FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 17 jun 2016, 23:36

:wtf:

Najjaci su mi ovi sto dodu da postavljaju pitanja. I sad kao ti njemu moras odgovoriti. Haj ba razguli, ako nemas sta normalno napisati. Pitanja kuci postavljaj. Smaras ljude.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 18 jun 2016, 00:09

Nije tebe pitao šta ti odgovaras? Mora postaviti pitanja liku kad konstantno iznosi laži.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2016, 00:35

Muerte je napisao/la:Kojim to iskusnim i provjerenim igracima je data noga?
Eldaru :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 18 jun 2016, 00:37

amazon je napisao/la::wtf:

Najjaci su mi ovi sto dodu da postavljaju pitanja. I sad kao ti njemu moras odgovoriti. Haj ba razguli, ako nemas sta normalno napisati. Pitanja kuci postavljaj. Smaras ljude.
nit je tebi postavio pitanje nit mu ti moras da odgovras,smarate i vi ljude sa sranjem po upravi pa nikom nista

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 18 jun 2016, 02:44

Ovaj Subic kojeg neki nasi navijaci prizeljkuju i preklinju upravu da ga dovedu izmedju ostalog je ljubitelj srpske radikalne stranke - sa njegovog facebook profila. Daje podrsku onima ciji su simpatizeri ubili naseg Djildu. Da zna lopte ko Maradona birvaktile ja ga ne bih doveo. Treba imati i malo samopostovanja ili smo meni se cini skroz ostali bez toga.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 18 jun 2016, 11:09

Zna li iko, dokle se stiglo sa Urbanističkom? Dobili smo pozitivno mišljenje Kantonalnog Zavoda, tako se pričalo-pisalo. Je li to Koldžo nešto oteže? Mislim da su svi rokovi prošli.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 18 jun 2016, 11:11

Do kad cemo morati citati ove debilizme majko drago. Odovic pucao iz tenka na Sarajevo, brat Vukomanovica četnik bio negdje a lik uopće nije, Kokot bio u četničkom klubu a kad je dosao borio se ko konj. Stvarno smo narod u klincu. :facepalm:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 18 jun 2016, 11:12

ZaZelju je napisao/la:Ovaj Subic kojeg neki nasi navijaci prizeljkuju i preklinju upravu da ga dovedu izmedju ostalog je ljubitelj srpske radikalne stranke - sa njegovog facebook profila. Daje podrsku onima ciji su simpatizeri ubili naseg Djildu. Da zna lopte ko Maradona birvaktile ja ga ne bih doveo. Treba imati i malo samopostovanja ili smo meni se cini skroz ostali bez toga.
Pobornik sam onog da sport treba odvojiti od svega ali s tobom se slazem po ovom pitanju. Nevezano za Subica, samopostovsnje ne postoji kod nas kao ni u jednom klubu u BiH.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 18 jun 2016, 11:13

Pa realno doveli su se u situaciju gdje ili ce potrošiti 50-60-70 miliona eura i kupiti tog napadača i tako ostat konkurenti barsi i realu i u LP medju favoritima ili pokušati sa kakvom jeftinijom opcijom gdje ipak dosta gubis na terenu.
Mislin da ce kesirati nekog eto higuaina jer i cholo je ostao i sigurno je tražio da mu se dovede top pojacanja , a napadač je ono sto im bas bas fali ;)

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 18 jun 2016, 12:01

amazon je napisao/la:Do kad cemo morati citati ove debilizme majko drago. Odovic pucao iz tenka na Sarajevo, brat Vukomanovica četnik bio negdje a lik uopće nije, Kokot bio u četničkom klubu a kad je dosao borio se ko konj. Stvarno smo narod u klincu. :facepalm:
hajde da se u necem.slazemo :thumbup:

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 18 jun 2016, 14:12

aleksandar_veliki je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Zna li iko, dokle se stiglo sa Urbanističkom? Dobili smo pozitivno mišljenje Kantonalnog Zavoda, tako se pričalo-pisalo. Je li to Koldžo nešto oteže? Mislim da su svi rokovi prošli.
Ceka se dozvola i uskoro bi trebala biti izdana. Pravno nema nikakvih smetnji. Mislim da ce uskoro to pitanje biti zavrseno.
amazon je napisao/la::wtf:

Za ovo ni opomenu ?

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 18 jun 2016, 14:16

Hrasno1921 je napisao/la: Ali polako, jos malo pa skupstina kluba, neke stvari ce se promijeniti, ne toliko ali dovoljno da se pocne remetiti ova uprava u radu ;)
clanovi skupstine su dali jednoglasnu podrsku Upravi bez suzdrzanih glasova.
izvolite se skinuti, mi smo FK Zeljeznicar!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 18 jun 2016, 14:28

Hrasno1921 je napisao/la: Ali polako, jos malo pa skupstina kluba, neke stvari ce se promijeniti, ne toliko ali dovoljno da se pocne remetiti ova uprava u radu ;)
Kakva "naturna" laž..jača i od one o 17 osvojenih trofeja šefa mu Violine :crazy: :rol: :rol:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 18 jun 2016, 14:38

A sad borba ko zna iz prve ruke neke stvari :kafa:

Ne znam sta je čudno da su svi za, kad ih je sve Misimovoc doveo, joj eto biće protiv.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2016, 14:48

Jednoglasna podrška upravi :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

darkangel4
Kontakt:

Post Postao/la darkangel4 » 18 jun 2016, 15:14

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
[youtube][/youtube]
Radnička klasa since 1921

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 18 jun 2016, 15:28

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAS!!!!!

Dušmani crkli dabogda ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2016, 15:30

Pljuska za pljuskom...

Volim te Željo!
Voli te tvoje Sarajevo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 18 jun 2016, 15:32

Cuj ovog, posljednju utakmicu Zelje uživo gledao prije 10 godin: D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.