FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

BiHpl
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la BiHpl » 16 jun 2016, 15:35

Gdje li će Okica uvalit kao rasnog strijelca ?:)
Niko,niko samo Sloboda !!!!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 jun 2016, 15:46

Mustafa10 je napisao/la:http://****/clanak/17349/u-novo ... r-ligu-bih

**** sve svoje treba ga otjerat sto dalje od kluba uhljup koji nema sta trazit u Slobodi :twisted: :x
Polako, odzvonit ce i njemu u narednom periodu ;) :thumbup:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 16 jun 2016, 15:49

Ja ne mogu da vjerujem da kao kritikujete Fatica, a jos pisete kako nigdje nema klipa njegovih igara...Samo se pitam na osnovu cega onda donosite zakljucke da covjek nije igrac za nas i da je los igrac....Ja se ne sjecam ni da smo za ivetica nesto bog zna znali pa covjek ispade najbolji bek lige...Svima treba dati sansu i ako je Husrefu dobar i ako je covjek upisao 6 nastupa za reprezentaciju ja vjerujem da ima potrebno znanje za nas, pa i da nije potrcao zadnjih 6 mjeseci

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2016, 15:58

o cemu pricas, niko nije napisao da je Fatic los igrac i da nema kvalitet, nego da je macak u vreci, sto je sasvim razumljivo obzirom da niko ne zna nista o njemu, al' bukvalno nista.. da bar ima neki video, pa da vidimo nesto

neozbiljno bi bilo uci u sezonu s Faticem, mozda ispadne odlican i veliki pogodak, a mozda ispadne los i velika katastrofa, prema tome, nama treba jos jedan dobar lijevi bek, pa neka se bore fino za mjesto u timu

licno sam skeptican kada je on u pitanju, to sto je on proveo nekoliko godina u Italiji, a odigrao mizeran broj tekmi, mene stvarno ne impresionira, a jos manje me impresionira to sto nije uspio u Vojvodini, pa se vratio u Crnu Goru gdje je igrao za Rudar Pljevlja, pa otisao u Maleziju.. raja je skepticna, s pravom

skeptika i tvrdnja da je neko los igrac nije isto

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jun 2016, 16:00

Ne igra on vec neki period, osim ako nije nasao neku ekipu u Maleziji. Kod njih je bilo tri mjeseca prije sezone transfer i pripreme pa sada sezona 12 kola proslo, njega tu nije bilo.

Ako nije bio slucajno u nekoj drugoj ekipi ali vjerovatno nije vec je bio ovdje po Balkanu ili Beogradu trosio pare i zivotario :D

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 16 jun 2016, 16:09

Treba dati momku sansu, istina da je mackak u vreci, ali cv mu je impozantan za nasu ligu i to treba postovati.... poredenja radi 90 % trenutnog naseg roster nema kvalitet da sjedi na klupi u klubovima serije A..prema tome ostaje da se nadamo da ce u slobodi doziviti preporod.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 jun 2016, 16:11

Mahir Karić, Vladimir Grahovac, Aldin Đidić, Ivan Fatić, Asim Zec, Filip Erić, Adnan Bobić i Ademin Hadžić, nova su imena koja će ove sezone obući dres Fudbalskog kluba Sloboda, a čije predstavljanje će biti upriličeno sutra na stadionu Tušanj u Tuzli

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jun 2016, 16:12

SARS je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da kao kritikujete Fatica, a jos pisete kako nigdje nema klipa njegovih igara...Samo se pitam na osnovu cega onda donosite zakljucke da covjek nije igrac za nas i da je los igrac....Ja se ne sjecam ni da smo za ivetica nesto bog zna znali pa covjek ispade najbolji bek lige...Svima treba dati sansu i ako je Husrefu dobar i ako je covjek upisao 6 nastupa za reprezentaciju ja vjerujem da ima potrebno znanje za nas, pa i da nije potrcao zadnjih 6 mjeseci
Skepticni smo na osnovu njegovih postignuca u karijeru, tacnije broja utakmica. Ono u Italiji od 2007.-2011. mi ne znaci nista, ako za te 4 godine je odigrao cca 45 utakmica, i tih nekih 45 utakmica kad saberes minutazu dobijes smijesnu brojku. Ono sto jos vise zabrinjava jeste i nastavak njegove karijere, tacnije skoro pa nista nije napravio, nije nista posebno odigrao cak ni u CG ili Maleziji (a eto vidili smo najbojeg strijelca Mijanmarske lige sta uradi u BHT PL) i na osnovu svega toga smo skepticni. Meni cak i nije pretjerano drago, osim ako nije jeftin igrac. Tomic mi je bio daleko bolje rjesenje.

Koristiti Ivetica ili Veselinovica kao neke kontraargumente je sasvim neozbiljno, imajuci u vidu da su oni rijetki svijetli primjeri u moru promasaja, ne samo kod nas. Veselinovic cak i nije odigrao odlicnu 2. polusezonu, u prvom dijelu je daleko bolji bio. Tako da za Fatica samo Boga mozemo moliti da proigra i pomogne nam u predstojecoj sezoni. Ali Burekovica MORAMO dovesti, ako i on vec nije blizu nekog konkurenta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 16 jun 2016, 16:15

Nogometaši tuzlanske Slobode okončali su šestodnevne pripreme na Kupresu i danas oko 13 sati kreću za Tuzlu.
Tokom boravka u livanjskom kraju, Tuzlaci su dnevno trenirali dva puta.
- Zadovoljni smo urađenim poslom. Predstoji nam brušenje forme kako bismo što spremnije dočekali susret u prvom pretkolu Evropske lige s protivnikom koji će nam biti poznat nakon izvlačenja parova 20. juna u Nionu - izjavio je za Fenu Amir Spahić, pomoćni trener Slobode.
Stručni štab Slobode očekuje dolazak još nekoliko nogometaša koji bi trebali popuniti deficitarna mjesta u ekipi tuzlanskog premijerligaša

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 16 jun 2016, 17:50

Dovesti još Burekovica i da lijeva strana bude popunjena. Na desnom beku, mozda Kallasija pa nek se bori sa Efendicem za svoje mjesto.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jun 2016, 17:58

sa Efeom kao startnim bekom jedino da nekog igraca tipa Stevanovica za nasu ligu dovedemo desno..inace ce opet biti kao i prosle godine 80% igre po lijevoj strani i ko zatvori lijevu stranu il ako fali neki igrac odmah belaji

za najvise ambicije nam treba mnogo bolji bek od Efendica, koliko god mi volili i cijenili Efendica..treba bolji i od Kalasija

ako hocemo trofej nema mjesta sentimentu..volim ja Mehmedagica kao igraca to je cudo jedno, ali ako hocemo trofej Mehmedagic mora da ti bude klupa, Krpic isto-cak mozda ti treba i bolja rezerva od Krpica..Efendic isto mora da bude zamjena, Merzic itd itd

u nekim varijantama cak i Veseli jer dosta oscilira tokom sezone
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 16 jun 2016, 18:00

http://www.transfermarkt.co.uk/damir-vr ... eler/18379
Ovaj igrac se mogao dovesti dzaba, istekao mu ugovor a Pirlo je za nasu ligu.. upisao je i za reprezentaciju prosle-pretprosle godine nastup.. mislim da je sad kasno
This time next year we'll be millionaires.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 16 jun 2016, 18:12

Dobro bi bilo još jednog lijevog i desnog beka, al neke mašine. Možda još jedan dobar centarfor i to je to...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 16 jun 2016, 18:23

pa najavio je jos jednan centrafor jedan zadnji vezni jedan vezni i lijevvi bek jos jedan opet cemo u petak :D NOVINE IMATI HEE

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 jun 2016, 18:48

Ja sam skeptik po pitanju Fatica,al nadajmo se najboljem..
Neka nas ubijedi u suprotno...

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 16 jun 2016, 18:50

hulehule je napisao/la:
Mustafa10 je napisao/la:http://****/clanak/17349/u-novo ... r-ligu-bih

**** sve svoje treba ga otjerat sto dalje od kluba uhljup koji nema sta trazit u Slobodi :twisted: :x
Leky i Esad Plavi ga cuvaju...ej moj Boze ko je sve u nasem fudbalu, dobro mi ligu uopste i imamo...
I punac je na sllici, plava kosulja gleda prema kameri :lol:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 16 jun 2016, 18:55

NYKnicks Fan je napisao/la:Mahir Karić, Vladimir Grahovac, Aldin Đidić, Ivan Fatić, Asim Zec, Filip Erić, Adnan Bobić i Ademin Hadžić, nova su imena koja će ove sezone obući dres Fudbalskog kluba Sloboda, a čije predstavljanje će biti upriličeno sutra na stadionu Tušanj u Tuzli
Imam osjecaj da ce sutra bit jos novih imena :D
A sad adio...

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 16 jun 2016, 18:56

ja mislim da ce ibricic doci nekako azmir njega simpatise iako ga ja nebi volio am mislim da ce i on doci

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 jun 2016, 18:56

Kad je rok za prijavu igraca u EL ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 jun 2016, 18:58

Bili smo skepticni i za Veselinovica,Saric je igro poprilicno lose prije,Ahmet nije dugo ni sutno lopte,Efendica smo isprozivali,i td i td.
Ostavimo struku da ih pripremi i procjeni.
Fali nam igraca to se vidi barem jos trojica i u narednim danima i to cemo kompletirati.
Kao sto rekoh i prije imacemo dobru ekipu ako ne i jacu dosta.
Po meni zadnja linija, Kostic,Efendic,Dzidic,Mehmedagic,Fatic i Skahic medju najjacima odbranama u ligi.
Vezni red Zeba,Ordagic,Veselinovic,Grahovac,Govedarica,Mehidic,Stjepanovic uigrana i medju boljom vezom u ligi tu ce sletiti jos jedno pojacanje sigurno.
Karic,Zec, Krpic uz zaledje veznog reda,dosta smo jaki i naprijed.
Dobra ekipa ko beton jos jedan vezni,lijevi bek(Burekovic), i napadac i neka sou pocne.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 4 gosta.