SlevinKelevra je napisao/la:UltrasNotRed je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Ma, nece ih izbaciti, sta vam je.
Vec pakuju kofere. Utakmica je igrana da ne eskalira gore. Oni znaju da su izbaceni.
Ne znam. Tesko mi je u to povjerovati. Mislim da ce se Uefa ipak drzati principa da je teren-teren, a tribina- tribina. Vidjet cemo...
kako da ne, pa pratiš li ti uopšte sport. srbiju su kaznili. doduše albaniju su nagradili.
ja ne bih volio da ih kazne, po prvi put sam simpatisao hrvatsku repku čak i njuške tipa mandzukić... ja sam gledajući igrače osjetio frustrsciju i izdaju. kad te izdaju tvoju i poseru ti se u sve što si uradio.
shvatam donekle ove antimamićevce ali ovo je krezenizam. ne gasiš požar benzinom. noćas mogu misliti koliko će qrčeva popušiti šuker da bi izbjegao kaznu tipa izbacivanje. a to je realna opcija samo zato jer je pogođen čovjek. neko pominje ruse i engleze, pa to se nije dešavalo na stadionu, i uefa često samo stadion gleda (da ne gleda dinamo bi 5 puta bio izbačen)