pogledaj opet,ni blizu ofsajdalet3 je napisao/la:Mandžuka ne može kupiti gola na ovom Eurudoduše, ovo zadnje je bio ofsajd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
pogledaj opet,ni blizu ofsajdalet3 je napisao/la:Mandžuka ne može kupiti gola na ovom Eurudoduše, ovo zadnje je bio ofsajd.
Neće, ispat će u 1/8 finala, proradit će Balkan. Španci, Njemci i Italijani TOP 3.DonCorleone je napisao/la:Imam yeben osjecaj da ce Hrvati zavrsiti EP medju TOP 3.
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Hrvati osvajaju! Citirajte me poslije Eura!
Sad si prešao na sportsku prognozu, nema love od vremenskeUnofficialpage je napisao/la:Neće, ispat će u 1/8 finala, proradit će Balkan. Španci, Njemci i Italijani TOP 3.DonCorleone je napisao/la:Imam yeben osjecaj da ce Hrvati zavrsiti EP medju TOP 3.
Ma nece osvojit', ali eto nadam se onakolet3 je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Hrvati osvajaju! Citirajte me poslije Eura!![]()
Ne leti pred rudu, da ti se raja ne smije kasnije
Ništa, tanko.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad si prešao na sportsku prognozu, nema love od vremenskeUnofficialpage je napisao/la:Neće, ispat će u 1/8 finala, proradit će Balkan. Španci, Njemci i Italijani TOP 3.DonCorleone je napisao/la:Imam yeben osjecaj da ce Hrvati zavrsiti EP medju TOP 3.
na papiru da , tj. u kojoj formi igraju i u kojim klubovima . Ali ne zaboravi valjalo se probiti u dobre klubove tamo neke exoticne nove drzave , a oslonac ekipe su mladi Cileanci bili i svi igrali vec jake uloge u ondasnjoj vrlo kvalitetnoj YU ligi....JohnCleese je napisao/la:Ova generacija Hrvatske je jaca od one bronzane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.