Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Dobro je on plaćen i u Hajduku, tako da bi jedino neka "masna" ponuda mogla uticati na njegov odlazak iz Bilih.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Laka para, ne mora se posteno ni oznojiti u HNL dok bi na zapadu morao natopiti dres.
Kolko ima godišnje?? nema preko 250.000 €.Neutral je napisao/la:Dobro je on plaćen i u Hajduku, tako da bi jedino neka "masna" ponuda mogla uticati na njegov odlazak iz Bilih.
To pitaj njega, nemam pojma, da ima malo ne bi ostao.
prema pisanju medija, zarađuje upravo toliko...Borkan je napisao/la:Kolko ima godišnje?? nema preko 250.000 €.Neutral je napisao/la:Dobro je on plaćen i u Hajduku, tako da bi jedino neka "masna" ponuda mogla uticati na njegov odlazak iz Bilih.
Ma to je ono.daj vise manite me prelaza u klubove zar ne vidite da se zaebavam.Adinjo je napisao/la:"Dzeko mi je rekao da ostanem, i ja cu ga poslusati'"...il kako vec. Uglavnom... jos se smijem od kad sam procitao.
Za repku mozda i jeste dobro,ali pitanje jeli.
Dovoljno je vidjeti samo Vladavica,kako naeba.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Onda nije trebao ni u Hajduk nego ostat u Zagrebu.harishp je napisao/la:Ma to je ono.daj vise manite me prelaza u klubove zar ne vidite da se zaebavam.Adinjo je napisao/la:"Dzeko mi je rekao da ostanem, i ja cu ga poslusati'"...il kako vec. Uglavnom... jos se smijem od kad sam procitao.
Za repku mozda i jeste dobro,ali pitanje jeli.
Dovoljno je vidjeti samo Vladavica,kako naeba.
Pa i ostao je u istoj ligi.
Ova dva kluba skoro bare bare.I jedni i drugi Dinamu gledaju u ledja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Samo sto je Zagrebu opstanak u ligi visio do zadnjeg kola(u ovoj sezoni) a Hajduk odlicno odigrao drugu polusezonu,osvojio kup te zavrsio na drugom mjestu,cini mi se...harishp je napisao/la:Pa i ostao je u istoj ligi.
Rotor Volgograd...
-
- Kontakt:
zna da nema kvalitet za jace lige a u repci je jedino igrao zbog tate cire pa nesmije ni pomislit da ode vani jer zna da bi se obrukao postenski...on pored misimovica i pjanica nema sta trrazit u repci
booty-king je napisao/la:zna da nema kvalitet za jace lige a u repci je jedino igrao zbog tate cire pa nesmije ni pomislit da ode vani jer zna da bi se obrukao postenski...on pored misimovica i pjanica nema sta trrazit u repci

Rotor Volgograd...
-
- Kontakt:
demir44 je napisao/la:booty-king je napisao/la:zna da nema kvalitet za jace lige a u repci je jedino igrao zbog tate cire pa nesmije ni pomislit da ode vani jer zna da bi se obrukao postenski...on pored misimovica i pjanica nema sta trrazit u repci![]()
![]()
Kako lijepo napisano
![]()
![]()
sta?pa de nek ode vani da vidimo taj njegov superiorni kvalitet...
Sto bi isao.Hem mu je vazda obezbjedjeno mjesto u repci.Hem vama kruticarima moze izvlaciti zivce
Ibro nigdje ni makac.

Ibro nigdje ni makac.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp na nekim temama ovdje znas biti dosta uporan ali ovdje si totalno u pravu,,,pojedinim momcima ovdje sve smeta ali nikad u pravu nisu,,,bili su za mudonju koji igra u jenoj od najaci liga na svijetu ,,vec su bili ibricica izbacili iz repke zbog mudonje pa im ga on lijepo spusti i ode u izrael,,, nista jace od hajduka,,,harishp je napisao/la:Sto bi isao.Hem mu je vazda obezbjedjeno mjesto u repci.Hem vama kruticarima moze izvlaciti zivce![]()
![]()
Ibro nigdje ni makac.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Kako kome pase,tako i gleda ko je u pravu a ko ne.
E onda ako se tako misli, taj tek nije u pravu.
Ako neko postavi neke cinjenice,realne stvari pa cak okrenute na salu.
Ma koliko meni licno nebilo drago,makar cu sutnjom potvrditi da je u pravu.
Stvari ponekad i nisu ''ruzicaste''kako se nekome cini.
E onda ako se tako misli, taj tek nije u pravu.
Ako neko postavi neke cinjenice,realne stvari pa cak okrenute na salu.
Ma koliko meni licno nebilo drago,makar cu sutnjom potvrditi da je u pravu.
Stvari ponekad i nisu ''ruzicaste''kako se nekome cini.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Senijad Ibričić potpisuje za Benficu
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač Hajduka Senijad Ibričić uskoro bi mogao potpisati ugovor sa slavnom portugalskom Benficom.
Kako je objavljeno na zvaničnoj web-stranici Benfice, Ibričić bi uskoro mogao potpisati za portugalski klub, a predstavljanje novog pojačanja navijači bi mogli vidjeti u narednoj utakmici koja će biti odigrana na "Stadionu svjetlosti".
Prema njihovim navodima, navijači su euforični i nestrpljivi da vide našeg "zmaja" u dresu "najvećeg kluba na svijetu".
Ibričić je još uvijek član splitskog Hajduka za koji je potpisao u ljeto 2008. godine, kada je stigao iz Zagreba za 1,8 miliona eura.
Splitski prvoligaš prošle zime je odbio ponudu engleskog Blackburna vrijednu četiri miliona eura, a u posljednje vrijeme se špekulisalo o prelasku u Rubin iz Kazana, koji je ponudio pet miliona eura i trogodišnji ugovor za našeg reprezentativca.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Stranica je provaljena 

Haha pola repke nam je trebalo potpisati za benficu a i pojedini forumasi:D.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- NoName
- Kontakt:
Ma ja sam to pročitao na SAX-u pa prenio ovdje. Vidim da im je sad stranica OK, šta je to pisalo?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... to=No+NameNoName je napisao/la:Ma ja sam to pročitao na SAX-u pa prenio ovdje. Vidim da im je sad stranica OK, šta je to pisalo?
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.