FK Slavija

PanajotPano
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la PanajotPano » 17 jun 2016, 21:55

nellic07 je napisao/la:Kako se u Istočnom Sarajevu gleda na unitarizaciju Republike Srpske ? http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-se ... ece/197827
Unitarizaciju?

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 17 jun 2016, 22:02

lovcen16 je napisao/la:evo po prvim izvjestajima su izgleda ispusilforu na ovoj donatorskoj veceri...nedovoljan odziv zvanica...a sto rece Pappy ko ih yebe mi gledamo samo sebe imamo mi dovoljno svojih problema ali je stvarno jadno jadno i zalosno da se otvoreno staje na stranu jednog kluba kao da ostali uopste nepostoje...
A ko je pred prošlu sezonu dao sto iljade bez kojih ne bi ni igrali PL? Tata Mile i Ćosić, Miletov načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo.

SDS vlada u gradu Istočno Sarajevo, opštini Istočna Ilidza, svim ostalim opštinama IS, učestvuju u vladi BiH, i šta su dali Slaviji?
Perjanice sds u upravi Famosa, i?
Jedino su pomogli razvoj vaterpola na Otoci.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 17 jun 2016, 23:07

PanajotPano je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:evo po prvim izvjestajima su izgleda ispusilforu na ovoj donatorskoj veceri...nedovoljan odziv zvanica...a sto rece Pappy ko ih yebe mi gledamo samo sebe imamo mi dovoljno svojih problema ali je stvarno jadno jadno i zalosno da se otvoreno staje na stranu jednog kluba kao da ostali uopste nepostoje...
A ko je pred prošlu sezonu dao sto iljade bez kojih ne bi ni igrali PL? Tata Mile i Ćosić, Miletov načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo.

SDS vlada u gradu Istočno Sarajevo, opštini Istočna Ilidza, svim ostalim opštinama IS, učestvuju u vladi BiH, i šta su dali Slaviji?
Kralju ja licno mislim da su ljigavci i jedni i drugi....Opet isto mislim da su u upravi kluba isto ljigavci ali cta ces ja volim klub,volim sta taj klub predstavlja i taj klub mora da nastavi da zivi..
Evo najavljuje se da ce 25 ovog mjeseca da krene sa pripremama za sampionat RS-a...

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 17 jun 2016, 23:56

lovcen16 je napisao/la:

Kralju ja licno mislim da su ljigavci i jedni i drugi....Opet isto mislim da su u upravi kluba isto ljigavci ali cta ces ja volim klub,volim sta taj klub predstavlja i taj klub mora da nastavi da zivi..
Evo najavljuje se da ce 25 ovog mjeseca da krene sa pripremama za sampionat RS-a...
" су $. ' & & је " $ ? ' ? " него % & $ се ?.
Јер "%" с ? ? & ствар, " ", а он је ?.
А " се $ о & & $ $ " Сарајева! % " " ' ?, $ ? $ ' ".

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 18 jun 2016, 01:14

nellic07 je napisao/la:Kako se u Istočnom Sarajevu gleda na unitarizaciju Republike Srpske ? http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-se ... ece/197827
Unitarizaciju?
Ako ne kontaš da pojasnim,unitarna ili centralizirana RS,šta misliš hoće li dovesti do kolapsa istočnog dijela RS ?

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 18 jun 2016, 09:20

nellic07 je napisao/la:
Unitarizaciju?
Ako ne kontaš da pojasnim,unitarna ili centralizirana RS,šta misliš hoće li dovesti do kolapsa istočnog dijela RS ?
RS je unitarna otkad postoji, ali to nije tema za ovaj forum.

Ako mislis na to da vlast iz BL forsira BL, procitaj gore napisano. Blize se izbori za gradonacelnika Banjaluke, opozicija forsira pricu da Lemi gura Igokeu a pustio je da Borac propadne, sto i jeste, sad se vade.

S druge strane i jedne i druge za Slaviju boli k, a boli i nase lokalne politicare. Jedini koji pomazu su opet vlada i Miletov covjek na lokalu, valjda zato jer je stadion Slavije u njegovoj opstini. U Istocnom Sarajevu ovde dole (tzv Lukavica) postoje dvije opstine koje se stalno svadjaju jer su na vlasti razlicite stranke.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 18 jun 2016, 09:39

RS jest unitarna otkad postoji ali imaš raznih unitarizacija.RS je sve više i sve više će biti centralizirana u smislu da sve ide u Banja Luku ( trenutno i u Laktaše),ali kažem ti da istočni dio RS neće moći opstati bez povezivanja sa Sarajevom.U Kantonu Sarajevo radi nekoliko hiljada ljudi iz istočnog djela RS-a,a ne znam radi li iko u Banja Luci,sem ponekog političara.
Slavija više nikad neće biti ozbiljan klub,Borac hoće što je dokaz da cijelo političko rukovodstvo RS staje uz Borac.Uz to i privreda,za vas ostale neće ostat ništa.

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 18 jun 2016, 10:18

nellic07 je napisao/la:RS jest unitarna otkad postoji ali imaš raznih unitarizacija.RS je sve više i sve više će biti centralizirana u smislu da sve ide u Banja Luku ( trenutno i u Laktaše),ali kažem ti da istočni dio RS neće moći opstati bez povezivanja sa Sarajevom.U Kantonu Sarajevo radi nekoliko hiljada ljudi iz istočnog djela RS-a,a ne znam radi li iko u Banja Luci,sem ponekog političara.
Slavija više nikad neće biti ozbiljan klub,Borac hoće što je dokaz da cijelo političko rukovodstvo RS staje uz Borac.Uz to i privreda,za vas ostale neće ostat ništa.
Slatko je sto brines. Mi smo vec povezani sa Sarajevom, ista je drzava, slobodan promet ljudi i usluga, sasvim smo dovoljno povezani :D
Mada kad vidim kako Sarajevo guta npr Konjic ili Jablanicu, nesto nisam siguran da je pametno pretjerivati s povezivanjem :)

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 18 jun 2016, 13:59

nellic07 je napisao/la:RS jest unitarna otkad postoji ali imaš raznih unitarizacija.RS je sve više i sve više će biti centralizirana u smislu da sve ide u Banja Luku ( trenutno i u Laktaše),ali kažem ti da istočni dio RS neće moći opstati bez povezivanja sa Sarajevom.U Kantonu Sarajevo radi nekoliko hiljada ljudi iz istočnog djela RS-a,a ne znam radi li iko u Banja Luci,sem ponekog političara.
Slatko je sto brines. Mi smo vec povezani sa Sarajevom, ista je drzava, slobodan promet ljudi i usluga, sasvim smo dovoljno povezani :D
Mada kad vidim kako Sarajevo guta npr Konjic ili Jablanicu, nesto nisam siguran da je pametno pretjerivati s povezivanjem :)
Ne brinem prika ;) Samo FBiH nije ni blizu centralizirana kao RS,Tuzla,Travnik,Zenica,Goražde,Cazin,ima života svugdje,svako za sebe može živjet,a bogami istočni dio RS će da bude najveći nacionalni park Europe :?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 jun 2016, 14:22

A ko kaže da ne bi igrali. :urnebes:

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 18 jun 2016, 16:01

nellic07 je napisao/la: Ne brinem prika ;) Samo FBiH nije ni blizu centralizirana kao RS,Tuzla,Travnik,Zenica,Goražde,Cazin,ima života svugdje,svako za sebe može živjet,a bogami istočni dio RS će da bude najveći nacionalni park Europe :?
A neki opet tvrde da je toliki broj vlada i administracije losa stvar :)

Nek bude nacionalni park, nama se to svidja :D

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 18 jun 2016, 16:06

Pappy je napisao/la:

A ko kaže da ne bi igrali. :urnebes:
Agencija Anadolu

slavija-stadion
21.07.2015FUDBAL
Besparica: Slavija od Milorada Dodika traži 100.000 KM, ili…
Narednog vikenda počinje Premijer liga Bosne i Hercegovina, ali problemi pojedinih klubova ni četiri dana uoči početka šampionata ne jenjavaju.

Fudbalski klub Slavija, tako bi mogao istupiti iz takmičenja, ako im kao FK Borac iz Banja Luke ne pomognu predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i Vlada manjeg bh. entiteta, najavili su iz sportskog kolektiva iz Istočnog Sarajeva.

– Teška materijalna i finansijska situacija, natjerala je klupsko rukovodstvo da razmišlja o ovom nepopularnom, ali iznuđenom potezu. Klub duguje Vladi Čapljiću i drugim trenerima, igračima, radnoj zajednici, ali i N/FSBiH i drugim dobavljačima. Jedini spas vidimo u hitnoj reakciji predsjednika RS i Vlade RS. Da bi se krenulo u šampionat, Slaviji je potrebno oko 100.000 KM. U potpunosti podržavamo odluku predsjednika RS i Vlade RS da se banjalučkom Borcu izađe u susret i dodijeli hitno 320.000 KM. S toga se nadamo da će imati razumijevanja i za nas i na taj način nam omogućiti nastup u Premijer ligi BiH za sezonu 2015/16. U suprotnom nećemo ni krenuti sa takmičenjem – piše u saopštenju Upravnog odbora FK Slavija, kojeg je potpisao direktor kluba Bogdan Čeko, prenosi Anadolu Agency (AA).

U prvom kolu nove bh. premijerligaške sezone Slavija bi na stadionu u Lukavici trebala dočekati mostarski Velež.

U ostalim susretima prvog takmičarskog kruga predstojećeg vikenda sastaju se: Borac – Željezničar, Radnik (Bijeljina) – Vitez, Rudar Prijedor – Mladost (Doboj Kakanj), Travnik – Široki Brijeg, Sarajevo – Drina (Zvornik), Zrinjski – Olimpic i Čelik – Sloboda.

(****)
Zadnja izmjena: PanajotPano, dana/u 18 jun 2016, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 18 jun 2016, 16:07

nellic07 je napisao/la: Ne brinem prika ;) Samo FBiH nije ni blizu centralizirana kao RS,Tuzla,Travnik,Zenica,Goražde,Cazin,ima života svugdje,svako za sebe može živjet,a bogami istočni dio RS će da bude najveći nacionalni park Europe :?

I meni se sviđa :thumbup:

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 18 jun 2016, 16:09

nellic07 je napisao/la:

I meni se sviđa :thumbup:
:bih:

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 18 jun 2016, 16:11

22/07/2015 | 14:32 | Izvor: SRNA | Komentara: 0

Vlada Srpske pomaže i Slaviji
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik donio je odluku o dodjeli novčane pomoći Fudbalskom klubu "Slavija" iz Istočnog Sarajeva za nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike.

Fudbalski klub "Slavija" ranije je tražila od Vlade i predsjednika Srpske novčanu pomoć od 100.000 KM, koliko joj je potrebno da bi mogla nastaviti takmičenje u Premijer ligi.
Ovaj klub ima velika dugovanja prema nekadašnjem treneru Vladi Čapljiću, većem broju igrača, dobavljačima i Fudbalskom savezu.

Podsjećamo, Vlada Srpske ranije je dodijelila novčanu pomoć i Fudbalskom klubu Borac kako bi dobio licencu za nastup u Premijer ligi BiH.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 18 jun 2016, 16:15

PanajotPano je napisao/la:22/07/2015 | 14:32 | Izvor: SRNA | Komentara: 0

Vlada Srpske pomaže i Slaviji
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik donio je odluku o dodjeli novčane pomoći Fudbalskom klubu "Slavija" iz Istočnog Sarajeva za nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike.

Fudbalski klub "Slavija" ranije je tražila od Vlade i predsjednika Srpske novčanu pomoć od 100.000 KM, koliko joj je potrebno da bi mogla nastaviti takmičenje u Premijer ligi.
Ovaj klub ima velika dugovanja prema nekadašnjem treneru Vladi Čapljiću, većem broju igrača, dobavljačima i Fudbalskom savezu.

Podsjećamo, Vlada Srpske ranije je dodijelila novčanu pomoć i Fudbalskom klubu Borac kako bi dobio licencu za nastup u Premijer ligi BiH.

Živjela unitarna Srpska,živio nacionalni park"bivše Istočno Sarajevo " ;)

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 18 jun 2016, 16:19

Božović novi predsjednik Famosa

14. AUG 2015. sportdc.net

Fudbalski klub Famos iz Vojkovića dobio je novo rukovodstvo. Na čelo kluba stigao je Marinko Božović, poslanik u Narodnoj skuštini Republike Srpske.

On je na skupštini kluba dobio povjerenje, a osim njega je, kako saznajemo u klub došlo nekoliko novih imena. Formiran je novi Upravni odbor kluba od 15 članova, a između ostalog tu je i Darko Babalj. Svi oni usmjereni su ka jednom cilju, a to je jačanje pozicija Famosa, i pokušaj ulaska u Prvu ligu Republike Srpske.

Famos je tako nakon više godina “na leru”, kada su fudbaleri zbog klupskog rukovodstva ispaštali, i odustajali od baraža za Prvu ligu, vjerujemo, konačno dobili Upravu koja će im pomoći u njihovim nastojanjima.

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 18 jun 2016, 16:22

nellic07 je napisao/la: Živjela unitarna Srpska,živio nacionalni park"bivše Istočno Sarajevo " ;)
[youtube][/youtube]

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 jun 2016, 16:32

Ne vjeruj svemu što se piše u medijima. ;)

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 18 jun 2016, 16:58

Pappy je napisao/la:Ne vjeruj svemu što se piše u medijima. ;)
Hocu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.