutimo i trpimo , bi'će bolje .... , DOSTAAAAAAAAAA, treba se više sasjeći u korijenu ili dza ili bu :!:

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 16 jun 2016, 13:03

Kobe svaka cast brt. Podrzavam te u svemu sto si reko. Ako te ko bude diro samo me nazovi i nista se ne sekiraj

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 jun 2016, 13:04

Kobe Bryant je napisao/la: Dosta mi je više i da šutimo i trpimo , bi'će bolje .... , DOSTAAAAAAAAAA, treba se više sasjeći u korijenu ili dza ili bu :!:
Smiri se... malo si pod gasom zbog Sikirasa, pa lupas po forumu. Fino ti kazem, ovo nije tema za raspravu ko treba za koga igrati i za koga navijati. Ovdje se raspravlja o grupi D evropskog fudbalskog prvenstva, sve ostalo je offtopic.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 16 jun 2016, 13:32

Smarate opet s politikom, admine reaguj. Pratite nogomet i uzivajte, ako mislite da neko bojkotuje repku za vrijeme eura , varate se. Ta je cifra manja od 1 %.

I nije mi jasno sta vas ima iznenadjivat to sto ljudi iz Mostara i Banja Luke ne vole nasu repku. Mene to ne zanima, vise ljudi iz Zagreba i Beograda navija kad igra BiH ,nego Mostarci i Banjalucani. Covjek se bolje i osjeca u Beogradu i Zagrebu nego u RS svakako.
27.10.2020

Zanettino
Kontakt:

Post Postao/la Zanettino » 16 jun 2016, 14:41

badblueboylivno je napisao/la: Volio bih, ne što sam hejter i komunjara :kafa: , da Hrvatska sutra izgubi. Volio bih samo zato da vidim što će reći navijači koji se aktiviraju svaka 24 mjeseca i prate svetinju, a ne znaju da ona postoji u međuvremenu.
Vi živite za reprezentaciju 24 mjeseca, a mi ostali ne? Pa Hrvatsku intenzivno prati barem 40% stanovništva, kako to da onda samo vas 1% želi zlo reprezentaciji, ali vi ste u pravu i pametni, a mi smo glupi?

i otvoreno navijaš da Hrvatska izgubi :? :o :shock: , sa svim tim odličnim momcima i reprezentativcima. Pravi navijači, a navijate protiv vlastite reprezentacije :facepalm:

ma vi ste sramota, eto šta ste vi

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jun 2016, 14:44

gerdmuller je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la: Ali činjenica je da je određena ekipa otputovala na Češku.
Ovo je istina.Jesi cuo sta je bilo odmah po dolasku? :D
Pošalji poruku :thumbup:
badblueboylivno je napisao/la:Volio bih, ne što sam hejter i komunjara :kafa: , da Hrvatska sutra izgubi. Volio bih samo zato da vidim što će reći navijači koji se aktiviraju svaka 24 mjeseca i prate svetinju, a ne znaju da ona postoji u međuvremenu.

A sad, što se tiče utakmice, pomest će Čehe. :kafa:
Eto onaj padobranac sinoć kao i svi ostali padobranci ovih dana piše o Srni i smrtnom slučaju kao da je jedini bio i sve to naravno ne znajuci da su od početka priprema još tri smrtna slucaja bila kod reprezentativaca.Sva muka na Srnu pala.Klasičan dnevni tj.u ovom slučaju tjedni ili mjesečni navijač ovisi koliko dugo će proć prije nego Agencija ispadne.Po ispadanju s turnira kreće zimski san do idućeg velikog natjecanja gdje se ponovno aktivira i pljuje po onima koji sav ovaj cirkus detaljno prate iz dana u dan.Ista situacija sa GNK fanboysima samo se oni aktiviraju pri samom ulasku u LP i onda jednom u 5 godina kada bankomati uzmu neku znacajniju pobjedu.
leorey je napisao/la:ako mislite da neko bojkotuje repku za vrijeme eura , varate se. Ta je cifra manja od 1 %.
Zanettino je napisao/la:Ma atmosfera po cijeloj Hrvatskoj i u narodu je odlična :clap: , ja ne znam gdje živi ovaj Siamo, ali činjenica je da reprezentaciju bojkotira možda svega 1% naroda.
Toliko je odlična atmosfera i toliko ljudi prate da se po prvi puta otkada gledam velika natjecanja nakon gola vani nisu čuli povici i pucnjava,a uvijek je ludilo bilo.Da ne pricam da nakon utakmice nije bilo gotovo nikakvog slavlja nigdje vani.Eto danas me na poslu pitaju kad ono mi igramo da bi mogli pogledat ako nece imat sta pametnije za radit petkom navečer.Prije prve utakmice pak nitko o Turskoj uopce nije ni pricao dok se prije mjesec ranije osjećalo prvenstvo u zraku.Hrpu jos ovakvih primjera mogu dat.Hrpu ljudi koje znam koje Agencija ne zanima više i koji znaju ljude koje Agencija ne zanima više.Nema šta,vrh je atmosfera osjeti se ta napetost na svakom koraku.Sam dolazak na raspravu zanima li ljude ili ne je znak da nešto ne valja.Ali ako je vama super ne vidim zašto potreba za opravdavanjem.Zašto je ekipa nakon Turske umjesto da slavi pobjedu dolazila na forum naslađivat se s onima koji mrze sve oko Agencije?Nema potrebe za time,opustite se i uživajte u sjajnoj atmosferi.

Zanettino
Kontakt:

Post Postao/la Zanettino » 16 jun 2016, 14:47

SiamoNoi je napisao/la: Toliko je odlična atmosfera i toliko ljudi prate da se po prvi puta otkada gledam velika natjecanja nakon gola vani nisu čuli povici i pucnjava,a uvijek je ludilo bilo.Da ne pricam da nakon utakmice nije bilo gotovo nikakvog slavlja nigdje vani.Eto danas me na poslu pitaju kad ono mi igramo da bi mogli pogledat ako nece imat sta pametnije za radit petkom navečer.Prije prve utakmice pak nitko o Turskoj uopce nije ni pricao dok se prije mjesec ranije osjećalo prvenstvo u zraku.Hrpu jos ovakvih primjera mogu dat.Hrpu ljudi koje znam koje Agencija ne zanima više i koji znaju ljude koje Agencija ne zanima više.Nema šta,vrh je atmosfera osjeti se ta napetost na svakom koraku.Sam dolazak na raspravu zanima li ljude ili ne je znak da nešto ne valja.Ali ako je vama super ne vidim zašto potreba za opravdavanjem.Zašto je ekipa nakon Turske umjesto da slavi pobjedu dolazila na forum naslađivat se s onima koji mrze sve oko Agencije?Nema potrebe za time,opustite se i uživajte u sjajnoj atmosferi.
Ti mora da živiš u Beogradu.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 jun 2016, 14:50

Zanettino je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la: Volio bih, ne što sam hejter i komunjara :kafa: , da Hrvatska sutra izgubi. Volio bih samo zato da vidim što će reći navijači koji se aktiviraju svaka 24 mjeseca i prate svetinju, a ne znaju da ona postoji u međuvremenu.
Vi živite za reprezentaciju 24 mjeseca, a mi ostali ne? Pa Hrvatsku intenzivno prati barem 40% stanovništva, kako to da onda samo vas 1% želi zlo reprezentaciji, ali vi ste u pravu i pametni, a mi smo glupi?

i otvoreno navijaš da Hrvatska izgubi :? :o :shock: , sa svim tim odličnim momcima i reprezentativcima. Pravi navijači, a navijate protiv vlastite reprezentacije :facepalm:

Pa njegova reprezentacija je BiH, a ne Hrvatska :D
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 jun 2016, 16:02

Zanettino je napisao/la:sa svim tim odličnim momcima i reprezentativcima
Odlični momci koji sudjeluju u multimilijunskim prevarama i svu krivnju za sve loše u Hrvatskoj svaljuju na navijače. :thumbup:
Ako je ukazivanje na kriminal, lopovluk i nepotizam sramota, a lizanje guzzice kriminalcima way to go, onda sam ponosan što sam sramota. :thumbup:
Mokes je napisao/la:Pa njegova reprezentacija je BiH, a ne Hrvatska :D
:thumbup: :bih:
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jun 2016, 17:52

Zanettino je napisao/la:Ti mora da živiš u Beogradu.
Podstanar sam kod Dantesa na tavanu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2016, 20:11

Podrška huliganima :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 jun 2016, 21:42

Kobe Bryant je napisao/la:
DANTES je napisao/la:

ne, ja imam samo protiv ljudi koji mrze Bosnu i Hercegovinu , a tu žive tu su se rodili tu uživaju sve benificije i dobijaju platu !
da mi platu ne daješ možda ti? i ko kaže da mrzim bosnu ako volim srbiju? imaš li ti dečko pojma o čemu pričaš? edukuj se malo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2016, 23:02

DANTES je pacifista, on ne zna da mrzi, ko njega kamenom on njega karanfilom :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.