EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Portugal
85
36%
Austrija
66
28%
Mađarska
33
14%
Island
55
23%

Ukupno glasova: 239

cipiripi
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)

Post Postao/la cipiripi » 18 jun 2016, 23:57

Island je pravo pozitivno iznenađenje. Krasi ih dobar mentalitet i svaka im čast za svu borbu. Prvi put nastupaju na Euru a nisu se nimalo prepali.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 19 jun 2016, 00:02

cipiripi je napisao/la:Island je pravo pozitivno iznenađenje. Krasi ih dobar mentalitet i svaka im čast za svu borbu. Prvi put nastupaju na Euru a nisu se nimalo prepali.
Trolaš?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 jun 2016, 00:09

DANTES je napisao/la:ronaldo yebo te onaj ko te slagao da znaš izvesti Slobodnjake. Kvarežma yebo te onaj ko te našao u kafani kad je pozive dijelio
Kad se samo sjetim erekcija na Quaresmu nakon prve epizode u Portu, dovedose ga Interisti i ljudi gledali u cudu godinu dana kakav je to metilj ustvari. Zna sve s loptom a bez nje nista, klasicni igrac za malog fudbala. Ono malo sto je u Engleskoj igrao da ne govorim koliko je izgledalo komicno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

cipiripi
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)

Post Postao/la cipiripi » 19 jun 2016, 00:17

Nitro je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:Island je pravo pozitivno iznenađenje. Krasi ih dobar mentalitet i svaka im čast za svu borbu. Prvi put nastupaju na Euru a nisu se nimalo prepali.
Trolaš?
Zašto bih to radio? Ne igraju baš lijepo za gledati, ali zar uvijek mora biti tako? Ljudi najbolje koriste ono što imaju.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jun 2016, 00:17

Epidaurus je napisao/la:Definitivno ne postoji i nikad nije postojao fudbaler kojem se sve zivo i nezivo zamjeralo ko sto se danas radi Ronaldu. On je nesto kao LeBron u kosarci. Sta god da uradi i koliko god to sto uradi bilo spektakularno, uvijek ce se naci neko da ga popljuje.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... mac/197728

Sve po zaslugama, dabome.
Pljuju ga cak i igraci Islanda :mrgreen:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 jun 2016, 00:18

Epidaurus je napisao/la:Definitivno ne postoji i nikad nije postojao fudbaler kojem se sve zivo i nezivo zamjeralo ko sto se danas radi Ronaldu. On je nesto kao LeBron u kosarci. Sta god da uradi i koliko god to sto uradi bilo spektakularno, uvijek ce se naci neko da ga popljuje.
Reci mi da se zajebaješ. :mrgreen:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 jun 2016, 00:25

Pa evo covjek dadne 4 gola na utakmici za Real, pljuje ga se sto nije dao 3 i sto je sebican.
Covjek dadne 3 gola, ispucava se na nejaci.
Covjek ne dadne go, propalica i arogantan.
Covjek sam vrati Real iz mrtvih u cetvrtfinalu, lako je levate trpat.
Covjek 5 sezona za redom daje preko 50 golova u sezoni, poacher obicni.
Covjek redovno trpa Barci u El Classicima i redovno odlucujuce golove, sve mu suigraci namjestili.

I meni zna ici na zivce svojim ispucavanjima kad ga ne ide al Cristiano Ronaldo je u zadnjih 8 godina radio ono sto je samo jedan jedini igrac u historiji ove igre jos uradio (Messi) i covjeka se nema apsolutno nikakvo pravo podbadat i omalovazavat.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 jun 2016, 00:46

Epidaurus je napisao/la:Pa evo covjek dadne 4 gola na utakmici za Real, pljuje ga se sto nije dao 3 i sto je sebican.
Ko to ?
Epidaurus je napisao/la:Covjek dadne 3 gola, ispucava se na nejaci.
Misliš na ovo ?
slika
slika
Epidaurus je napisao/la:Covjek ne dadne go, propalica

Hiperboliziraš.
Epidaurus je napisao/la:arogantan.
Nimalo :mrgreen:
Epidaurus je napisao/la:Covjek 5 sezona za redom daje preko 50 golova u sezoni, poacher obicni.
Da, Ronaldo je klasični poacher u zadnje 2 sezone, doduše nestvaran, ali to je to.
Epidaurus je napisao/la:Covjek redovno trpa Barci u El Classicima i redovno odlucujuce golove, sve mu suigraci namjestili.
Jedna liga u 7 godina.
Epidaurus je napisao/la:Cristiano Ronaldo je u zadnjih 8 godina radio ono sto je samo jedan jedini igrac u historiji ove igre jos uradio (Messi)
Nemoj to sebi radit.
Epidaurus je napisao/la:Covjeka se nema apsolutno nikakvo pravo podbadat i omalovazavat.
A ne, treba ga pohvaliti za ovakve 2 utakmice na EURU ?

Nitro
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)

Post Postao/la Nitro » 19 jun 2016, 00:46

cipiripi je napisao/la:
Nitro je napisao/la:
Trolaš?
Zašto bih to radio? Ne igraju baš lijepo za gledati, ali zar uvijek mora biti tako? Ljudi najbolje koriste ono što imaju.
Nikakvo iznenađenje nisu. Krasi ih luzerski mentalitet sa kojim uopšte na zaslužuju da igraju na završnici eura. Svaka ekipa se bori, većina igrača je prvi put na euru, skoro svaka repka ih ima po nekoliko koji počinju utakmice a da su prvi put na euru. Ne kontam, šta poentiraš? Da si to rekao za Ugarsku, pa da čovjek i povjeruje. Mada, i dalje mislim da trollaš, ne znam ni što pišem ovo. :crazy:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

sedaaa
Kontakt:

Post Postao/la sedaaa » 19 jun 2016, 00:47

Mađarima niko nije davao sanse za prolaz a ljudi prvi osigurase 1/8 finala.Svaka cast nemaju ni jedne velike zvijezde u ekipi al svi igraju srcano i ginu za svaku loptu od golmana (trenerke) Kiraljia do Dzudzaka... :bow:
Samo dva kluba dvije svetinje: ŽELJO I BAYERN..

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 jun 2016, 00:47

I ja gori sto se s kantom raspravljam. Cujemo se pocetkom naredne godine kad CR dobije zlatnu loptu :wave:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 jun 2016, 00:51

Epidaurus je napisao/la:I ja gori sto se s kantom raspravljam. Cujemo se pocetkom naredne godine kad CR dobije zlatnu loptu :wave:
Ćao pobjeguljo :mrgreen:

cipiripi
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)

Post Postao/la cipiripi » 19 jun 2016, 01:03

Nitro je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Nitro je napisao/la: Trolaš?
Nikakvo iznenađenje nisu. Krasi ih luzerski mentalitet sa kojim uopšte na zaslužuju da igraju na završnici eura. Svaka ekipa se bori, većina igrača je prvi put na euru, skoro svaka repka ih ima po nekoliko koji počinju utakmice a da su prvi put na euru. Ne kontam, šta poentiraš? Da si to rekao za Ugarsku, pa da čovjek i povjeruje. Mada, i dalje mislim da trollaš, ne znam ni što pišem ovo. :crazy:
Vjeruj mi da nisam. Uostalom, svakom svoje.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 jun 2016, 01:39

Ne sam Cristianoooooii
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2016, 02:11

Zanimljiv rasplet situacije, svi su jos uvijek u igri za osminu.

Island je po meni pravo osvjezenje, osim sto imaju ekstra podrsku imaju i finu ekipicu koja izgara na terenu, no eto, jucer nisu imali srece da pobjedom protiv Madjara dodju do narednog kruga sto bi svakako bio ogroman uspjeh.

Austrija je dobrano podbacila s obzirom na maestralno odradjene kvalifikacije.

Rona se moram reci malo i sramoti, ali je sumnjam da ce se izvaditi. Penal od sinoc je tragikomican, iako je imao dobru zamisao.
Za slobodnjake necu ni da pricam, davno je prosla njegova dominacija u tom segmentu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 19 jun 2016, 02:24

Interista je napisao/la:Na kraju ce Portugal kao prvi dalje :D
Sto govori samo jedno, a to je da je novi format ovog natjecanja smijesan ali bukvalno. Pa neki ce proci samo s 2 boda, teze je ispasti nego proci. Cemu je uopste onda ovaj fazon s grupama ? Gubi se draz i car. A onda cemo imati situaciju da u 1/8 igra buranija protiv buranije gdje ce jedna od tih buranija doc i do polufinala, a onda ce ispasti neka top repka koja je realno mogla mozda i do kraja , npr vjerovatni par Italija-Hrvatska vec u 1/8.
27.10.2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2016, 02:27

Vise utakmica, veca tv prava, vise prodatih ulaznica, sendvica, kobasa, cevapa...
Jednostavna racunica UEFE kojom dolaze pa do skoro duple zarade u odnosu na ranija prvenstva.

Biznis i novci su razlog svih izmjena kako u fudbalskom tako i u zivotnom okruzenju.

Upali smo u zacarani krug. :problem:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jun 2016, 02:41

leorey je napisao/la:
Sto govori samo jedno, a to je da je novi format ovog natjecanja smijesan ali bukvalno. Pa neki ce proci samo s 2 boda, teze je ispasti nego proci. Cemu je uopste onda ovaj fazon s grupama ? Gubi se draz i car. A onda cemo imati situaciju da u 1/8 igra buranija protiv buranije gdje ce jedna od tih buranija doc i do polufinala, a onda ce ispasti neka top repka koja je realno mogla mozda i do kraja , npr vjerovatni par Italija-Hrvatska vec u 1/8.
Toga je bilo i prije i uvijek ce biti. Ko je na prvom mjestu u grupi taj je top tim a dva prvoplasirana se ne mogu sastati u osmini.
Koja "buranija" ce doci do polufinala?
Nad tobom sunce najljepše sja

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 19 jun 2016, 03:05

pinoglavi je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Toga je bilo i prije i uvijek ce biti. Ko je na prvom mjestu u grupi taj je top tim a dva prvoplasirana se ne mogu sastati u osmini.
Koja "buranija" ce doci do polufinala?
Ma nije poenta ni to ko ce igrati polufinale , ko dodje dotle igrat ce ga zasluzeno , pa makar bunkerom doslo do tog, ali govorim da je smijesno da otpada samo 8 repki tim vise sto su prosirili format na 24 repke. Glupo je da neko sa 2 boda prodje. Dovoljno ti govori da ocajna Turska jos ima sanse za prolazak.
27.10.2020

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 19 jun 2016, 03:34

Mozete vi ronaldu dudlati, covjek je IGRACINA i LJUDINA u svakom smislu. Prodao zlatnu kopacku da donira za palestinu, nece da se tetovira da bi mogao redovno krv davati, ima svoje humanitarne fondacije, a vi i dalje bacajte ćunu na gdina. meska koji je utajio pitaj boga koliko para i koji dudla izraelcima najvecim **** redovno .. :thumbdown:

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.