Otkud navijaci engleske na ovom forumu?sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
EURO 2016: Grupa B (Engleska, Rusija, Slovačka, Vels)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa B (Engleska, Rusija, Slovačka, Vels)
This time next year we'll be millionaires.
Bgti odgledaju 2 tekme na prvenstvu di te Hodgson vodi i odma su svi tarabe 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dobar je on igrač, sigurno ogroman potencijal.sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najbolji mladi igrac epl-a, a ko je poratio pomenutu ligu zna o cemu pricam.Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac.
Odlicne tehnicke sposobnosti, velika radilica ali i kvalitetna defanziva.
E sada, radi se o igracu sa svega 20 god., koji je odigrao tek desetak meceva za repku. Ima tu dosta nervoze, ali kada se u potpunosti opusti mozemo ocekivati ono najbolje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ovdje se skupljaju. Englesko grotlo.Momciluk je napisao/la:Otkud navijaci engleske na ovom forumu?sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Ruku na srce nisam ga pratio u Spursima ali koliko je se pricalo o njemu i sta ja znam.. kroz ove utakmice nista nije napravio. Danas se samo zakacuje sa Aaronom, Baleom i ostalim veznim igracima Velsa.Virtu4l je napisao/la:Dobar je on igrač, sigurno ogroman potencijal.sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Ne znam sto Barkleyu ne da nikakvu sansu? :/
Ima i u tome istina, naravno...Manuel je napisao/la:Jedno je kad te vodi majstor Poketino a sasvim drugo kad te vodi ovs ubleha od trenera.sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 16 jun 2016, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jedno je kad te vodi majstor Poketino a sasvim drugo kad te vodi ovs ubleha od trenera.sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
I jos napadaju postene ljude izgleda, treba se cuvatThetraphak1921 je napisao/la:Ovdje se skupljaju. Englesko grotlo.Momciluk je napisao/la: Otkud navijaci engleske na ovom forumu?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neshvaćeni trenerski umovi su u pitanju.Donnie Darko je napisao/la:Ne znaš ko je veći moron, onaj što stavlja Griezmanna na klupu ili ovaj indijanac sa Vardijem.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ohladi ba, gdje si poso pobogu? Lose sam se izrazio.. Mislio sam na one koji navijaju za Englesku ovdje, prate PL, Spurs etc. Boze sacuvajMomciluk je napisao/la:Otkud navijaci engleske na ovom forumu?sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- DragonReborn
- Kontakt:
Evo ga Rašo. On uvek zabija na debijima.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Sad će Marcus riješiti 
Ostaje ovo 1-1 Englezi nisu iskoristili momentum poslije gola i tesko ce sad probit Welsane
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ma i da se nisi lose izrazio nista ne bi masio, vidio sam da ih ima ovdje koji navijaju za Italiju, Englesku itd .. kad igraju te reprezentacije govore "mi"sajo10 je napisao/la:Ohladi ba, gdje si poso pobogu? Lose sam se izrazio.. Mislio sam na one koji navijaju za Englesku ovdje, prate PL, Spurs etc. Boze sacuvajMomciluk je napisao/la:Otkud navijaci engleske na ovom forumu?sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Bale je stvarno igrač za velike stvari, može izgledati kao flop čitavu sezonu, ali će svejedno biti najbolji u najvažnijim mečevima. Za nastupe u reprezentaciji mu posebno treba skinuti kapu.
S druge strane, zaista zavidim engleskim navijačima kako imaju strpljenja gledati preslikani cirkus na svakom velikom takmičenju. Ili ne valja selektor, ili ne valjaju igrači, ili oboje.
S druge strane, zaista zavidim engleskim navijačima kako imaju strpljenja gledati preslikani cirkus na svakom velikom takmičenju. Ili ne valja selektor, ili ne valjaju igrači, ili oboje.
Kakva je ovo racunica kod Spahe
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
E moj Spaho kako si glup ko qurac

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
ovaj rose bek jbt,frajer ni za sta ne sluzi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Spahi kupiti racunaljku
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Okrenut ce Englezi ovu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.