FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bgm svaki skoro dan po neki trasnfer kod nas, samo nemojte molim vas najvaljivati lagano cemo, itd, ici abd kada sezona pocne od utakmice do utakmice i traziti pobjede jer danas svi igraju nogomet
1946 <3
04.10.2009 !!
- PitarBordo
- Kontakt:
Bolan u Pubu na Malti happy hour od 4 do 6, duple točene... Mi neki dan za 12 KM se porazbijali k'o Ilijašanin u Čevljanovićima.Ado76 je napisao/la: Nije to muka brate nego navika
On topic: Ima li kakvih već dogovorenih pripremnih? Zna li se to šta?
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ebo ga ti pusti da budem babo insajder bar 5 minutaLakoste je napisao/la:Alivodic nije zavrsen. Nece on ni dolaziti...
- jurisicduska
- Kontakt:
Hahahahhaha najbolje.High je napisao/la:EDIN HRUSTEMOVIĆ!
Sto ce ti mrtvi Subic, pored Bekica koji je bolji bar 3 puta, i koji je za repku odigrao sjajno protiv Japana doktorski, medju 3 najbolja na terenu bio. I o nekim subicima pricate koji nije odigro 5 utakmica u prosjecnom partizanu ove sezone.RedEvil je napisao/la:Mi sad ako propustimo Subica,onda fkt nekog treba objesit![]()
A i ovaj crnogorac reprezentativac imamo na toj poziciji 2 strasna igraca koji odskacu od ove lige, a vi zapeli za ublehu subica. Koliko si ga puta gledo ove sezone....
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
maca imal kakav stoper na vidiku ba
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- TobeYarabi
- Kontakt:
+1macahz je napisao/la: Sto ce ti mrtvi Subic, pored Bekica koji je bolji bar 3 puta, i koji je za repku odigrao sjajno protiv Japana doktorski, medju 3 najbolja na terenu bio. I o nekim subicima pricate koji nije odigro 5 utakmica u prosjecnom partizanu ove sezone.
A i ovaj crnogorac reprezentativac imamo na toj poziciji 2 strasna igraca koji odskacu od ove lige, a vi zapeli za ublehu subica. Koliko si ga puta gledo ove sezone....
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zadovoljan sam Adilovićem, imamo 2 solidna golmana i treći će biti akademac, i više nego dobro.
Eh još da ostanu Benko i Dulja i da dođe taj Cvijanović i još neki dobar stoper, bilo bi vrh.
Kolike su šanse da ostanu Benko i Dulja, a kolike da dođe Cvijanović i neki dobar stoper?!
Insajderi?
Džaba sva pojačanja ako odu Benko i Dulja, molim Boga da ostanu.
Eh još da ostanu Benko i Dulja i da dođe taj Cvijanović i još neki dobar stoper, bilo bi vrh.
Kolike su šanse da ostanu Benko i Dulja, a kolike da dođe Cvijanović i neki dobar stoper?!
Insajderi?
Džaba sva pojačanja ako odu Benko i Dulja, molim Boga da ostanu.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bas tako.macahz je napisao/la:Sto ce ti mrtvi Subic, pored Bekica koji je bolji bar 3 puta, i koji je za repku odigrao sjajno protiv Japana doktorski, medju 3 najbolja na terenu bio. I o nekim subicima pricate koji nije odigro 5 utakmica u prosjecnom partizanu ove sezone.RedEvil je napisao/la:Mi sad ako propustimo Subica,onda fkt nekog treba objesit![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- muhamedhulk
- Kontakt:
---------------Benko---------------
Crnkic-----Husejinovic----Hodzic
--------Cvijanovic---Saric---------
Bekic--Balic--Mihojevic--Kadusic
--------------Pavlovic--------------
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dulja. Cetkovic. Husejnovic
Benko
Ovaj Cetkovic nista nije slabiji od ove trojke cete da vidite
Benko
Samo Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Abdkanarinac je napisao/la:Dulja. Cetkovic. Husejnovic
Benko
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma sta ti znas,do juce je taj Subic razvaljivao na ovim terenima,nemoze se tako brzo zaboravit igrat,njemu Bekic ni do koljena nije,jest nas al realno nije toliko koliko ga ti predstavljas,za nase lige i prolazi na beku,a svi znamo sta mu je prirodna pozicija,igrom slucaja igra beka,i svaki kavalitetan igrac je dobrodosao,a to Subic svakako jestmacahz je napisao/la:Sto ce ti mrtvi Subic, pored Bekica koji je bolji bar 3 puta, i koji je za repku odigrao sjajno protiv Japana doktorski, medju 3 najbolja na terenu bio. I o nekim subicima pricate koji nije odigro 5 utakmica u prosjecnom partizanu ove sezone.RedEvil je napisao/la:Mi sad ako propustimo Subica,onda fkt nekog treba objesit![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
To ti je Saric, odlican igrac!zagor1987 je napisao/la:Dajte nekog ko ce pitat loptama napadace,tj klasicnog organitlzatora igre
Amer Dupovac!
Ova odbrana sa Kadusicem i Bekicem je ofanzivno dobra al odbrambeno je losa sigurno. Kovacevic mi djeluje ovako bas za stopera al me nije odusevio nikako kroz c8jelu sezonu
Daleko od kreatora..Rahma je napisao/la:To ti je Saric, odlican igrac!zagor1987 je napisao/la:Dajte nekog ko ce pitat loptama napadace,tj klasicnog organitlzatora igre
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sto se Benke i Dulje tice navodno samo Benko ima nekakve ponude ali eto nije nemoguce i da ostane, dok Dulja sad zasad nema a i nasi imaju neku cifru ispod koje ga nece dati, dakle po tim nekim mahalskim obojica bi mogla ostati(naravno niko ovo ne moze garantovati jer iz dana u dan se svasta moze promijeniti pa i doci neke ponude, ovo je trenutno), Cvijanovic bi trebao doci i bit ce najplaceniji igrac, a za stopera veze nemam, onaj neki iz Rumunije se spominjao, tacnije iz te lige al je crnogorac cini mi seSiouxLukavac je napisao/la:Zadovoljan sam Adilovićem, imamo 2 solidna golmana i treći će biti akademac, i više nego dobro.
Insajderi?
Džaba sva pojačanja ako odu Benko i Dulja, molim Boga da ostanu.![]()
![]()
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 18 jun 2016, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Ovako kad gledam ovaj Ahmetovic po meni bolje da se Komazec doveo. Tehnicki jaci igrac,jak u duelu i u skoku ovaj Ahmetovic jednu prednost nema nad Komazecom al hajd. Po meni ako ode Benko mi ostajemo na Bekicu i Ahmetovicu plus mlade snage mislim da bi skripalo
pobit ce se Kadusic, Hebibovic i Hodzic za ovu vamo stranu sigurno. Imam osjecaj da ce Ani tek sada da pokaze sto ste ga gonjali 2 godine. Meni drag igrac, pa ga malo "guram" ali i objektivno je ovakomuhamedhulk je napisao/la:
---------------Benko---------------
Crnkic-----Husejinovic----Hodzic
--------Cvijanovic---Saric---------
Bekic--Balic--Mihojevic--Kadusic
--------------Pavlovic--------------
Vidjeti cemojoker90 je napisao/la:Daleko od kreatora..Rahma je napisao/la:To ti je Saric, odlican igrac!zagor1987 je napisao/la:Dajte nekog ko ce pitat loptama napadace,tj klasicnog organitlzatora igre
Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: fks74, OsmanhodzicBuco, rimljanin90, Sazg, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 43 gosta.