Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Bihac96
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Bihac96 » 16 jun 2016, 20:37

Njemacka-Poljska 2 6,30
Grosicki daje 6
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 16 jun 2016, 21:25

gaston je napisao/la:IFK Värnamo - AFC United
Četvrtak, 16.06.2016. 19:30

Tip: 1
Kvota: 2.50

Varnamo je poceo da igra mnogo bolje, nakon nesto slabijeg starta, taj napredak je ocigledan i na tabeli.Primakli su se vodecima i ko zna,mozda bi se mogli boriti za neko od prva tri mesta.Prilicno su sigurni na svom stadionu,mada su osvojili solidan broj bodova i na strani.
AFC je iznenadjenje sampionata.Jedan od najmladjih klubova u Svedskom profesionalnom fudbalu, dijeli prvo mjesto na tabeli i ima lijepe sanse da se sledece godine nadje u elitnom rangu takmicenja.Najvise su bodova uzeli kao domacini u ligi.
Mozda je vrijeme da gosti ispuste bodove negdje, a ovo je jedno od tezih gostovanja.
2-0 na kraju :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 16 jun 2016, 23:30

gaston je napisao/la:
gaston je napisao/la:IFK Värnamo - AFC United
Četvrtak, 16.06.2016. 19:30

Tip: 1
Kvota: 2.50

Varnamo je poceo da igra mnogo bolje, nakon nesto slabijeg starta, taj napredak je ocigledan i na tabeli.Primakli su se vodecima i ko zna,mozda bi se mogli boriti za neko od prva tri mesta.Prilicno su sigurni na svom stadionu,mada su osvojili solidan broj bodova i na strani.
AFC je iznenadjenje sampionata.Jedan od najmladjih klubova u Svedskom profesionalnom fudbalu, dijeli prvo mjesto na tabeli i ima lijepe sanse da se sledece godine nadje u elitnom rangu takmicenja.Najvise su bodova uzeli kao domacini u ligi.
Mozda je vrijeme da gosti ispuste bodove negdje, a ovo je jedno od tezih gostovanja.
2-0 na kraju :D
:clap:

A ja konj igram overa.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 16 jun 2016, 23:54

gaston je napisao/la:Valur Reykjavik - Hafnarfjordur
Četvrtak, 16.06.2016. 22:00

Tip: 2
Kvota: 2.40

Valur je promjenljive partije pokazao na startu sezone.Tri pobjede i tri poraza, uz jedan remi, pokazuju njihovu nestalnu formu.Problem su gostovanja, gdje igraju znatno losije nego na svom terenu.Ali to je ironicno, jer je vecina klubova ove lige iz Rejkjavika, odakle je i Valur.
Hafnarfjordur je ubedljivije krenuo u ovaj sampionat.Trenutno su na diobi prvog mjesta, ali bodovne razlike su male pa ce im biti itekako tesko da dodju do titule.Ove sezone djeluje da imaju vise konkurenata nego obicno u borbi za vrh tabele.Imaju ubjedljivo najbolju odbranu u ligi.
Gosti uglavnom dobijaju domace, to su teske i neizvjesne utakmice ali u vecini slucajeva Hafnarfojrdur je izlazio kao pobjednik.
Ćemo da vidimo :D
0-1 na kraju :D
Effenberg je napisao/la:
:clap:

A ja konj igram overa.
Razočaran sam kume, očekivao sam da ćeš ispratiti bar jedan od ova dva skandinavca danas :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 jun 2016, 23:59

Bravo Gastone doktore :mrgreen:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 jun 2016, 00:05

Bihac96 je napisao/la:Bravo Gastone doktore :mrgreen:
Nisam brate, medicinar sam samo :lol:

Hvala :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 jun 2016, 00:31

gaston je napisao/la:Razočaran sam kume, očekivao sam da ćeš ispratiti bar jedan od ova dva skandinavca danas :D
Jbg fokusirao se na Euro tekme i igro neke gluposti, srecom nekako se iskopelja u plus na kraju, i pored jakih skidanja, sam napravio tek manji plus, jer je bilo i pogibija, prije svega na tenisu. Haj bar sam jari jednom preporucio tog Hafnarfjordura reko nek se covjek opari! :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 jun 2016, 00:39

Effenberg je napisao/la:
gaston je napisao/la:Razočaran sam kume, očekivao sam da ćeš ispratiti bar jedan od ova dva skandinavca danas :D
Jbg fokusirao se na Euro tekme i igro neke gluposti, srecom nekako se iskopelja u plus na kraju, i pored jakih skidanja, sam napravio tek manji plus, jer je bilo i pogibija, prije svega na tenisu. Haj bar sam jari jednom preporucio tog Hafnarfjordura reko nek se covjek opari! :D
Meni Švabe dan upropastiše što se wwina tiče :mrgreen:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 jun 2016, 00:48

gaston je napisao/la:Meni Švabe dan upropastiše što se wwina tiče :mrgreen:
Ja te Svabe neki dan kad sam razradjivao tiket preko vise dana da odigram (Skinuo vec Rumune tu Over 1.5 i Madjare x2 i danas Engleze, ostali Hrvati, Spanci i Portugal), kazem kad sam vidio Svabe i da je kvota 1.6 protiv jedne jake Poljske reko sam necu se to kladit. Sad mene hebe sto moras imat respekt prema Svabi, pa ne mozes ni u kontru. Jer realne kvote bi trebale biti npr. 1.9 3.3 i 4.2.

Ali sam stvarno kontao da mora biti over. No kad sam vidio kako golmani brane i kako stoperi perfektno markiraju i kod jednih i drugih morao sam odigrati undere na live. Vrijednost je na ovim repkama iz sjene kao Hrvatska, Madjarska, Rumunija, jer njima niko ne vjeruje, a ono sto ja volim kod takvih repki je njihov motiv. Ne mogu Svabe i ovi drugi imati toliki motiv ko ovi manji. Potcjenjuje se previse Italija i Engleska. Ja tipujem da ce oboje ici do 1/2 finala!

Francuzi i Njemci se precjenjuju, zato tako cudne kvote. Haj za ovo dvoje i mogu shvatiti to, ali zasto se koje pm-erine precjenjuje Belgija???!!! To je bolje zaobilaziti, vise se tu nasikiras radi neke lafo zicer kvote i manje kvote, nego kad odigras npr. na Hrvate kvotu skoro 2 da ce uzeti Tursku, ili sutra Cesku. Ono sto je Ceska igrala protiv Spanije je jad. Sutra Hrvati ako se ne budu opustali, a nece trebali bi glat dobiti Cehe.

NumeroUno
Kontakt:

Post Postao/la NumeroUno » 17 jun 2016, 01:00

.
Zadnja izmjena: NumeroUno, dana/u 06 jan 2017, 14:08, ukupno mijenjano 3 puta.

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 17 jun 2016, 11:24

slikaimage uploading site prvo odigram 2 na golden i nije htjelo prihvatiti nesto, manjak parova (sigurno znak neki) i onda promijenim na 1 i dodam thompsona hahaha

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 jun 2016, 11:41

Pascoe Vale - Northcote City
Petak, 17.06.2016. 12:15

Kvota: 3.80

Utakmica Autralijanske NPL Victoria lige gdje se sastaju davljenici na tabeli Pascoe Vale (11 na tabeli) i Nortchote Citi (pretposlednji na tabeli).Tipujem na pobjedu Northcote Citija iz vise razloga.Prvo, pobjedili su posljednji mec sa 5-0 i to solidnu ekipu Melbourne Knightsa pa se sada na krilima te pobjede sastaju se sa konkurentom za ispadanje i imaju priliku da se cupaju. Pascoe Vale ima na domacem terenu skor 1-4 posljednjih pet utakmica i posto je ovo amaterska liga mislim da je sve moguce i da gosti odnesu sva tri boda.Pascoe Vale nije narocito napadacka ekipa, slabo izlaze na 3+ ali mislim da ce na ovom mecu pasti najmanje 3 gola i nadam se vise u mrezi Pascoe Vale.Moram reci da mi je ova liga nepoznanica ali ovo vrijedi ispratiti zbog kvote, a i zbog tog igraca Northcote Citija, Crowleya, koji je dao 5 komada u proslom mecu protiv solidnije ekipe od ove sada i bas me zanima sta ce napraviti u ovom mecu.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 jun 2016, 12:23

@gaston, hvala za analizu ljudino, interesantne cinjenice, ja sam uzeo tu x2 1.75 nije lose ni to, ja ne vjerujem Australcima ni sekundu, licno ne bi njima povjerio ni ovce da mi cuvaju, iako su poznati ko ovcarska nacija! :D Stavio to s tenisima nekim pa vidicemo, evo sta sam stavio za tenis, ako ko hoce prepisat:

Ivanovic - Garcia 1 @1.85
Kerber - Gavrilova 1 @1.61
Italija - Svedska 1 @2.00

Mislim da ce Ana ovdje do kraja, slaba je konkurencija dosta je favorita poispadalo na Mallorci, a njoj treba da popravi poziciju. Danas joj je zadnji voz i ovaj mec moze biti pozitivna/negativna prekretnica. Garcia je dobra, ali mislim da je malo umorna jer igra cesto i dublove, a u zadnje vrijeme je malo klimava i ako Ana odigra motivisano i kako zna, moze je uzeti na iskustvo.

Kerber, tu je situacija slicna, to nastavljaju mec od juce. Za zabare, ja njima vjerujem, vise volim da padnem na ekipu koja ima karakter, jer znam da ce pokusati sve od sebe, nego na neke tamo majmune da se kladim. S druge strane Svedi su isto prnuli u fenjer, i oni kad Ibra ode je pitanje da li ce biti na mapi i da li ce moci biti sigurni u pobjede protiv Gibraltara i Malte! :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 jun 2016, 17:20

gaston je napisao/la:Pascoe Vale - Northcote City
Petak, 17.06.2016. 12:15

Kvota: 3.80

Utakmica Autralijanske NPL Victoria lige gdje se sastaju davljenici na tabeli Pascoe Vale (11 na tabeli) i Nortchote Citi (pretposlednji na tabeli).Tipujem na pobjedu Northcote Citija iz vise razloga.Prvo, pobjedili su posljednji mec sa 5-0 i to solidnu ekipu Melbourne Knightsa pa se sada na krilima te pobjede sastaju se sa konkurentom za ispadanje i imaju priliku da se cupaju. Pascoe Vale ima na domacem terenu skor 1-4 posljednjih pet utakmica i posto je ovo amaterska liga mislim da je sve moguce i da gosti odnesu sva tri boda.Pascoe Vale nije narocito napadacka ekipa, slabo izlaze na 3+ ali mislim da ce na ovom mecu pasti najmanje 3 gola i nadam se vise u mrezi Pascoe Vale.Moram reci da mi je ova liga nepoznanica ali ovo vrijedi ispratiti zbog kvote, a i zbog tog igraca Northcote Citija, Crowleya, koji je dao 5 komada u proslom mecu protiv solidnije ekipe od ove sada i bas me zanima sta ce napraviti u ovom mecu.
3-1 ipak

Držat ću se ja svojih skandinavaca :mrgreen:

@Effe zao mi je sto si baš ovu ispratio :evil:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 17 jun 2016, 17:26

19:00 Cirstea - Jankovic

Razbucace Cirstea Jankovic ko **** erotiku. Solidna kvota a jos bolja na hendi -2 i 3,5. Ide sve troje odjednom :thumbup:

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 17 jun 2016, 19:29

krmpotich je napisao/la:19:00 Cirstea - Jankovic

Razbucace Cirstea Jankovic ko **** erotiku. Solidna kvota a jos bolja na hendi -2 i 3,5. Ide sve troje odjednom :thumbup:
Otje, otje
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 17 jun 2016, 20:31

krmpotich je napisao/la:19:00 Cirstea - Jankovic

Ja bi tebe sada razbucao...
& & ?
FC LIVERPOOL

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 17 jun 2016, 20:49

Španjolska-Turska

gost daje gol 1.85, gost daje gol u 1.pol.3.20
B.Yilmaz daje gol 4.60

za Španjolce Morata daje gol 2.30

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 17 jun 2016, 21:18

maraBL je napisao/la:
Ja bi tebe sada razbucao...
Sto me ne razbuca zadnjih 7,8 tipova koji su prosli u mjesec dana iza nas? Šeta fak ap :wave:

stulic89
Kontakt:

Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la stulic89 » 17 jun 2016, 23:14

@krmpotich, ne obaziri se na ljude koji dodju tu pametovati, a prijedloga nisu postavili.
Samo ti nastavi postavljati. Svaka cast za trud.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.