PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

pasica
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la pasica » 17 jun 2016, 23:42

Kako onaj napisa "e ako se u dinamu nije mogao dokazati...", ja zaobilazim postove kozica.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 jun 2016, 23:43

HElo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sta se cudite ba? Pa vjerovali su da ce im Hasselbaink doci za trenera nakon Cire, a da ce u napad dovesti Rubena Castra sve ti jbm!! :urnebes: :urnebes:
slika
Pa koga to vi Edipe dovedoste a imate "tolike" milione ?
Nemamo mi milione, ali smo dovodili igrace kakve u Tuzli gledaju na televiziji samo! :kafa:

@Keba, sad ti klijentela moze pjevati s tobom, svrsim ti na dzemper!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 jun 2016, 23:44

Novi kamp FK Sarajevo
[youtube][/youtube]

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 jun 2016, 23:46

Hej bolan bolan, umjesto da neko kaže "svaka ti čast veliki čovječe, što prvi praviš iskorak u ovom našem fudbalu", niko ni mukajet. Samo se glupi Bošnjo može ovako zavidnički ponašati, i nadasve još i vrijeđati. Shvatam ja da su ovo prepucavanja, al Boga mi dragog ako ja ne bi prvi čestitao Želji, Sarajevu, Metallegheu, nebitno skroz, kad bi ovako neke pare (pogotovo lično svoje) ponudio nekom igraču koji je prešišao ovu šabaniju.

Sad nastavite sa kuknjava
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 17 jun 2016, 23:47

HElo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sta se cudite ba? Pa vjerovali su da ce im Hasselbaink doci za trenera nakon Cire, a da ce u napad dovesti Rubena Castra sve ti jbm!! :urnebes: :urnebes:
slika
Pa koga to vi Edipe dovedoste a imate "tolike" milione i "divovsku" istoriju?

Doveli smo i dovest cemo sto vi nikad u svojoj povjesti necete dovest ;) , cuj to Zec odbio vise od pola miliona km zasto li? Ako je istina uopste?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2016, 23:47

joker90 je napisao/la:
HElo je napisao/la:
slika
Pa koga to vi Edipe dovedoste a imate "tolike" milione ?
Nemamo mi milione, ali smo dovodili igrace kakve u Tuzli gledaju na televiziji samo! :kafa:

@Keba, sad ti klijentela moze pjevati s tobom, svrsim ti na dzemper!!
Ne vadi iz usta Azmirove sise,meni bi po dzemperu svršio...djecko, da se liječi malo...dok nisi skroz zastranio a onda bi te neko mogao kao djevojčicu u vezi tretirati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 17 jun 2016, 23:48

Skver je napisao/la:Novi kamp FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Gdje ce ti dusa? :rol: :rol: :rol:
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 17 jun 2016, 23:48

joker90 je napisao/la:Nemamo mi milione, ali smo dovodili igrace kakve u Tuzli gledaju na televiziji samo! :kafa:
Tacno da ih mozes samo gledati na televiziji kao ove iz Mijanmara i to na animal planet programu

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 jun 2016, 23:48

Sretno komsije...
slika

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 jun 2016, 23:49

slika
sta je ba ovo hahahahaahahahahhahahahahhahahhhah
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 jun 2016, 23:49

wobly92 je napisao/la:Hej bolan bolan, umjesto da neko kaže "svaka ti čast veliki čovječe, što prvi praviš iskorak u ovom našem fudbalu", niko ni mukajet. Samo se glupi Bošnjo može ovako zavidnički ponašati, i nadasve još i vrijeđati. Shvatam ja da su ovo prepucavanja, al Boga mi dragog ako ja ne bi prvi čestitao Želji, Sarajevu, Metallegheu, nebitno skroz, kad bi ovako neke pare (pogotovo lično svoje) ponudio nekom igraču koji je prešišao ovu šabaniju.

cekaj, hajde molim te reci mi ovo

daje za igraca 600 000 a neki dan za malo da ode jer nije uplaceno 30 000

kaze kako nije mogao zadrzati ahmeta jer je sarrajevo davalo visse para...

ja znam i svjestan sam da on ima lovu da plati i milion, ali je sa Zecom smijesno prvo sto on ne vrijedi ni pola tih para (grijeao benki klupu u rijeci a onda otjeran), povrede, lose igrao u azerbejdzanu cini se, pa onda losa epizoda u turskoj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 jun 2016, 23:50

wobly92 je napisao/la:Hej bolan bolan, umjesto da neko kaže "svaka ti čast veliki čovječe, što prvi praviš iskorak u ovom našem fudbalu", niko ni mukajet. Samo se glupi Bošnjo može ovako zavidnički ponašati, i nadasve još i vrijeđati. Shvatam ja da su ovo prepucavanja, al Boga mi dragog ako ja ne bi prvi čestitao Želji, Sarajevu, Metallegheu, nebitno skroz, kad bi ovako neke pare (pogotovo lično svoje) ponudio nekom igraču koji je prešišao ovu šabaniju.

Jesi li ti svjestan da bi vam on za taj novac pjeske dosao?

ODAKLE OVO ZA RUBEN CASTRA!? :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2016, 23:51

HElo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nemamo mi milione, ali smo dovodili igrace kakve u Tuzli gledaju na televiziji samo! :kafa:
Tacno da ih mozes samo gledati na televiziji kao ove iz Mijanmara i to na animal planet programu
Al kad se sjetim kako su na mijanmarske Pavijane svrsavali :urnebes: :rol:... Kao,sta ima veze gdje su igrali... Nije malo 105 golova :urnebes: :rol:... Ono što oni mogu naći teško da se još neko moze tako z a j e b a t :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jun 2016, 23:51

Ozbiljno sad moze Azmir izvaliti na pojacanja i na trenere novac samo tu jos on dosta kalkulise i nece da se maksimalno upusti u to dok opstina ne zavrsi ove stvari sa reprogramom i sa stadionom. Ima tu dosta stvari zbog kojih on ne bi trebao da ulaze veci novac, a ulaze ga vec za BIH standarde iznad prosjeka debelo.

Znaci lancana je reakcija, stadion je opstinski, opstina ga moze doradjivati, a Sloboda nema prava na stadionu. Skola radi pod drugim racunom i u njoj rade ljudi koji nemaju veze sa Azmirom. Reprogram je teret, a opstina ga isplacuje bas zato jer je opstina i kriva za dug i to je stvar principa oko reprograma. I to su svi problemi zbog kojih on ne bi trebao ulagati niti ovaj iznos koji ulaze.
Ako stadion nije osposobljen za Evropu ne isplati se ulagati da igras Evropu van Tuzle. Ili ako ne mozes srediti to oko omladinske skole ne isplati se ulagati da ti talenti odlaze, a on pored svega opet ulaze..

A sto se tice JFH, on je bio dogovorio sto se tice njega ali se nisu slozili oko osoblja, nasi bi mu dali domace osoblje da radi sa njima, dok je on zelio da povede svoje osoblje, a u osoblju ima 15 ljudi. I to treba sve placati, to je iznad BIH standarda da ti radi toliki broj ljudi uz trenera.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 jun 2016, 23:52

Evolution87 je napisao/la:
slika
sta je ba ovo hahahahaahahahahhahahahahhahahhhah
Ambiciozni Azmir htio prvog strijelca Segunde, oni se upalili tad bili ko jarici, nisi mogao na forumu opstati od brabonjaka! I kazu nama, mi nerealni i letimo visoko! Ejjj Ruben Castrooo!! HAHHAAHAH
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 jun 2016, 23:52

Memara je napisao/la:Sretno komsije...
slika
PONESI ZASTAVUUUUU
ALEXE SUBIĆU !!!!

TAMAN DA IM TIFA PJEVA :clap: :clap:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 17 jun 2016, 23:52

Grlimoo see

tokmak19
Kontakt:

Post Postao/la tokmak19 » 17 jun 2016, 23:54

dobro je da ne dodje kod vas, odma bi bila kapitenska

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 17 jun 2016, 23:54

Hajmo tuzlaci malo više poštovanja prema pitarima, oni su i na viršlama uvjek stigli evropu :yawn:
Njih malo yebe kad im uleti koji dinar sa strane, izgube se pa ne znaju gdje udaraju, nebo im je granica u tim slučajevima.Tako i sad, nakon visokog leta pad je težak i bolan, ali vratiće se oni :tokralju: :tokralju:
Amin bože još im jedno 5 skupih igrača podari da ih čitam i uživam :geek:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 17 jun 2016, 23:54

joj kad im ga lik spusti oni nemaju sta reci i opet prezvakanu temu sa mijamarskim ublehama pocnu :urnebes: :urnebes:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.