J3bo Subića i njemu slicne, nama trebaju jaki stoperi, dobar vezni (moze Cvijanovic) i ostanak Benke i Dulje.Pantelija je napisao/la:daj ba ljuti okanite se subica, nece doci, imamo dva lijeva beka, uz to neka ide negdje drugo neko ko postavlja tenkove i slavi ...
brat bratu ko da je ronaldinjo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dosadan si ba, treba znati i trolati, a tebi ne ide bas od ruke!Mouse je napisao/la:Nadam se da to nije istina. Molim vas recite mi da to nije istinaHigh je napisao/la:Ne. Potpisao je za FKŽ.Mouse je napisao/la:Jel doso vise taj husejinovic?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Lociran si
Sretno Benko!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja bi vise volio Envera nego Cviju, nezz da li zbog toga što sam ga vise pratio i poznatiji mi je,ali tako je, ali ako vec govorite i da je Cvija dobar,onda je valjda to tako...
A sto se tice toga da su nam bekovi ofanzivni, to ste upravu, ali ako je vec tako,onda prilikom napada protivnika mi moramo igrati formaciju 6-3-1, gdje će se dva stopera stisnuti u sredinu,a unutra takodjer ulaze i bekovi,dok krila idu na poziciju beka.. Drugi red čine trojica vezanih,a prilikom našeg napada formacija se transformiše u klasičnu sa 4 čovjeka u zadnjem redu..
A sto se tice toga da su nam bekovi ofanzivni, to ste upravu, ali ako je vec tako,onda prilikom napada protivnika mi moramo igrati formaciju 6-3-1, gdje će se dva stopera stisnuti u sredinu,a unutra takodjer ulaze i bekovi,dok krila idu na poziciju beka.. Drugi red čine trojica vezanih,a prilikom našeg napada formacija se transformiše u klasičnu sa 4 čovjeka u zadnjem redu..
Sabrine mi moje!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
U Ligi 12Lakoste je napisao/la:Sretno Benko!
Daj ne yebi nasLakoste je napisao/la:Sretno Benko!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- TobeYarabi
- Kontakt:
ludi ovi kinezi jbt $$$$$$$$$$Lakoste je napisao/la:Sretno Benko!
E jak nam je igracki kadar kad nam nevalja Subic i igraci ala Subic,nezzz samo kako Europu ne igramo u p.m,daleko cemo dogurat vodjeni takvom logikom 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DivoviRedEvil je napisao/la:E jak nam je igracki kadar kad nam nevalja Subic i igraci ala Subic,nezzz samo kako Europu ne igramo u p.m,daleko cemo dogurat vodjeni takvom logikom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tacno tebraaaMortemHz je napisao/la:DivoviRedEvil je napisao/la:E jak nam je igracki kadar kad nam nevalja Subic i igraci ala Subic,nezzz samo kako Europu ne igramo u p.m,daleko cemo dogurat vodjeni takvom logikom
- TobeYarabi
- Kontakt:
ma bez obzira na igracki kadar, mi sa hurtom nikad necemo biti ozbiljna ekipa..MortemHz je napisao/la:DivoviRedEvil je napisao/la:E jak nam je igracki kadar kad nam nevalja Subic i igraci ala Subic,nezzz samo kako Europu ne igramo u p.m,daleko cemo dogurat vodjeni takvom logikom
GLUPA UPRAVO-TREBA NAM YEBENI TRENER!
Bra'oTobeYarabi je napisao/la:ma bez obzira na igracki kadar, mi sa hurtom nikad necemo biti ozbiljna ekipa..MortemHz je napisao/la:DivoviRedEvil je napisao/la:E jak nam je igracki kadar kad nam nevalja Subic i igraci ala Subic,nezzz samo kako Europu ne igramo u p.m,daleko cemo dogurat vodjeni takvom logikom
GLUPA UPRAVO-TREBA NAM YEBENI TRENER!
Vodite kuci tog Subica, nek vam malo zidove dekorise. Ima za svaki zid po jednog ratnog zlocinca u steku, nece zafaliti.
Kako mozete to **** prizivati u klub, narod koji ne izvlaci pouku iz historije osudjen je da je ponovi.
Kako mozete to **** prizivati u klub, narod koji ne izvlaci pouku iz historije osudjen je da je ponovi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Goran Cvijanović, slovenski internacionalac, raskinuo je ugovor s kuvajtskim Al-Arabijom i tako su mu otvorena vrata ka dolasku u Fudbalski klub Sarajevo. Ovu informaciju potvrdio je i sam Goran, koji je pritom istakao i to da će pokrenuti pravni postupak protiv Kuvajćana zbog neisplaćenih plata. Kompletnu izjavu Cvijanovića prenosimo u cijelosti!
"Danas se završava moje poglavlje u Kuvajtu. Ovom prilikom, ja bih da se zahvalim SPINS-u i Dejan Stefanoviću, koji će mi pomoći u vođenju postupka protiv Al Arabi SC."
"Danas se završava moje poglavlje u Kuvajtu. Ovom prilikom, ja bih da se zahvalim SPINS-u i Dejan Stefanoviću, koji će mi pomoći u vođenju postupka protiv Al Arabi SC."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odakle si ovo kopirao brate moj?amypitar je napisao/la:Goran Cvijanović, slovenski internacionalac, raskinuo je ugovor s kuvajtskim Al-Arabijom i tako su mu otvorena vrata ka dolasku u Fudbalski klub Sarajevo. Ovu informaciju potvrdio je i sam Goran, koji je pritom istakao i to da će pokrenuti pravni postupak protiv Kuvajćana zbog neisplaćenih plata. Kompletnu izjavu Cvijanovića prenosimo u cijelosti!
Hajde Goraneee
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
To je stari clanak preveden sa slovenskog na nas jezik.amypitar je napisao/la:Goran Cvijanović, slovenski internacionalac, raskinuo je ugovor s kuvajtskim Al-Arabijom i tako su mu otvorena vrata ka dolasku u Fudbalski klub Sarajevo. Ovu informaciju potvrdio je i sam Goran, koji je pritom istakao i to da će pokrenuti pravni postupak protiv Kuvajćana zbog neisplaćenih plata. Kompletnu izjavu Cvijanovića prenosimo u cijelosti!
http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... uvajt.aspx
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], mosarajvosa83, plisek i 50 gostiju.