Kroos i Krychowiak.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Kroos ubjedljivo najbolji igrac Njemacke do sad.Kawhi je napisao/la:Najbolja tekma dosad na prvenstvu. Poljaci pokazali da su nogometna sila.
Kroos i Krychowiak.
Koji si ti jadnik. Osim sto si uzasno dosadan i pljujes samo jednog igraca iako ih ima vise gorih, zelis nesrecu igracu tima za kojeg navodno navijas.Besic je napisao/la:Kako neofirno hoce izbjec zabare
Bravo momak nadam se da si mu kosti polomio
Ovo je istina. Prva utakmica koja me je toliko ubila u pojam da sam prestao gledati. Istina, propustio sam nekoliko utakmica, ali ne vjerujem da su mogle biti lošije od ove.Policeman je napisao/la:NAJSLABIJA UTAKMICA PRVENSTVA
ZVANICNO
Bar smo pogodili XDonnie Darko je napisao/la:Ovo je istina. Prva utakmica koja me je toliko ubila u pojam da sam prestao gledati. Istina, propustio sam nekoliko utakmica, ali ne vjerujem da su mogle biti lošije od ove.Policeman je napisao/la:NAJSLABIJA UTAKMICA PRVENSTVA
ZVANICNO
A ko bi reko, ako je i na jednoj utakmici trebalo biti golova to je ova.
leva je igrao dobro i pametno, odvlačio je njemce i otvarao prostor miliku, e to što ovaj ne zna druga je stvardinoze je napisao/la:Lewandovski na gol nije opuco, za nepovjerovat kako je frajer odigrao.
Lijepo guramo za sadaMokes je napisao/la: Bar smo pogodili X![]()
Za brata @messilluDonnie Darko je napisao/la:Lijepo guramo za sadaMokes je napisao/la: Bar smo pogodili X![]()
messilla je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.