njih nismo pokupili iz ovih malih klubova kao sto su sloboda i slsamirr je napisao/la:Rinuka sam sebi ideš na volej. Jesu to igraci za milione što su otišli iz Sarajeva Kramar, Emerson, Cezar svi su kako znam dovedeni besplatno.TobeYarabi je napisao/la:mi nemamo transfer politiku..imamo ove manje tzv fudbalske klubove iz kojih dovodimo igrace besplatno i kasnije ih prodajemo za milionesamirr je napisao/la:Ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva ?![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- Probisvjet
- Kontakt:
Priprema za doceka amidze kineza.TobeYarabi je napisao/la:koze na raznju..omiljena meza na PL Prepucavanjimafukaratz je napisao/la:Heller je napisao/la:![]()
![]()
![]()
panceta u Tuzli omiljeno meze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 16 jun 2016, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TobeYarabi
- Kontakt:
amidza vegetarijanac..ko vi koze
Opet sebi ideš na volej, tacno se covjek zapita koliko ti imaš godina.TobeYarabi je napisao/la: njih nismo pokupili iz ovih malih klubova kao sto su sloboda i sl
Ko god ponizava Slobodu još više ponizava svoj klub kratko i jasno. Pa samo izvoli !
Sad ce prica kako je Probisvjet uništio temu, a niko ovom ništa da kaze sa postavljanjem slika.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TobeYarabi
- Kontakt:
imam 15 godina..slobodanku niko ne ponizava, osim njenih tzv navijaca i vlasnika..samirr je napisao/la:Opet sebi ideš na volej, tacno se covjek zapita koliko ti imaš godina.TobeYarabi je napisao/la: njih nismo pokupili iz ovih malih klubova kao sto su sloboda i sl
Ko god ponizava Slobodu još više ponizava svoj klub kratko i jasno. Pa samo izvoli !
Sad ce prica kako je Probisvjet uništio temu, a niko ovom ništa da kaze sa postavljanjem slika.
o kakvim to slikama pricas? jel isto slika pecenja kojeg svi volimo i slike koje ovi tvoji cetniici postavljaju??
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel to tvoje ime pravo na profilu?TobeYarabi je napisao/la:imam 15 godina..slobodanku niko ne ponizava, osim njenih tzv navijaca i vlasnika..samirr je napisao/la:Opet sebi ideš na volej, tacno se covjek zapita koliko ti imaš godina.TobeYarabi je napisao/la: njih nismo pokupili iz ovih malih klubova kao sto su sloboda i sl
o kakvim to slikama pricas? jel isto slika pecenja kojeg svi volimo i slike koje ovi tvoji cetniici postavljaju??
Ode covjek u ducan, prahnula mu slanina kada je vidio sliku.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 16 jun 2016, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Odmorite dok ne pocnu tekme, ove slike i ove zajebancije su uvreda za ovu nekad smijesnu temu!
Slike krmetine i rasporenih kerova! Bravo!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Probisvjet
- Kontakt:
Prijatelju ovdje je zalutalo mnogo djece bez trunke humora. Nisam za njih otvorio temu. Treba i za zahebanciju imati dovoljan visok nivo inteligencije.joker90 je napisao/la:Odmorite dok ne pocnu tekme, ove slike i ove zajebancije su uvreda za ovu nekad smijesnu temu!Slike krmetine i rasporenih kerova! Bravo!
Eeee kako je nekada bilo dobre zahebancije.
Mađari nam se ušute čim ih malo trznemo kandžijom. Uskoro im ukidaju ulice Mile Budaka, Jure Francetića, Ante Vokića i Mladena Lorkovića. Pada čovićizacija, pada i mađarizirani škart.
Zadnja izmjena: High, dana/u 17 jun 2016, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kone postale evropski klub, dobili skauta.
Svaka vam cast
E cuj kae imamo skauta, sad smo evropski klub
Svaka vam cast
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Doveli ba covjeka da im izskautira najbolji burek u Sarajevu.Zip je napisao/la:Kone postale evropski klub, dobili skauta.
Svaka vam cast [emoji38]
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Muha ceka kandilje, pa da zapali. Rekli mu, trava nije droga 
- amazon
- Kontakt:
Mukiju dali dijetelinu da pusi, on mislio marihuana.Sprdali se u selo s njim poslije toga.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Čuj izskautira.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta ces drug papci i ne znaju sta je skaut.High je napisao/la:Čuj izskautira.![]()
![]()
- MocMahale444
Vutra nije gadroNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Muha ceka kandilje, pa da zapali. Rekli mu, trava nije droga
Muha nije napisao da posti nego druga raja. To nikad nisam radio da idem po drustvenim mrezama I hvalim se da postim. Ni jednu ruznu nikome nisam napisao vec duze vrijeme, ne znam sto me pokusavate prozivati. Malo postovanja.
Donna nije selo nego selu, vidis donna kakva si ti zato te ljudi I mrškaju. Mržnje si pun I donna nemoj mi se obracati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Upravo su mi oci iskrvarile.Rimes87 je napisao/la:Doveli ba covjeka da im izskautira najbolji burek u Sarajevu.Zip je napisao/la:Kone postale evropski klub, dobili skauta.
Svaka vam cast [emoji38]
Sent from my D6603 using Tapatalk
- amazon
- Kontakt:
svrakino selo, jos si nepismen.MocMahale444 je napisao/la:Vutra nije gadroNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Muha ceka kandilje, pa da zapali. Rekli mu, trava nije drogaoff sam u Svetom mjesecu paša.
Muha nije napisao da posti nego druga raja. To nikad nisam radio da idem po drustvenim mrezama I hvalim se da postim. Ni jednu ruznu nikome nisam napisao vec duze vrijeme, ne znam sto me pokusavate prozivati. Malo postovanja.
Donna nije selo nego selu, vidis donna kakva si ti zato te ljudi I mrškaju. Mržnje si pun I donna nemoj mi se obracati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jos samo drogu ostavitiMocMahale444 je napisao/la:Vutra nije gadroNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Muha ceka kandilje, pa da zapali. Rekli mu, trava nije drogaoff sam u Svetom mjesecu paša.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.