Hice sin mu je mrtvi pitar. Imal Aza Kamikaza djece,ocel Slobodu u amanet ostavit,jer ova debljina itice na srce tako kazuslana_krv je napisao/la:Pitanje za bordo dio grada : Zanima me nesto kad nekad sutra Tan preseli na ahiret hoce li FKS pripasti kao dio nasljedstva njegovoj djeci ili supruzi ne znam vec koga ima?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Preuzima ih gospodja Hilda Husic.zagor1987 je napisao/la:Hice sin mu je mrtvi pitar. Imal Aza Kamikaza djece,ocel Slobodu u amanet ostavit,jer ova debljina itice na srce tako kazuslana_krv je napisao/la:Pitanje za bordo dio grada : Zanima me nesto kad nekad sutra Tan preseli na ahiret hoce li FKS pripasti kao dio nasljedstva njegovoj djeci ili supruzi ne znam vec koga ima?
Ono nesto pita sta ako Tan umre, a da im ode Sisoje druga liga bi im prisla blize nego Azmirove dojke jedna drugoj kad se nagne!!zagor1987 je napisao/la:Hice sin mu je mrtvi pitar. Imal Aza Kamikaza djece,ocel Slobodu u amanet ostavit,jer ova debljina itice na srce tako kazuslana_krv je napisao/la:Pitanje za bordo dio grada : Zanima me nesto kad nekad sutra Tan preseli na ahiret hoce li FKS pripasti kao dio nasljedstva njegovoj djeci ili supruzi ne znam vec koga ima?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Iskreno ne razumijem vasu za.ebanciju, ne znam je li ovo treba da bude smjesno...is keno meni je tuzno, moje pitnje je bilo realno i bez provokacijezagor1987 je napisao/la:Hice sin mu je mrtvi pitar. Imal Aza Kamikaza djece,ocel Slobodu u amanet ostavit,jer ova debljina itice na srce tako kazuslana_krv je napisao/la:Pitanje za bordo dio grada : Zanima me nesto kad nekad sutra Tan preseli na ahiret hoce li FKS pripasti kao dio nasljedstva njegovoj djeci ili supruzi ne znam vec koga ima?
Pa ljudi moji pitari vjeruju u to da im Baric dodje 20k jer je igrao protiv njih !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Mi ne vjerujemo al kazu ppstoji ugovor mozda ne znas sta je ugovor? Ne vjerujemo ni da cemo od Cimija dobit 25 posto od sljedeceg transfera vise nego Slobodanu svojoj historijisamirr je napisao/la:Pa ljudi moji pitari vjeruju u to da im Baric dodje 20k jer je igrao protiv njih !
Momak objasnio si sa premiranjem sve, nemoj me više citirati, molim te.zagor1987 je napisao/la:Mi ne vjerujemo al kazu ppstoji ugovor mozda ne znas sta je ugovor? Ne vjerujemo ni da cemo od Cimija dobit 25 posto od sljedeceg transfera vise nego Slobodanu svojoj historijisamirr je napisao/la:Pa ljudi moji pitari vjeruju u to da im Baric dodje 20k jer je igrao protiv njih !
Drug tvoja opsesija Azmirovim dojkama prelazi okvire zahebancije u opsesiju sto je ocigledno rezultat fetisa prema muskim dojkama u ovom slucaju Azmirovim, sto je gledajuci dalje ocigledno posljedica da si kao mali odrastao "dojeci" tatu odnosno odrastao uz "tatino mlijeko"joker90 je napisao/la:Ono nesto pita sta ako Tan umre, a da im ode Sisoje druga liga bi im prisla blize nego Azmirove dojke jedna drugoj kad se nagne!!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Joj jest' im Azmir nabio komplekse

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Druze moj ja ne dolazim na ovu temu cesto, ne znam sta se desava ali iz svega sad procitanog mogu samo zakljuciti da bi vi svi kolektivno guzice dali da imate upravu kao Sloboda, jer vasi strucnjaci su profuckali tudje pare, dok je kod ovih drugih klasicna lihvarska politika.joker90 je napisao/la:Ono nesto pita sta ako Tan umre, a da im ode Sisoje druga liga bi im prisla blize nego Azmirove dojke jedna drugoj kad se nagne!!zagor1987 je napisao/la:Hice sin mu je mrtvi pitar. Imal Aza Kamikaza djece,ocel Slobodu u amanet ostavit,jer ova debljina itice na srce tako kazuslana_krv je napisao/la:Pitanje za bordo dio grada : Zanima me nesto kad nekad sutra Tan preseli na ahiret hoce li FKS pripasti kao dio nasljedstva njegovoj djeci ili supruzi ne znam vec koga ima?
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 17 jun 2016, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Interesantna teorija!HElo je napisao/la:Drug tvoja opsesija Azmirovim dojkama prelazi okvire zahebancije u opsesiju sto je ocigledno rezultat fetisa prema muskim dojkama u ovom slucaju Azmirovim, sto je gledajuci dalje ocigledno posljedica da si kao mali odrastao "dojeci" tatu odnosno odrastao uz "tatino mlijeko"joker90 je napisao/la:Ono nesto pita sta ako Tan umre, a da im ode Sisoje druga liga bi im prisla blize nego Azmirove dojke jedna drugoj kad se nagne!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dovoljno je uci na temu FK Sloboda - opšte diskusije i sve ti bude jasno.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joj jest' im Azmir nabio komplekse![]()
![]()
Jedini emoji koji koriste u zadnje vrijeme je 
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Kakvi su oni debilni clanci, nemaju 30 hiljada da plate reprogram. 600 000 kozijih brabonjaka.
Yebem te Slobodo, Azmire pusi ga.
Yebem te Slobodo, Azmire pusi ga.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Yebem i Sarajevo i Željezničar. Dudlajte ga sarajlijice...
Fukariceee puseee ga, Slobodankuuu yebeeem jaaa 
- JohnCleese
- Kontakt:
Ovaj se izgledao sjetio patika
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Taj ti nikad nije ni imao patikeJohnCleese je napisao/la:Ovaj se izgledao sjetio patika
Pickice koje su na svom stadionu dizale udarni trans da im ga ne otmu. Nisam u tim navijackim vodama, ali mislim da je to golema bruka ipak! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Fukare ne smiju otici u zapadni Mostar. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.