vise se ne moze ni pitanje postaviti.

it´s nekideeeeeeeHigh je napisao/la:Nekide Sajid.
Ne znate*RedEvil je napisao/la:Sto se ba vrijedjate,neznate se igrat kao sva ostala normalna djeca![]()
![]()
Hvala, hvala gospodjaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta je ovo grob te ebo![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
harry_90 je napisao/la:Ja za Saida nisam cuo od kada je otisao iz Sarajeva,vesele se njemu,ali hajd neka ih..covjek se u Dinamu nije mogao probiti gdje ces dalje.
Igrao je tamo jedno izvjesno vrijeme dok se nije povrijedio. Njemu se veselimo zato sto je jedan od najboljih poslijeratnih igraca Sarajeva i svi ga volimo i strasno postujemo radi svega sto je dao za svoj klub, Sarajevo. On ima specijalan status ovdje i on ce morati dati sve od sebe na terenu jer mu je to obaveza prema navijacima i on to zna.harry_90 je napisao/la:Ja za Saida nisam cuo od kada je otisao iz Sarajeva,vesele se njemu,ali hajd neka ih..covjek se u Dinamu nije mogao probiti gdje ces dalje.
Ovakve face saraju natpise Tuzla po Slavinovicimatuzlak1987 je napisao/la:Jao Saida, gle te face "sir i kajmak"![]()
Ma sta beztrofejovicima objasnjavas, da je kod njih dosao najavili li grupnu fazu ELMortemHz je napisao/la:Igrao je tamo jedno izvjesno vrijeme dok se nije povrijedio. Njemu se veselimo zato sto je jedan od najboljih poslijeratnih igraca Sarajeva i svi ga volimo i strasno postujemo radi svega sto je dao za svoj klub, Sarajevo. On ima specijalan status ovdje i on ce morati dati sve od sebe na terenu jer mu je to obaveza prema navijacima i on to zna.harry_90 je napisao/la:Ja za Saida nisam cuo od kada je otisao iz Sarajeva,vesele se njemu,ali hajd neka ih..covjek se u Dinamu nije mogao probiti gdje ces dalje.
Carsija, seher, velegradNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ali pazi frajera sa Porseom![]()
![]()
Inace, danas na Bascarsiji![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, nastrojeni21 i 46 gostiju.