FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobrodošao nazad Adi. Sjećam se predhodni put kada si bio u FKS, posao na golu si obavljao sasvim korektno u onih 30 i kusur utakmica. Na račun tih igara si i otišao u Grčku. Samo nemoj praviti neke kardinalne greške koje si znao praviti na golu u Čeliku i nemoj se ponašati kao u Čeliku kao onda kada si svog suigrača pogodio flašom punom vode u glavu i zbog toga dobio crveni karton na poluvremenu u Banja Luci.
Sada ćeš braniti za FKS pravila i red se znaju. Ovde nema kabadahijskog ponašanja kao u Zenici.
Sada ćeš braniti za FKS pravila i red se znaju. Ovde nema kabadahijskog ponašanja kao u Zenici.
SRETAN BROJ - 1725
Zar nije razdužio stan, ispalio se iz Šehera? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
pa jes. tad bio otisao kuci na odmor. a sad je preselio u novi stan 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
I Subic. Ja ovog igraca gotivim pravo. Da se ne lazemo, mali je klasa..Memara je napisao/la:Cnrkic, Cvijanovic i stoper sasvim dovoljno.MortemHz je napisao/la:Treba nam jos igraca, nije ovo dovoljno.![]()
Mnogo su zaboravili da mi moramo pruziti sansu i akademcima
Ako ni zbog cega, onda zbog toga sto ga mozemo prodat za dobre pare za godinu, za razliku od Bekica..
IDEMO PONOVO!
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
Adilović i Husejinović. Eh, još Suljić, pa da ganjamo Zetu? 
Zadnja izmjena: High, dana/u 18 jun 2016, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Adilović i Huseinović. Eh, još Suljić, pa da ganjamo Zetu?
a melun?? da ga opet zaduzimo za penale
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ali da trener bude Husref i da ga ne napomenemo da mora izabrati penaldžiju.Rule_hz je napisao/la:High je napisao/la:Adilović i Huseinović. Eh, još Suljić, pa da ganjamo Zetu?
- TobeYarabi
- Kontakt:
jos da imamo trenera, komotno bi se mogli ukljuciti u borbu za titulu 
na zalost, pregovara sa slobodomHigh je napisao/la:Zar nije razdužio stan, ispalio se iz Šehera?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa sta se ovo desavaAmca007 je napisao/la:LEON BENKO!!!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ispalili ga iz Šehera, a pao u TuzluHigh je napisao/la:Zar nije razdužio stan, ispalio se iz Šehera?
SRETAN BROJ - 1725
Udario glavom u praznu vitrinu.pitic je napisao/la:Ispalili ga iz Šehera, a pao u TuzluHigh je napisao/la:Zar nije razdužio stan, ispalio se iz Šehera?![]()
![]()
High je napisao/la:Ali da trener bude Husref i da ga ne napomenemo da mora izabrati penaldžiju.Rule_hz je napisao/la:High je napisao/la:Adilović i Huseinović. Eh, još Suljić, pa da ganjamo Zetu?
Nemoj Husrefa majkemi,eto za njim Karića.
Jesi ozbiljan ?Majkl je napisao/la: Pa sta se ovo desava
S istinom sam davno složio pakt
Kad bi ostali i Benko i Dulja, imali bi ekipu za titulu bez obzira sto nas vodi covjek koji ne zna sta mu se desava sa ekipom!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vadi ga usra se, djece mi.....Daj Slobodu prvo kolo ..Majkl je napisao/la:Pa sta se ovo desavaAmca007 je napisao/la:LEON BENKO!!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- PitarBordo
- Kontakt:
Šteta što su se na onom druženju smjela postaviti samo odobrena pitanja, mislim da bi ga barem Faruk volio pitati je l' skonto šta mu se dešava sa ekipom. K'o onomad Ligata kad uhvati u mašinu Sablju, kad pootvara sve sokove u sali...joker90 je napisao/la:Kad bi ostali i Benko i Dulja, imali bi ekipu za titulu bez obzira sto nas vodi covjek koji ne zna sta mu se desava sa ekipom!
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 22 gosta.