Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Ja sam 99% uvjeren da Low neće izvršiti ni jednu izmjenu u odnosu na utakmicu protiv Ukrajine. Jedina (teoretska) izmjena bi mogao biti Hummy, ali vjerujem da ni on neće jos startati!
Stern des Südens
Pocet ce Gomez
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mogao bi poceti Humels umjesto Mustafija koji bi trebao na klupu..Ostalo ce opet biti sve isto sa Getzeom kao laznom devetkom..
Samo dva kluba dvije svetinje: ŽELJO I BAYERN..

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Prema pisanju njemackih medija veceras protiv Poljske ce na teren izaci sljedeci sastav...

Dakle jedina zamjena u odnosu na Ukrajinu ce biti Hummels - Mustafi i ostaje nam da vidimo hoce li napad izgledati bolje nego u prvoj utakmici...

Dakle jedina zamjena u odnosu na Ukrajinu ce biti Hummels - Mustafi i ostaje nam da vidimo hoce li napad izgledati bolje nego u prvoj utakmici...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Opet Muller na krilu, znaci nista od prvih poena na EP.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Missverständnis sto se tice sastava, barem trenutno.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- samo_lijevo
- Kontakt:
Unsere Startelf: Neuer © - Hector, Höwedes, Hummels, Khedira, Özil, Draxler, Müller, Boateng, Kroos, Götze.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nece ovo biti lagan posao jer su Poljaci izuzetno potentna ekipa i u svojim redovima ima nekoliko izuzetnih igraca.
Lewa, Milik, Kuba, Krychowiak su glavne pokretacke snage kako u svojim klubovima tako i u repki.
Svabe sa Hummelsom umjesto strijelca prvog gola na ovom EP i jednog od najboljih igraca u prvoj utakmici ali Hummy je Hummy.
Lewa, Milik, Kuba, Krychowiak su glavne pokretacke snage kako u svojim klubovima tako i u repki.
Svabe sa Hummelsom umjesto strijelca prvog gola na ovom EP i jednog od najboljih igraca u prvoj utakmici ali Hummy je Hummy.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Veceras ocekujem kidanje zivaca, jer Elf tradicionalno uprska drugu utakmicu na velikim takmicenjima i ne bi me cudilo da sebi nastimaju zrijeb kako bi izbjegli Italijane u eventualnom 1/4 finalu (u slucaju da osvoje grupu ide na njih) - mada su prije par mjeseci pokazali i da znaju protiv njih igrati.
-
KayserSose
- Kontakt:
Uz Kubu i Piszczeka. Gazi prciju. 
P.S. Koja nakupina ljigavaca i bezveznjaka je ovaj Elf. Jedino mali Draxlich izaziva simpatije.
P.S. Koja nakupina ljigavaca i bezveznjaka je ovaj Elf. Jedino mali Draxlich izaziva simpatije.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Marsal
- Kontakt:
Ozila treba ispisat iz drzavljanstva Njemacke a ne samo reprezentacije. Najlosiji igrac drugu utakmicu zaredom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Hebem ga ja zar ne vidi da ne ide bez napadaca 
Vise nego odlican rezultat s obzirom da Nijemci igraju bez cetiri igraca (Götze, Özil, Müller i Draxler)...
Ostaje nam da vidimo hoce li Löw sta promjeniti na poluvremenu.
Ostaje nam da vidimo hoce li Löw sta promjeniti na poluvremenu.
Ne moze kad se ovi brane sa osam igraca, nema bekova, krila, svi uduplani i nece moci ako Svabe ne puste loptu Poljacima.
- Marsal
- Kontakt:
Samo Mesuta da izbaci
i odmah će bit bolje, pa Kimmich bi odigrao bolje poluvrijeme.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ovo ce prije biti 0:1 nego li obrnuto. Provjeren recept kako igrati protiv ovakvih ekipa.
Marsale iznenadujes me svega mi
svaka cast
Draxler i Gotze su mi dragi ko braca,ali hajde sad oba na klupu da udju Gomez i Sane
Ps. Valjda luzer iz arsenala dobije i drugi zuti do kraja tekme ko ce ga gledat protiv irske
Draxler i Gotze su mi dragi ko braca,ali hajde sad oba na klupu da udju Gomez i Sane
Ps. Valjda luzer iz arsenala dobije i drugi zuti do kraja tekme ko ce ga gledat protiv irske
Mislim da se Gotzeu previše vjerovalo, uprskao je evo utakmicu i po ništa nije uradio, dajte nam Gomezaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.