NK Zvijezda Gradačac

desetkamarakane
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la desetkamarakane » 12 jun 2016, 10:36

STATUT KLUBA
ulagaci da i financiranje.... NE NE vlasnici... nemoze niko nikog handrit klub je gradski i grad je iza njega ima opstina para za takmicenje ali ne za davanje na ruke kvazi igracima pare....plate vise nego sto vrijede igraci....da plate naplacuju igraci koji su povrijedjeni tj na rehabilitaciji ...i da isplacuju ugovore otkazne na stetu kluba zbog pojedinih koji ih nisu znali lijepo sastaviti....ako je domen kluba 25.000 mjesecno plate uklapaj se a ne prelaxi i probijaj i nema para za suce da se daju i kupuju utakmice ...koliko odigramo nek tako se i plasiramo...i nema zime u klubu ......

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 jun 2016, 15:51

desetkamarakane je napisao/la:STATUT KLUBA
ulagaci da i financiranje.... NE NE vlasnici... nemoze niko nikog handrit klub je gradski i grad je iza njega ima opstina para za takmicenje ali ne za davanje na ruke kvazi igracima pare....plate vise nego sto vrijede igraci....da plate naplacuju igraci koji su povrijedjeni tj na rehabilitaciji ...i da isplacuju ugovore otkazne na stetu kluba zbog pojedinih koji ih nisu znali lijepo sastaviti....ako je domen kluba 25.000 mjesecno plate uklapaj se a ne prelaxi i probijaj i nema para za suce da se daju i kupuju utakmice ...koliko odigramo nek tako se i plasiramo...i nema zime u klubu ......
Pa ako opstinu zanima klub i ako imaju para sto onda ne postavi kvalifikovane ljude i nek rade to sto ti kazes. A ja bi to sto si ti sve naveo stavio u tri rijeci, OPSTINA NEMA PARA

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 12 jun 2016, 17:34

Ima za takmicenje a ne za sljagere koji sebi daju platu i dovode raspa igrace.....opstina je bila ko nikad agilna ...statut kaze drugacije se biraju ljudi ...izmjena STATUTA NAM TREBA I OPIS DJELATNOSTI STA KOJA FUNKCIJA RADI U KLUBU

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 12 jun 2016, 21:32

Ocekujen napad poslije mog posta ali nema veze. Previse vas se lozi na nekakve legende, sportske radnike i sl. Pricate o nekim statutima, al od toga nema nista. Gradacac,a samim tim i Zvijezda nisu kapacitet kao sto su Sarajevo, Tuzla ili Zenica. Male sredine iskljucivo zavise od individualaca a evo par primjera: Krupa na Vrbasu(Braca Ilic), Mladost Velika obarska(Borko Blagojevic) Mladost Kakanj(Mesud Musija) u regiji ima primjer Radnika iz Surdulice(ne znam ime al predsjednik je neki privrednik i politicar). To su mozda instant uspjesi al jednostavno na to su osudjene male sredine. Tako da ja od sveg srca prizeljkujem Nurdu salgiju na celu Zvijezde :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 12 jun 2016, 21:53

esprit24 je napisao/la:Ocekujen napad poslije mog posta ali nema veze. Previse vas se lozi na nekakve legende, sportske radnike i sl. Pricate o nekim statutima, al od toga nema nista. Gradacac,a samim tim i Zvijezda nisu kapacitet kao sto su Sarajevo, Tuzla ili Zenica. Male sredine iskljucivo zavise od individualaca a evo par primjera: Krupa na Vrbasu(Braca Ilic), Mladost Velika obarska(Borko Blagojevic) Mladost Kakanj(Mesud Musija) u regiji ima primjer Radnika iz Surdulice(ne znam ime al predsjednik je neki privrednik i politicar). To su mozda instant uspjesi al jednostavno na to su osudjene male sredine. Tako da ja od sveg srca prizeljkujem Nurdu salgiju na celu Zvijezde :kafa:
Ma necemo te napadati,dosta ti je sto si opsjednut salgijom.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 jun 2016, 00:08

rasta1922 je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Ocekujen napad poslije mog posta ali nema veze. Previse vas se lozi na nekakve legende, sportske radnike i sl. Pricate o nekim statutima, al od toga nema nista. Gradacac,a samim tim i Zvijezda nisu kapacitet kao sto su Sarajevo, Tuzla ili Zenica. Male sredine iskljucivo zavise od individualaca a evo par primjera: Krupa na Vrbasu(Braca Ilic), Mladost Velika obarska(Borko Blagojevic) Mladost Kakanj(Mesud Musija) u regiji ima primjer Radnika iz Surdulice(ne znam ime al predsjednik je neki privrednik i politicar). To su mozda instant uspjesi al jednostavno na to su osudjene male sredine. Tako da ja od sveg srca prizeljkujem Nurdu salgiju na celu Zvijezde :kafa:
Ma necemo te napadati,dosta ti je sto si opsjednut salgijom.
Jako duhovito nema sta :thumbup: zbog takvih kao ti ovaj pdf i jest u velikom qrcu :puke:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 jun 2016, 02:08

Nurdo je rinaka. Ima drugih koji mogu Zvijezdi pomoci puno vise od njega samo ako hoce.

I tesko onom ko ovisi od Nurdine sadake. Bolje da se objesi sto prije

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 13 jun 2016, 22:28

Da li je bio taj sastanak uprave?Sta je s Mirse,da li je ostao u klubu? Niko nista ne pise,ako ima neko informaciju moze i u pp...

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 14 jun 2016, 15:32

Bio je sastanak, skupstina je u Petak u opstini pozvani su delegati skupistine. Ukoliko neko smatra da treba da bude prisutan i da bude delegat moze da uplati 100km kao ulaz za ucesce na skupstini. Mirso Novalic koliko imam info ostaje donator kluba uz opstinu samo nece covjek previse obaveza jedostavno nema vremena da se ganja, nezvanicno saznajem da bi se mogao u klub vratiti Alija Skahic i Edvin Novalic koji je bio sponzor one sezone kad smo ispali iz PL-a. Tako da moze samo biti jača uprava nego prosle godine moja predvidanja. Jos nesto smijesno je koliko malo su novaca u proteklim sezonama neki privrednici izdvajali, mene bi bilo sramota da se nadjem na spisku milionska kompanija a donirala 300KM u dvije godine. Treba se malo pozabaviti tome.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 jun 2016, 23:51

Danas su vaši kadeti svladali Troglav u polufinalu kadetske lige Federacije, bilo je 2-0. Čestitke na plasmanu u finale, trebalo je pobijediti branitelja naslova u gostima. Sutra u podne je finale, protivnik Iskra Bugojno.
Hayley <3

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 15 jun 2016, 09:49

Finale zavrsnice kadetske lige izmedju Zvijezde i Iskre mozete pratit uzivo u 12 sati na Livideo.Cestitke i nasim juniorima koji su osvojili trece mjesto na zavrsnici,takodje cestitke trenerima kadeta i juniora na dobrom radu koji se pokazao kroz rezultate.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 15 jun 2016, 09:54

zmajevac je napisao/la:Finale zavrsnice kadetske lige izmedju Zvijezde i Iskre mozete pratit uzivo u 12 sati na Livideo.Cestitke i nasim juniorima koji su osvojili trece mjesto na zavrsnici,takodje cestitke trenerima kadeta i juniora na dobrom radu koji se pokazao kroz rezultate.
Još da pioniri i predpioniri naprave sličan rezultat mogli bi reći da imamo dobar rad u omladinskim školama(izgleda da su treneri u tim selekcijama zakazali)

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 jun 2016, 15:47

Imal sta novo,sta se desaje,jel serba ide u belgiju?
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 17 jun 2016, 19:59

Da li ostaje vojvodic trener i da li je bila danas skupstina
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 jun 2016, 22:57

nedžad je napisao/la:Da li ostaje vojvodic trener i da li je bila danas skupstina
Ja kako znam sa Vojvodicem su dogovorene sam one 4 zadnje utakmice.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 17 jun 2016, 22:59

Vojvodic nas je napustio odmah nakon povratka iz Capljine ja mislim..

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 17 jun 2016, 23:00

da tako sam i ja mislio ali jucer cujem vojvoda se raspitivo za jednog igraca iz bratstva da dode u zvijezdu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 jun 2016, 10:43

nedžad je napisao/la:da tako sam i ja mislio ali jucer cujem vojvoda se raspitivo za jednog igraca iz bratstva da dode u zvijezdu
Za Ikanovica se raspitivao, ali mu je Brko odgovorio dok je on u Bratstvu nece Ikan otici.
A mozda vam dode Brzi.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 jun 2016, 11:11

GracanicaAA je napisao/la:
nedžad je napisao/la:da tako sam i ja mislio ali jucer cujem vojvoda se raspitivo za jednog igraca iz bratstva da dode u zvijezdu
Za Ikanovica se raspitivao, ali mu je Brko odgovorio dok je on u Bratstvu nece Ikan otici.
A mozda vam dode Brzi.
Al ce nas brzi usrecit... Vidi se da se puca na prekucavanje lige opet :silent:
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 18 jun 2016, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 18 jun 2016, 11:22

Postoji velika mogućnost da se u upravu vrati jedan njen bivši član. Ako se to desi ponovo bi se mogli ravnopravno uključiti u borbu za ulazak u premijer ligu u suprotnom će se ekipa nekako pokrpiti i cilj će biti sredina tabele.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.