Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soko
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la soko » 17 jun 2016, 08:18

Koliko ovdje ima sranjja za pročitati. Porede Pjanića sa svakim, od Pjanića bolji ovaj pa onaj, ovi su bolji u ofanzivi ovi u onom. Pjanić je Pjanić i njegova statistika to najbolje govori. Ovaj jadan piše kako Pjanić tanak, izbacis slobodnjake i ne ostane ništa. A neko je stavio podatke par stranica prije, pjana u svemu skoro duplo bolje što se se tiče ofanzive. A i što se tiče defanzive jak. Nije baš jak u ovim duelima, pogotovo vazduznima al to je normalno. Lik nije visok a nema kila.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 17 jun 2016, 13:17

Rule_hz je napisao/la:
tarabuka je napisao/la:pjanic vs pogba,zanimljiva diskusija.pogba je 4. najpopularniji nogometas na svjetu,samo ronaldo,messi i neymar imaju vise pratioca na instragamu.pogbin dres sa brojem 10 je 5. najprodavaniji dres u svjetu,moze se reci da je pogba puno veci brand naspram pjanica,koji je izvan italije skoro pa anonimac.sto se tice njihovih karateristika,oni su potpuno drugaciji tip igraca.pogba je all raund igrac box to box,dobar je u defanzivi,dobar u ofanzivi,umije da kreira i stvara sanse,odlican pucac,jak na lopti,nonstop u trki.pogba je unoverzalac,a takve igrace treneri najvise cijene.pjanic je deep lynn playmaker,po stilu igre najvise me podsjeca na toni kroosa.kroos je slicno kao i pjana dosta spor,ali to nadoknaduje sa svojom inteligencijom.zanimljiva mi je i tonyeva statistika.u ovoj sezoni je skupio 12 asistencija u laligi(najacoj ligi na svjetu) ali samo je 1 skreirao iz igre,sve ostalo iz prekida i po tome je dosta silacan pjanicu.vidjet cemo kako ce alegri ukomponirati pjanu,pogbu i khediru u veznom redu,vjerovatno ce pjana igrat na poziciji marcisia,to je pozicija koju je nekad drzao veliki andrea pirlo,a ispred njega ce biti pogba i khedira.4-3-3 pjana dcm,pogna lcm,khedira rcm

mireta **** samo sto je bosnjak kud nije ostao pod zastavom francuske pito bi te ja onda koliko bi kostao i bio popularan sa svojih 26 godina, a sto se tice pogbe onakav igrac sa 23 godine se jednom u 100 godina radja i to je zasluga najveceg trenera svih vremena SIR ALEX FERGUSON ;)
:tokralju:
DD

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 17 jun 2016, 13:33

Da se pito Ferguson Pogba bi i sad pola utakmica sjedio na klupi.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 17 jun 2016, 20:16

Sissoko je napisao/la:Da se pito Ferguson Pogba bi i sad pola utakmica sjedio na klupi.

pa eto sta je bilo tamo bog sami zna sama ti cinjenica govori ko je prosle decenije man utd-a stvorio pogotovo od tri igrsca 2 su najskupljija na dunjaluku i najbolji a to se zna tako da je suvisno o tome pricat ocito da se pogba nije uklapo u otocki stil fudbala i viziju man utd-a i to je juvetova sreca nafaka ne sa njim boga mi i ovim starijim igracima koji su dzabaluka dosli haman...samo mi smijesno sta se ovdje bezveze vodi rat ko ce pametniji biti i cija ce zadnja biti ko da je to bitno ovdje ima raje koji nikad u zivotu nisu otisli na tekmu juveta rome idt a svadjaju se oko miralema i pogbe, i ko da su sad oni neki bitni faktor u juventusovoj prici i tribini psa se ovdje pocne klati i unistavati tema najboljeg bosanskohercegovackog fudbalera MIRALEMA PJANICA koji ce u narednih 5 godina igrati za TORINSKI JUVENTUS....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 jun 2016, 22:16

Kako si samo nepismen brate dragi :shock:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jun 2016, 22:32

L'Avvocato je napisao/la:Kako si samo nepismen brate dragi :shock:
:lol:

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 17 jun 2016, 23:22

Imaju neki ljudi tamo, ja čuo, koriste tačku i zarez..

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 17 jun 2016, 23:26

sa mobtela sam pisao halalite....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2016, 23:58

Uvijek su mi bili simpatični ovi Juventusovi stream navijači.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 18 jun 2016, 00:19

Virtu4l je napisao/la:Uvijek su mi bili simpatični ovi Juventusovi stream navijači.
I ja kazem :rol: :rol: :rol:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 18 jun 2016, 18:19

Crnogorac koji je poceo navijati za engleski klub od ere ruskog novca prica o navijanju. :urnebes:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Trezeguet17
Kontakt:

Post Postao/la Trezeguet17 » 18 jun 2016, 18:26

obavjestenje za "navijače" man c i rome koji su to odjednom postali u proteklim godinama (svaka čast onima koji vec dugo godina za Romu navijaju njih ovdje ne prozivam :D ) da ne počnu navijati i pametovat o Juventusovim utakmicama nastavite pratit man c :thumbup:

a Pjana je dobro odabrao :bih: FJ :bow:
36 SCUDETTI Forza Juve !!!

Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 jun 2016, 19:45

Trezeguet17 je napisao/la:obavjestenje za "navijače" man c i rome koji su to odjednom postali u proteklim godinama (svaka čast onima koji vec dugo godina za Romu navijaju njih ovdje ne prozivam :D ) da ne počnu navijati i pametovat o Juventusovim utakmicama nastavite pratit man c :thumbup:

a Pjana je dobro odabrao :bih: FJ :bow:
Pjanić nam ostaje jedini oslonac za budučnost. Ja sam uvijek mrzio Juventus , to mi je uz Inter, Real i Chelsa bas omrzeni klub.

Kad sam poveo navijati i pratiti strani fudbal to je bio AC Milan zbog Van Basten - Gulilt - Rijkaard , ali sta je tu je poslije Shevcenka i zbog vlasnika prestao sam . Sad cu sigurno simpatisati Juve zbog Pjanica pa to je normalno , a ostat ce i Roma.

Moras to prihvatiti dok se ne pojavi neki novi nosilac reprezentacije Juve ce biti omiljeni klub neutralnih Bosanaca i Hercegovaca ;)

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 19 jun 2016, 11:00

Ja izjava ovdje, mrzim Chelsea, Real, Gijon i Juventus a navijam za Bayern, Glasgow, Barcelonu, Manchester a posto Pjanic igra u Juventusu sada navijam i za Juve.Wtf, pa sta je ovo neka zajebancija?? Ja mislim da samo to ima kod nas i u Aziji, navijas za 5 Klubova ali po poterebi i mjenjas zbog nekog igraca uz to nikada nisi ni otisao da pogledas taj klub.
Navijam za Celik, Velez i Vitez al mrzim Radnik, Zvjezdu i Zelju ali ako Sevko Okic predje u Zelju onda navijam i za Zelju. Ludilo, koja logika.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 jun 2016, 11:12

dinoze je napisao/la:Ja izjava ovdje, mrzim Chelsea, Real, Gijon i Juventus a navijam za Bayern, Glasgow, Barcelonu, Manchester a posto Pjanic igra u Juventusu sada navijam i za Juve.Wtf, pa sta je ovo neka zajebancija?? Ja mislim da samo to ima kod nas i u Aziji, navijas za 5 Klubova ali po poterebi i mjenjas zbog nekog igraca uz to nikada nisi ni otisao da pogledas taj klub.
Navijam za Celik, Velez i Vitez al mrzim Radnik, Zvjezdu i Zelju ali ako Sevko Okic predje u Zelju onda navijam i za Zelju. Ludilo, koja logika.
Ma raja se pogresno izrazi pa dobijas takav dojam. Vise se tu misli na simpatisanje nego navijanje. Naravno da svi pratimo klubove gdje igraju nasi igraci, a ujedno i uspjeh tih klubova, jer to je uspjeh ujedno i nasih igraca. Kao recimo jucer Osasuna. Mislim ko bi taj klub ikada pratio da nije Kenana Kodre, ali svima nam je drago bilo kada je nas fudbaler odlucio play-off i svoj klub odveo u najelitnije takmicenje u Spaniji.

Nego eno transfermarkt objavio da se za "jednog igraca" tarzi 160 miliona Eura. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 jun 2016, 13:08

emir79 je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Ja izjava ovdje, mrzim Chelsea, Real, Gijon i Juventus a navijam za Bayern, Glasgow, Barcelonu, Manchester a posto Pjanic igra u Juventusu sada navijam i za Juve.Wtf, pa sta je ovo neka zajebancija?? Ja mislim da samo to ima kod nas i u Aziji, navijas za 5 Klubova ali po poterebi i mjenjas zbog nekog igraca uz to nikada nisi ni otisao da pogledas taj klub.
Ma raja se pogresno izrazi pa dobijas takav dojam. Vise se tu misli na simpatisanje nego navijanje. Naravno da svi pratimo klubove gdje igraju nasi igraci, a ujedno i uspjeh tih klubova, jer to je uspjeh ujedno i nasih igraca. Kao recimo jucer Osasuna. Mislim ko bi taj klub ikada pratio da nije Kenana Kodre, ali svima nam je drago bilo kada je nas fudbaler odlucio play-off i svoj klub odveo u najelitnije takmicenje u Spaniji.

Nego eno transfermarkt objavio da se za "jednog igraca" tarzi 160 miliona Eura. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ako imaš imalo ljubavi prema Bosni i Hercegovin i našoj reprezentaciji onda ja sasvim normalno da ćeš pratiti i simpatisati, kako naše igrače, tako i klubove u kojima igraju naši, čista logika.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 19 jun 2016, 13:15

Znaci npr Duljevic predje iz Sa u Celik ili Siroki onda navijac Sarajeva po automatizmu simpatise te klubove jer je taj igrac reprezentativac.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 jun 2016, 13:39

dinoze je napisao/la:Znaci npr Duljevic predje iz Sa u Celik ili Siroki onda navijac Sarajeva po automatizmu simpatise te klubove jer je taj igrac reprezentativac.
Ako bi Duljević prešao u Čelik ili Široki ne bi više bio reprezentativac. :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jun 2016, 13:48

Prvo Pogba pa sad Dulja na temi Miralema Pjanića :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 19 jun 2016, 13:50

Tek sad ste uboli sa kim mozete porediti Pjanica. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.