Virtu4l je napisao/la:Ko mijenja repke u zavisnosti kad Srbija igra protiv njih?
ti :p :p , pa sta i ja navijam za srbe , navijam i za slovence , navijat cu i za hrvate i crnogorce kad se plasiraju i bracu makedonce
Virtu4l je napisao/la:Ko mijenja repke u zavisnosti kad Srbija igra protiv njih?
evo dokaza da je izbrisoradebl je napisao/la:smrc,smrc....pa zasto to?! ne mogu mene banovati,koliko ja imam ovih profila...tax je napisao/la:prijavljen si samo da znas
uosatlom bilo mi je bitno da ti procitas komentar...ostali i ne moraju...
ma upravu si admineadmin je napisao/la:ako je to istina, onda mu ne treba ban, koji je to miš da se time bavi, dovoljna mu je kazna kad se pogleda u ogledalo da vidi lika koji je mangup na 2 minute na internetu iza nicka.
a ako nije istina, onda nikom ništa.
Pa valjda su pravila foruma kriterij. Ako ih krsis, logicno da ces biti sprijecen.Ted Mosby je napisao/la:Može li mi admin odgovoriti koji su kriteriji banovanja?
tu je sve:Ted Mosby je napisao/la:Može li mi admin odgovoriti koji su kriteriji banovanja?
Hvalaadmin je napisao/la:tu je sve:Ted Mosby je napisao/la:Može li mi admin odgovoriti koji su kriteriji banovanja?
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=40&t=1087
Ma zašto bi dobio. Nema razloga. Samo malo prestani psovat i smanji doživljajChologol je napisao/la:Dali bi ja mogao dobiti trajni ban?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.