PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Sastali ce Zec i Jarac i pricaju o parama i hiljadama, a nije vic!
Mosa in Tuzla!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nemoj da tražim postove kad ste ga prizivali mjesecima i govorili da uprava treba da plati koliko god Borac traži za njega.Pantelija je napisao/la:JE LI FAKAT MISLIS DA JE FOTOSHOP?
jarane ovo je slika stara dvije godinepostavljena za dan vojske RS-a
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
narodniheroj
- Kontakt:
ni slucajno .. ko god prati njega i jegov profil nije ga pozelio ovdje... daleko mu kuca od koseva bilaVirtu4l je napisao/la:Nemoj da tražim postove kad ste ga prizivali mjesecima i govorili da uprava treba da plati koliko god Borac traži za njega.Pantelija je napisao/la:JE LI FAKAT MISLIS DA JE FOTOSHOP?
od slika draze mihajovica na facebooku pa do tenkova i zastava... ****
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pitaj onda Miralema da li su ovo njegove riječi:Pantelija je napisao/la: poznajem njegovog menadzera, nema potrebe da mi neko govori sta i koliko ...
“Moramo priznati da nas je predsjednik Husić zaista iznenadio sa ponudom koja je bila prekorektna za uslove u bh. fudbalu. Međutim, Ermin trenutno ima nekoliko ponuda iz Turske gdje će vjerovatno i nastaviti karijeru. Sada vjerovatno još uvijek nije vrijeme za takvu vrstu angažmana, ali možda bude za godinu, dvije ko zna”.
Ali Metalleghe se nije plasirao u Evropu.JohnCleese je napisao/la:Sorta egocentrikawobly92 je napisao/la:Hej bolan bolan, umjesto da neko kaže "svaka ti čast veliki čovječe, što prvi praviš iskorak u ovom našem fudbalu", niko ni mukajet. Samo se glupi Bošnjo može ovako zavidnički ponašati, i nadasve još i vrijeđati. Shvatam ja da su ovo prepucavanja, al Boga mi dragog ako ja ne bi prvi čestitao Želji, Sarajevu, Metallegheu, nebitno skroz, kad bi ovako neke pare (pogotovo lično svoje) ponudio nekom igraču koji je prešišao ovu šabaniju.
Sad nastavite sa kuknjava
Mi nismo takvi, mi cemo im sigurno pozdraviti svaku dobru akciju i cestitati svaki pozitivan rezultat u ovogodisnjim Euro-avanturama
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nemoj meni tu papansku prosipati, idi na temu Sarajeva i u search upiši pojam Subić, pronaći ćeš više rezultata nego za Haseta i Papeta.Pantelija je napisao/la:ni slucajno .. ko god prati njega i jegov profil nije ga pozelio ovdje... daleko mu kuca od koseva bila
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
VIDI FAKAT.Virtu4l je napisao/la:Nemoj meni tu papansku prosipati, idi na temu Sarajeva i u search upiši pojam Subić, pronaći ćeš više rezultata nego za Haseta i Papeta.Pantelija je napisao/la:ni slucajno .. ko god prati njega i jegov profil nije ga pozelio ovdje... daleko mu kuca od koseva bila
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa progurao je najgore prije 2 godine zbog nediscipline u Rijeci. Sada je zadnju sezonu bio u pricama cak za reprezentaciju ponovo i imao dobru sezonu tamo.Pantelija je napisao/la:pa bar procitaj sta pisem kad pokusavas uci u raspravutuzlak1987 je napisao/la:Ovi Azeri gdje je Zec igrao, bar ove vodece ekipe su pune para za nase uslove tako da je on tamo zaradio dobar novac sigurno i igra za debelo vise od ovih 300 hiljada godisnje ..
Samo eto nama Azeri smijesni ko, mi centar Evrope, a pisaju BIH sa visine.
uzimao je on ali sada ne moze
Razloga je jako pun ako pratis zadnje dvije tri godine njega
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kad su pregrmili Kokota mogu i ovoga...patriJotePantelija je napisao/la:JE LI FAKAT MISLIS DA JE FOTOSHOP?Thetraphak1921 je napisao/la:U roku od pet minuta potpuno isto mogu napraviti za Saida Husejinovica.Memara je napisao/la:Sretno komsije...![]()
Uostalom, isti nije igrac Zeljeznicara. Da se samo ne desi kao sa Vukomanovicem..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Da se razumijemo, ni meni nije drago nakon što sam ovo vidio, a prizivam ga već godinama, ti to najbolje znaš i sad bih volio da ne dođe kod nas da je Roberto Carlos glavom i bradom. Nego ovaj glumi nekog moralistu, a prizivaju ga dvije godine i pišnu kad se spomene, isto kao mi.Thetraphak1921 je napisao/la:VIDI FAKAT.Virtu4l je napisao/la:Nemoj meni tu papansku prosipati, idi na temu Sarajeva i u search upiši pojam Subić, pronaći ćeš više rezultata nego za Haseta i Papeta.Pantelija je napisao/la:ni slucajno .. ko god prati njega i jegov profil nije ga pozelio ovdje... daleko mu kuca od koseva bila
od slika draze mihajovica na facebooku pa do tenkova i zastava... ****![]()
![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Budi dio Fk Sarajeva i postani direktan "krivac" za vrtoglav uspon transfer politikejoker90 je napisao/la:Sastali ce Zec i Jarac i pricaju o parama i hiljadama, a nije vic!Mosa in Tuzla!
Podrzi akciju : "Pomozi svojoj skaut sluzbi"

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Koze i primati su u Tuzli haveru, tamo ima posla za ove kanale!JohnCleese je napisao/la:Budi dio Fk Sarajeva i postani direktan "krivac" za vrtoglav uspon transfer politikejoker90 je napisao/la:Sastali ce Zec i Jarac i pricaju o parama i hiljadama, a nije vic!Mosa in Tuzla!
Podrzi akciju : "Pomozi svojoj skaut sluzbi"
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kaze Pantelija stop mitomaniji na forumuThetraphak1921 je napisao/la:VIDI FAKAT.Virtu4l je napisao/la:Nemoj meni tu papansku prosipati, idi na temu Sarajeva i u search upiši pojam Subić, pronaći ćeš više rezultata nego za Haseta i Papeta.Pantelija je napisao/la:ni slucajno .. ko god prati njega i jegov profil nije ga pozelio ovdje... daleko mu kuca od koseva bila
od slika draze mihajovica na facebooku pa do tenkova i zastava... ****![]()
![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Sreca pa se moze ukucati na temi i provjeriti ko ima koliko rezultata! Suska se da je dogovoren jedan igrac sa kojim bih ja stidljivo onako najavio pisanje po sirotinji. Ono ne mora biti, ali dobre su sanse za urinaciju! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
narodniheroj
- Kontakt:
Pantelija je trenutno zauzet čitanjem postova (svršavanjem) o Subiću, očekujemo ga nazad u ranim jutarnjim satima kad konačno sve pročita
tačira ga @Virtu samo tako 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma stipu se ti igrača i dogovora nego de malo o Azmirovim sisama..nisi mu sise.spomenuo eo ima.vec 15 minuta ... Bludnice i nasrtljivce jedan....konačno smo ti provalili fetisjoker90 je napisao/la:Sreca pa se moze ukucati na temi i provjeriti ko ima koliko rezultata! Suska se da je dogovoren jedan igrac sa kojim bih ja stidljivo onako najavio pisanje po sirotinji. Ono ne mora biti, ali dobre su sanse za urinaciju!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Šta bi sa Zecom na kraju, hoće li ga Zajko pogađati u trepavicu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel se to opet neko ispiso po kozojebima 
Sve znas moj Keba!staragarda je napisao/la:Ma stipu se ti igrača i dogovora nego de malo o Azmirovim sisama..nisi mu sise.spomenuo eo ima.vec 15 minuta ... Bludnice i nasrtljivce jedan....konačno smo ti provalili fetisjoker90 je napisao/la:Sreca pa se moze ukucati na temi i provjeriti ko ima koliko rezultata! Suska se da je dogovoren jedan igrac sa kojim bih ja stidljivo onako najavio pisanje po sirotinji. Ono ne mora biti, ali dobre su sanse za urinaciju!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
De nek nam malo joker priča o azmirovim sisama 
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.