Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
šta treba da se desi pa da Smajo Karačić ode iz saveza? Dotakli smo dno ! Dajte nam u savez sposobne ljude , sportiste , privrednike , one kojima nije mrsko zasukati rukave i raditi , tražiti sponzore , ne dozvoliti da Reprezentativci idu u Slovačku autobusom , da Reprezentativce istjeruju iz hotela , ne dozvoliti da se mladim Reprezentativcima otkazuju već zakazani turniri i da djeci organizuju Reprezentativna oklupljanja jednom ili nijednom godišne ...
SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !
Men ova ekipa nije toliko losa,istina krila su nasa najgora tacka trenutna.Eto imao sam sad priliku i da upoznam te rukometase(Karacic,Prce,braca Buric,Marko Tarabochia,Terzic i jos neki koje nisam bas najbolje vidio na parketu)nakon sto je tekma zavrsila,samo rijeci hvale za ponasanje nakon tekme.Sa svima su se uslikali i pozdravili na terenu dole,cak ih je moralo obezbjeđenje pozurivati.Evo sad gledam i izjavu Burica,sigurno istina,tesko je i raditi kada fakticki nemas niciju pomoc s strane.Ekipa ima potencijala i s jos igraca koji trenutno nisu tu,ali definitivno mora doci iskusniji trener ko ce to sve znati posloziti kako treba.
- samo_lijevo
- Kontakt:
"Predsjednice", spasi nas!!! 
valjda si u toku.
valjda si u toku.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Propada repka ko sto je bosna propala
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Bravo Terzicu, nek si rekao kako je i da se moze bolje igrati, a zsto nemamo bolju igru je pitanje za strucnjaka iz trece bundeslige.
Marka napolje vec danas!
U 5 godine istrcali smo 10 kontri, od toga je Vranjes istrcao 9.
Marka napolje vec danas!
U 5 godine istrcali smo 10 kontri, od toga je Vranjes istrcao 9.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- samo_lijevo
- Kontakt:
Blago se nama kad ode Markovic. On je jedini problem u rukometu.
Nemojte slucajno traziti odlazak raznoraznih faraona u savazu i lafo spasitelja. Neka njih, sad ce se malo utisati do narednih kvalifikacija pa ce ponovo biti sve bajno.
Krivite djecu sto idu igrati za druge drzave, ni slucajno neradnike u savezu.
Imamo rapsodiju rukometa u domacem prvenstvu, omladinske lige nikad kvalitetnije.
A sta ocekivati od osoba koje samo pogledaju reprezentaciju.
Nemojte slucajno traziti odlazak raznoraznih faraona u savazu i lafo spasitelja. Neka njih, sad ce se malo utisati do narednih kvalifikacija pa ce ponovo biti sve bajno.
Krivite djecu sto idu igrati za druge drzave, ni slucajno neradnike u savezu.
Imamo rapsodiju rukometa u domacem prvenstvu, omladinske lige nikad kvalitetnije.
A sta ocekivati od osoba koje samo pogledaju reprezentaciju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Mi za Selektora trebamo Rukometnog Mešu Baždarevića , da obilazi po Evropi i Regionu potencijalne igrače i mlade igrače iz Evrope da dovede i isproba , da organizuje prijateljske utakmice sa potencijalnim igračima iz naše Lige i svim onim koji imaju mogućnost da igraju za nas i da kroz te utakmice vidi ko bi mogao pomoći Reprezentaciji , ko je u formi , a ko nije ...
ima tih potencijalnih mnogo , a prvi koji mi padaju napamet su krila... , ne znam da li je i sada u makedonskom Metalurgu mladi Kemal Fazlić , prošle godine iz Goražda prešao (desno krilo) , Denni Đozić (Njemačka, L.-krilo) , Vedran Delić (Francuska L.Krilo) i još mnogi ...
- ovo vjerovatno ništa neće biti moguće dok je ovakav neregularan savez !
ima tih potencijalnih mnogo , a prvi koji mi padaju napamet su krila... , ne znam da li je i sada u makedonskom Metalurgu mladi Kemal Fazlić , prošle godine iz Goražda prešao (desno krilo) , Denni Đozić (Njemačka, L.-krilo) , Vedran Delić (Francuska L.Krilo) i još mnogi ...
- legenda reala
- Kontakt:
pa zar se nisi nagledoKEC je napisao/la:Imal gdje snimak utakmice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji si ti mazohistaKEC je napisao/la:Imal gdje snimak utakmice
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Profulio sam drugi sedmerac od nikole piso sms curi tako da to moram vidit ponovo haha 
Kako ce se pruziti prilika Fazlicu, kad je Zulfic taj koji je "produzio" mandat Markovicu. Bio prisutan kad se to pricalo. Jel mu otac nesto ili sta je u pitanju, ne znam ali cini mi se jako ozbiljna prica. Isti taj Fazlic je za par klasa bolji od Becica, medjutim treba uzeti u obzir da je i povrijedjen ali svakako se ne bi tu nasao. Vedran Delic je igrac sa kojim se Markovic zakacio ili obratno, ne znam. Sve dok igrac iz nase lige ima prednost u odnosu na bilo kojeg igraca lige van granica nase drzave, ja cu to gledati kao nelogicno. Zasto? Jedan Deni Djozic sigurno ne igra na neku stelu u Njemackoj nego je tu svojim kvalitetom (kakav posjeduje, treba da se provjeri), dok se ova krila po Vogosci, Konjuhu i slicno provlace iz godine u godinu i samo dragi bog zna kako su tu. Ja sam prebacio utakmicu jucer kad je Becic usao pa sam vratio eto da ispratim. Osjetio duznost neku i zao mi bilo kad sam vidio Becica kako skakuta po terenu i mase rukicama, s dvije noge skace s krila iz mrtvog ugla i slicno.no rules je napisao/la:Mi za Selektora trebamo Rukometnog Mešu Baždarevića , da obilazi po Evropi i Regionu potencijalne igrače i mlade igrače iz Evrope da dovede i isproba , da organizuje prijateljske utakmice sa potencijalnim igračima iz naše Lige i svim onim koji imaju mogućnost da igraju za nas i da kroz te utakmice vidi ko bi mogao pomoći Reprezentaciji , ko je u formi , a ko nije ...
Novi selektor : In - Toromanovic, Cickusic, Zildzic, Adam Savic, Vrazalic, Halilbegovic, Cakic, Vedran Delic, Fazlic, Đozic
Out - Begic, Becic, Kosta Savic, Zulfic, Jankovic, Besirevic, Karacic (nista nije pokazao, ama bas nista)
Savez trenutno nema para da dovede/ostavi Zuhdiju Korkarića za selektora, tako da bilo kakvo spominjanje Line, pa čak i Šumana nema veze s realnošću. Magi nije ozbiljan trener i to ne bi ni na šta ličilo. U ovom je trenutku puno realnija opcija da se kancelarija saveza zatvori nego da se neke "revolucionarne" promjene dese. Treba milioner, realno, doć' da se pokriju dugovi i krene od kol'ko-tol'ko zdravog početka, a to, priznajmo si svi, nije moguće i neće/ne može da se desi. Nazovi "država" ne daje više ni 5 para za ovaj sport, a za vrhunski kolektivni sport kakav je rukomet trebaju pare i to poprilične. Ovdje ih (za rukomet) nije nikad ni bilo. E sad nema ni za učešća/takmičenja više, kamoli rezultata.
KEC je napisao/la:Profulio sam drugi sedmerac od nikole piso sms curi tako da to moram vidit ponovo haha
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
sto je reko onaj nas dno dna
Ajde sve, ali gdje ćeš Karačića izbacit čovječe. Pa sjeti se onih kvalifikacija pred zadnje SP, odlično odigrao, nakon toga je pod povredom ili tek oporavljen igrao na prvenstvu kao i puno puta, uvijek je davao sve za repku. Treba nam Ivo vjeruj mi.shaman7 je napisao/la: Novi selektor : In - Toromanovic, Cickusic, Zildzic, Adam Savic, Vrazalic, Halilbegovic, Cakic, Vedran Delic, Fazlic, Đozic
Out - Begic, Becic, Kosta Savic, Zulfic, Jankovic, Besirevic, Karacic (nista nije pokazao, ama bas nista)
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ako nam treba, nije rjesenje za srednjeg beka, jednostavno ne zna momak. Nikakav vođa ekipe, kretnja u beka sutera, nejak, spor, bojazljiv, sve je to pokazao u ove dvije utakmice ili kvalifikacijama. A sto se tice perioda do SP , skidam kapu svakakocipiripi je napisao/la:Ajde sve, ali gdje ćeš Karačića izbacit čovječe. Pa sjeti se onih kvalifikacija pred zadnje SP, odlično odigrao, nakon toga je pod povredom ili tek oporavljen igrao na prvenstvu kao i puno puta, uvijek je davao sve za repku. Treba nam Ivo vjeruj mi.shaman7 je napisao/la: Novi selektor : In - Toromanovic, Cickusic, Zildzic, Adam Savic, Vrazalic, Halilbegovic, Cakic, Vedran Delic, Fazlic, Đozic
Uzmi u obzir da je vukao povredu što je sigurno igralo ulogu i u ovim predhodnim utakmicama. Dokazao nam se on više puta i potreban je ekipi i zbog iskustva i ostalog.shaman7 je napisao/la:Ako nam treba, nije rjesenje za srednjeg beka, jednostavno ne zna momak. Nikakav vođa ekipe, kretnja u beka sutera, nejak, spor, bojazljiv, sve je to pokazao u ove dvije utakmice ili kvalifikacijama. A sto se tice perioda do SP , skidam kapu svakakocipiripi je napisao/la:Ajde sve, ali gdje ćeš Karačića izbacit čovječe. Pa sjeti se onih kvalifikacija pred zadnje SP, odlično odigrao, nakon toga je pod povredom ili tek oporavljen igrao na prvenstvu kao i puno puta, uvijek je davao sve za repku. Treba nam Ivo vjeruj mi.shaman7 je napisao/la: Novi selektor : In - Toromanovic, Cickusic, Zildzic, Adam Savic, Vrazalic, Halilbegovic, Cakic, Vedran Delic, Fazlic, Đozic
''Neka me mrze samo da me se boje''
Po meni bolji Tarabochia.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sve je na strani Tarabochia,bolji,mlađi,igra u boljem klubu...Rokoko87 je napisao/la:Po meni bolji Tarabochia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.