Sent from my D6503 using Tapatalk
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Meni je stvarno čudno kako neki od vas ovdje nisu unovcili svoje znanje.. Ne mogu a da se ne otmem dojmu da pojedinci ovdje posjeduju profi trenerske ili pak menadzerske licence, da su završili ekonomiju ili u najmanju ruku menadžment. Samo naprijed ako je tako! 
075
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sta smo to mi bili, na razliku od Hajduka, pa je Said otisao u Werder odavde 
. .ne znaš ti ko se krije iza korisničkih imena . . ne bi vjerovao za pojedineTzBulevar87 je napisao/la:Meni je stvarno čudno kako neki od vas ovdje nisu unovcili svoje znanje.. Ne mogu a da se ne otmem dojmu da pojedinci ovdje posjeduju profi trenerske ili pak menadzerske licence, da su završili ekonomiju ili u najmanju ruku menadžment. Samo naprijed ako je tako!
Dobro eto Hajduk je beton nek ode za pisljivih 300 kpinoglavi je napisao/la:I kakve to veze ima s terenom? I Zvezda ima strasne dugove pa ce vjerovatno grupne faze igrati ove sezone. Hajduk je Hajduk i ako bi igrao u prvih 11 a vjerovatno bi, za par godina ce birati u koju od liga petice da predje tako da je smijesno reci da bi upropastio karijeru u Hajduku.DoeTz je napisao/la: Hajduk trenutno ima samo dobre navijace sve ostalo je u krcu...da je Dinamo u pitanju pa haj al ovako mislim da je najbolje da ostane kod nas i sledece godine ode u neki bolji klub ..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Naravno da nece otici za 300.000. Vec ako mogu ponuditi barem 700.000 KM i procenat od naredne prodaje, sto da ne 
Ako cemo trgovati i prodavati onda poslije evrope gdje im cjena u najboljem slucaju moze porast a u najgorem bi ostala ista
Ne spominje niko 300k a Hajduk je i ovakav beton za cijelu PL 
Nad tobom sunce najljepše sja
. .šta te boli briga za nečijim karijerama. Sve je čisti interes i sutra bi te Ordaga napustio za 0 eura . . . ne kaže niko da ide za 300 k, ali za milion, Allahimanet . . .DoeTz je napisao/la:Dobro eto Hajduk je beton nek ode za pisljivih 300 kpinoglavi je napisao/la:I kakve to veze ima s terenom? I Zvezda ima strasne dugove pa ce vjerovatno grupne faze igrati ove sezone. Hajduk je Hajduk i ako bi igrao u prvih 11 a vjerovatno bi, za par godina ce birati u koju od liga petice da predje tako da je smijesno reci da bi upropastio karijeru u Hajduku.DoeTz je napisao/la: Hajduk trenutno ima samo dobre navijace sve ostalo je u krcu...da je Dinamo u pitanju pa haj al ovako mislim da je najbolje da ostane kod nas i sledece godine ode u neki bolji klub ..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Veseli desno je 2x slabiji nego lijevo..covjeku milion puta vise odgovara lijevo krilo, i prosle godine smo ubjedljivo najopasniji i najbolji bili kad Pero i Veseli igraju skupa na lijevoj strani..kad god ih razdvojimo bilo je problema
sve dobro sto je uradio ove godine uradio je sa lijevog krila
sve dobro sto je uradio ove godine uradio je sa lijevog krila
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Igra Šišić i što ne bira klub????pinoglavi je napisao/la:I kakve to veze ima s terenom? I Zvezda ima strasne dugove pa ce vjerovatno grupne faze igrati ove sezone. Hajduk je Hajduk i ako bi igrao u prvih 11 a vjerovatno bi, za par godina ce birati u koju od liga petice da predje tako da je smijesno reci da bi upropastio karijeru u Hajduku.DoeTz je napisao/la: Hajduk trenutno ima samo dobre navijace sve ostalo je u krcu...da je Dinamo u pitanju pa haj al ovako mislim da je najbolje da ostane kod nas i sledece godine ode u neki bolji klub ..
Niko,niko samo Sloboda !!!!
Nebitno eto i za karijeru, gleda li iko klub svoj? Jesmo li sami pricali kako bi bas on mogao biti boom transfer mozda cak skuplji i od Saida a sad bi ga prodali u Hajduk za 300K ...Stvarno? Piric ce otic za male pare a po vama bi i Ordaga trebao ...Od koga cemo onda zaradit? Mehidica?Tuzlak04 je napisao/la:
. .šta te boli briga za nečijim karijerama. Sve je čisti interes i sutra bi te Ordaga napustio za 0 eura . . . ne kaže niko da ide za 300 k, ali za milion, Allahimanet . . .
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Doe, pozuri sa psihijatrom
Ne bi ga bolan dali za 300.000, bi za vece pare jbt
Ma Ordagu ni u ludili ne prodavat prije Evrope. Dodje neko i kaze hoce Hajduk Ordagica mi ga ovdje vec unovcili.
Milion maraka sto neko rece i moze, al poslije EL. Al nije budala da ide u Hajduk.
Milion maraka sto neko rece i moze, al poslije EL. Al nije budala da ide u Hajduk.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Psiholog* i ne znas ni o cemu je rijecNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Doe, pozuri sa psihijatrom![]()
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
. . Ovdje niko nije napisao da ide za 300k. Ranije sam napisao da mu tržišna 600k . . mislim niđe veze da ide ispod cijene. Ordagi polako ističe ugovor i ako nastavimo, nula nam ne gine. . . .Prodat ga moraš do kraja godine (tad će mu cijena biti niža), osim ako ne potpišemo novi ugovor. . .DoeTz je napisao/la:Nebitno eto i za karijeru, gleda li iko klub svoj? Jesmo li sami pricali kako bi bas on mogao biti boom transfer mozda cak skuplji i od Saida a sad bi ga prodali u Hajduk za 300K ...Stvarno? Piric ce otic za male pare a po vama bi i Ordaga trebao ...Od koga cemo onda zaradit? Mehidica?Tuzlak04 je napisao/la:
. .šta te boli briga za nečijim karijerama. Sve je čisti interes i sutra bi te Ordaga napustio za 0 eura . . . ne kaže niko da ide za 300 k, ali za milion, Allahimanet . . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 18 jun 2016, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Javi se, mogu pomocDoeTz je napisao/la:Psiholog* i ne znas ni o cemu je rijecNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Doe, pozuri sa psihijatrom![]()
Citam preko moba nabrzinu i neko je spomenuo 300K.. uglavnom bar moje je ocekivanje da moze otic na godinu i za milion igrac tipa Ordagica...Tuzlak04 je napisao/la:. . Ovdje niko nije napisao da ide za 300k. Ranije sam napisao da mu tržišna 600k . . mislim niđe veze da ide ispod cijene. Ordagi polako ističe ugovor i ako nastavimo, nula nam ne gine. . . .Prodat ga moraš do kraja godine, osim ako ne potpišemo novi ugovor. . .DoeTz je napisao/la:Nebitno eto i za karijeru, gleda li iko klub svoj? Jesmo li sami pricali kako bi bas on mogao biti boom transfer mozda cak skuplji i od Saida a sad bi ga prodali u Hajduk za 300K ...Stvarno? Piric ce otic za male pare a po vama bi i Ordaga trebao ...Od koga cemo onda zaradit? Mehidica?Tuzlak04 je napisao/la:
@Bagra bujrum ako znas nesto o panicnom poremecaju
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
TzBulevar87 je napisao/la:Meni je stvarno čudno kako neki od vas ovdje nisu unovcili svoje znanje.. Ne mogu a da se ne otmem dojmu da pojedinci ovdje posjeduju profi trenerske ili pak menadzerske licence, da su završili ekonomiju ili u najmanju ruku menadžment. Samo naprijed ako je tako!![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ordagića jedino moze azmir prodat jer on je zvijzdi dao oko 100 000 da ga pusti jer je biobugovor vezan dvije godine. Tako da je on njegov igrac i cisto sumljam ako u ovoj sezoni bude na nivou da će ga dat za male pare
Zna li se u koliko je u ponedjeljak zdrijeb za Europu?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 2 gosta.