FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 24 jun 2010, 15:56

Tako je sada nastavi da seres po ljudima koji su tek dosli pitat cu te i ja za 10 dana kakvo imas misljenje kada stignu pojacanja pokazat ces da si dvolican i hvaliti novu upravu jer nas mentalitet je tako ruzan !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 24 jun 2010, 15:58

Sabur momci...Bit ce vremena za smjeh itd...Ne trcite pred rudu...Dobra je ova uprava vidjet ce te.. :)

pirotehnicar
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnicar » 24 jun 2010, 16:03

ado-hz je napisao/la:Dobra nam nova uprava serem im se usta odmah na pocetku.....nisu ustanju da zadrze Mumija nego potpisa za Borac...sramota odmah na pocetku...fujjjj
pametnjakovicu izabran je Upravni odbor 21.06 a danas se na sastanku bira menadzment kluba i strucni stab. Imaju dvije opcije da ostanu stari clanovi ili da se izaberu novi. I ovaj Muminovic je pocetkom juna bio povezan sa Borcem, nije se ovo preko noci desilo, ne budi naivan.
aBd bice igraca u FKS-u i to mnogo boljih negoli je to muminovic, strpljenja malo. ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 jun 2010, 16:13

Sarajevu otisao Muminovic uz Skoru ubjedljivo najbolji igrac prosle sezone...ocito od sampionskih ambicija nece biti nista!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 jun 2010, 16:16

Dobro je ljudi, ako je ovaj @bosnas rekao da nemamo nikakvih sansi onda se ne trebamo brinuti :D
On inace ima obicaj da sve suprotno predvidi od onoga sto ce se desiti ;)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jun 2010, 16:22

Pa ljudi šta vam je ! Ova uprava tek počinje da obavlja funkcije, tek je tu 2-3 dana, a i danas je ta sjednica, strpite se malo....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 24 jun 2010, 16:29

Komšije,raspadate se :mrgreen:
...nisu mogli da te ugase!!!

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 24 jun 2010, 16:44

jel muminovic iz sarajeva ? il sam pogrijesio ?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2010, 16:47

bogy_tm87 je napisao/la:jel muminovic iz sarajeva ? il sam pogrijesio ?
Pogrijesio si on je iz Foce
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2010, 16:49

bogy_tm87 je napisao/la:jel muminovic iz sarajeva ? il sam pogrijesio ?
a jarane odakle je nego sarajevo..pa vidis tema je FKS :mrgreen: ..ako na to mislis

sto bi o njemu pisali da nije igrac sarajeva :lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 24 jun 2010, 16:58

Mumija sam smatrao ljudskom velicinom,al sad s ovim me je razocarao...juce fola ostaje u Sarajevu,a danas cim ga pozvao Borac odma potrcao da potpise...Mumi **** seeee...
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jun 2010, 17:08

ado-hz je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Dobra nam nova uprava serem im se usta odmah na pocetku.....nisu ustanju da zadrze Mumija nego potpisa za Borac...sramota odmah na pocetku...fujjjj
Nismo ni poceli a ti poceo da blatis novu upravu koja tek sada ima prvi sastanak nakon kojeg ce sve biti jasnije ... nije ova uprava kriva sto je bivsa dopustila da mu ugovor istekne , kako imate ruzne navike da pljujete po svemu !
Nova uprava je dosla 21.06 a danas je 24.06...jer treba toliko biti glup pa odmah sutra skontati koji ti igrac treba kojem je istekao ugovor sjesti i dogovoriti se sa njim, a dobro znas da su svi igraci rekli sacekati da dodje nova uprava pa da razgovaraju, e sad ako ovaj nas novi nema para da da Mumiju da ostane nego ima vise para Borac onda nam je super uprava.Do prvenstva jos mjesec dana mi imam 15 igraca....
A i Mumi i je karakter ko' kar-ina.Nisu ga cestiti ni pozvali a ovaj telepatski potpisao.
Uceraj i takvima.
@chichak idi u Koreju navijaj,mozes i u Sjevernu navratiti...usput kao i u Split :lol: :mrgreen: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 24 jun 2010, 17:11

Evo sad procita da je i mali Rizvanovic potpisao za svinjski,ovo je s foruma nije potvrdjeno...Ako bude tacno,onda nama slijedi borba za opstanak :cry:

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 jun 2010, 17:17

kupus army je napisao/la:Evo sad procita da je i mali Rizvanovic potpisao za svinjski,ovo je s foruma nije potvrdjeno...Ako bude tacno,onda nama slijedi borba za opstanak :cry:
e jest neki on igracina d anam zavisi opstanak od njega.. sta ti je ba??? docice pojacanja ne brini se ti nista... ionako u ovoj ekipi su ostali samo sminkeri i alkoholicari treba to sve pocistiti...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 24 jun 2010, 17:21

Pa hebem mu zivot,jedini igraci koji su donekle pokazivali volju za igrom i borbom uz Alaima i Torlaka su Mumi i Rizva,a njih lagano pustise....ovi iz uprave sad treba redom da pociste onda i ove ostale manekene,alkoholicare i da vise ne nabrajam..

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 24 jun 2010, 17:37

Koliko para toliko muzike! Blejić vas je navuk'o pravo... :mrgreen:

Ja bih ovo nazvao sa "konja na magarca" :mrgreen: :lol:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 24 jun 2010, 17:43

Bgm pomalo me strah nema nista od pojacanja a odose najbolji...ljudi strah me da ne bude borba za opstanak.... :!: :!: :?:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 jun 2010, 17:47

ja nemogu da vjerujem,prvo prodaj stoku,sad nemoj

Koga nema bez njega se moze
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 24 jun 2010, 17:49

ima jos mjesec i vise prijelaznog roka :lol:
sta se bojite ?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jun 2010, 17:51

Stvarno vas ne mogu skontati. Pa uprava je tek 2-3 dana, a vi je već pljujete. Do jučer govorili sve super odjednom sve najgore. Stanite malo ova uprava je tek izabrana, danas je sjednica, strpite se malo, biće promjena.

Zamolio bih više naviječ zelje, i to jedne te iste likove da ne komentarišu ništa na ovoj temi, stvarno ne znam kako imate toliko snage... :roll: Ja ne znam kad sam nešto napisao na vašoj temi...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], jurisicduska, kanarinac, mnon46, NazorUso, pjankesarajevo, TETRAPAK, THEC i 54 gosta.