PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Kako onaj napisa "e ako se u dinamu nije mogao dokazati...", ja zaobilazim postove kozica.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nemamo mi milione, ali smo dovodili igrace kakve u Tuzli gledaju na televiziji samo!HElo je napisao/la:Pa koga to vi Edipe dovedoste a imate "tolike" milione ?joker90 je napisao/la:Sta se cudite ba? Pa vjerovali su da ce im Hasselbaink doci za trenera nakon Cire, a da ce u napad dovesti Rubena Castra sve ti jbm!!![]()
![]()
@Keba, sad ti klijentela moze pjevati s tobom, svrsim ti na dzemper!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Novi kamp FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hej bolan bolan, umjesto da neko kaže "svaka ti čast veliki čovječe, što prvi praviš iskorak u ovom našem fudbalu", niko ni mukajet. Samo se glupi Bošnjo može ovako zavidnički ponašati, i nadasve još i vrijeđati. Shvatam ja da su ovo prepucavanja, al Boga mi dragog ako ja ne bi prvi čestitao Želji, Sarajevu, Metallegheu, nebitno skroz, kad bi ovako neke pare (pogotovo lično svoje) ponudio nekom igraču koji je prešišao ovu šabaniju.
Sad nastavite sa kuknjava
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
HElo je napisao/la:Pa koga to vi Edipe dovedoste a imate "tolike" milione i "divovsku" istoriju?joker90 je napisao/la:Sta se cudite ba? Pa vjerovali su da ce im Hasselbaink doci za trenera nakon Cire, a da ce u napad dovesti Rubena Castra sve ti jbm!!![]()
![]()
Doveli smo i dovest cemo sto vi nikad u svojoj povjesti necete dovest
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne vadi iz usta Azmirove sise,meni bi po dzemperu svršio...djecko, da se liječi malo...dok nisi skroz zastranio a onda bi te neko mogao kao djevojčicu u vezi tretiratijoker90 je napisao/la:Nemamo mi milione, ali smo dovodili igrace kakve u Tuzli gledaju na televiziji samo!HElo je napisao/la:Pa koga to vi Edipe dovedoste a imate "tolike" milione ?joker90 je napisao/la:Sta se cudite ba? Pa vjerovali su da ce im Hasselbaink doci za trenera nakon Cire, a da ce u napad dovesti Rubena Castra sve ti jbm!!![]()
![]()
@Keba, sad ti klijentela moze pjevati s tobom, svrsim ti na dzemper!!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Gdje ce ti dusa?Skver je napisao/la:Novi kamp FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Tacno da ih mozes samo gledati na televiziji kao ove iz Mijanmara i to na animal planet programujoker90 je napisao/la:Nemamo mi milione, ali smo dovodili igrace kakve u Tuzli gledaju na televiziji samo!
Sretno komsije...
- Evolution87
- Kontakt:
sta je ba ovo hahahahaahahahahhahahahahhahahhhahjoker90 je napisao/la:Sta se cudite ba? Pa vjerovali su da ce im Hasselbaink doci za trenera nakon Cire, a da ce u napad dovesti Rubena Castra sve ti jbm!!![]()
![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
cekaj, hajde molim te reci mi ovowobly92 je napisao/la:Hej bolan bolan, umjesto da neko kaže "svaka ti čast veliki čovječe, što prvi praviš iskorak u ovom našem fudbalu", niko ni mukajet. Samo se glupi Bošnjo može ovako zavidnički ponašati, i nadasve još i vrijeđati. Shvatam ja da su ovo prepucavanja, al Boga mi dragog ako ja ne bi prvi čestitao Želji, Sarajevu, Metallegheu, nebitno skroz, kad bi ovako neke pare (pogotovo lično svoje) ponudio nekom igraču koji je prešišao ovu šabaniju.
daje za igraca 600 000 a neki dan za malo da ode jer nije uplaceno 30 000
kaze kako nije mogao zadrzati ahmeta jer je sarrajevo davalo visse para...
ja znam i svjestan sam da on ima lovu da plati i milion, ali je sa Zecom smijesno prvo sto on ne vrijedi ni pola tih para (grijeao benki klupu u rijeci a onda otjeran), povrede, lose igrao u azerbejdzanu cini se, pa onda losa epizoda u turskoj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jesi li ti svjestan da bi vam on za taj novac pjeske dosao?wobly92 je napisao/la:Hej bolan bolan, umjesto da neko kaže "svaka ti čast veliki čovječe, što prvi praviš iskorak u ovom našem fudbalu", niko ni mukajet. Samo se glupi Bošnjo može ovako zavidnički ponašati, i nadasve još i vrijeđati. Shvatam ja da su ovo prepucavanja, al Boga mi dragog ako ja ne bi prvi čestitao Želji, Sarajevu, Metallegheu, nebitno skroz, kad bi ovako neke pare (pogotovo lično svoje) ponudio nekom igraču koji je prešišao ovu šabaniju.
ODAKLE OVO ZA RUBEN CASTRA!?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al kad se sjetim kako su na mijanmarske Pavijane svrsavaliHElo je napisao/la:Tacno da ih mozes samo gledati na televiziji kao ove iz Mijanmara i to na animal planet programujoker90 je napisao/la:Nemamo mi milione, ali smo dovodili igrace kakve u Tuzli gledaju na televiziji samo!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ozbiljno sad moze Azmir izvaliti na pojacanja i na trenere novac samo tu jos on dosta kalkulise i nece da se maksimalno upusti u to dok opstina ne zavrsi ove stvari sa reprogramom i sa stadionom. Ima tu dosta stvari zbog kojih on ne bi trebao da ulaze veci novac, a ulaze ga vec za BIH standarde iznad prosjeka debelo.
Znaci lancana je reakcija, stadion je opstinski, opstina ga moze doradjivati, a Sloboda nema prava na stadionu. Skola radi pod drugim racunom i u njoj rade ljudi koji nemaju veze sa Azmirom. Reprogram je teret, a opstina ga isplacuje bas zato jer je opstina i kriva za dug i to je stvar principa oko reprograma. I to su svi problemi zbog kojih on ne bi trebao ulagati niti ovaj iznos koji ulaze.
Ako stadion nije osposobljen za Evropu ne isplati se ulagati da igras Evropu van Tuzle. Ili ako ne mozes srediti to oko omladinske skole ne isplati se ulagati da ti talenti odlaze, a on pored svega opet ulaze..
A sto se tice JFH, on je bio dogovorio sto se tice njega ali se nisu slozili oko osoblja, nasi bi mu dali domace osoblje da radi sa njima, dok je on zelio da povede svoje osoblje, a u osoblju ima 15 ljudi. I to treba sve placati, to je iznad BIH standarda da ti radi toliki broj ljudi uz trenera.
Znaci lancana je reakcija, stadion je opstinski, opstina ga moze doradjivati, a Sloboda nema prava na stadionu. Skola radi pod drugim racunom i u njoj rade ljudi koji nemaju veze sa Azmirom. Reprogram je teret, a opstina ga isplacuje bas zato jer je opstina i kriva za dug i to je stvar principa oko reprograma. I to su svi problemi zbog kojih on ne bi trebao ulagati niti ovaj iznos koji ulaze.
Ako stadion nije osposobljen za Evropu ne isplati se ulagati da igras Evropu van Tuzle. Ili ako ne mozes srediti to oko omladinske skole ne isplati se ulagati da ti talenti odlaze, a on pored svega opet ulaze..
A sto se tice JFH, on je bio dogovorio sto se tice njega ali se nisu slozili oko osoblja, nasi bi mu dali domace osoblje da radi sa njima, dok je on zelio da povede svoje osoblje, a u osoblju ima 15 ljudi. I to treba sve placati, to je iznad BIH standarda da ti radi toliki broj ljudi uz trenera.
Ambiciozni Azmir htio prvog strijelca Segunde, oni se upalili tad bili ko jarici, nisi mogao na forumu opstati od brabonjaka! I kazu nama, mi nerealni i letimo visoko! Ejjj Ruben Castrooo!! HAHHAAHAHEvolution87 je napisao/la:sta je ba ovo hahahahaahahahahhahahahahhahahhhahjoker90 je napisao/la:Sta se cudite ba? Pa vjerovali su da ce im Hasselbaink doci za trenera nakon Cire, a da ce u napad dovesti Rubena Castra sve ti jbm!!![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
PONESI ZASTAVUUUUUMemara je napisao/la:Sretno komsije...
ALEXE SUBIĆU !!!!
TAMAN DA IM TIFA PJEVA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Grlimoo see
dobro je da ne dodje kod vas, odma bi bila kapitenska
-
narodniheroj
- Kontakt:
Hajmo tuzlaci malo više poštovanja prema pitarima, oni su i na viršlama uvjek stigli evropu
Njih malo yebe kad im uleti koji dinar sa strane, izgube se pa ne znaju gdje udaraju, nebo im je granica u tim slučajevima.Tako i sad, nakon visokog leta pad je težak i bolan, ali vratiće se oni
Amin bože još im jedno 5 skupih igrača podari da ih čitam i uživam
Njih malo yebe kad im uleti koji dinar sa strane, izgube se pa ne znaju gdje udaraju, nebo im je granica u tim slučajevima.Tako i sad, nakon visokog leta pad je težak i bolan, ali vratiće se oni
Amin bože još im jedno 5 skupih igrača podari da ih čitam i uživam
joj kad im ga lik spusti oni nemaju sta reci i opet prezvakanu temu sa mijamarskim ublehama pocnu

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.