EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Island je pravo pozitivno iznenađenje. Krasi ih dobar mentalitet i svaka im čast za svu borbu. Prvi put nastupaju na Euru a nisu se nimalo prepali.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Trolaš?cipiripi je napisao/la:Island je pravo pozitivno iznenađenje. Krasi ih dobar mentalitet i svaka im čast za svu borbu. Prvi put nastupaju na Euru a nisu se nimalo prepali.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Kad se samo sjetim erekcija na Quaresmu nakon prve epizode u Portu, dovedose ga Interisti i ljudi gledali u cudu godinu dana kakav je to metilj ustvari. Zna sve s loptom a bez nje nista, klasicni igrac za malog fudbala. Ono malo sto je u Engleskoj igrao da ne govorim koliko je izgledalo komicno.DANTES je napisao/la:ronaldo yebo te onaj ko te slagao da znaš izvesti Slobodnjake. Kvarežma yebo te onaj ko te našao u kafani kad je pozive dijelio
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Re: Odg: RE: Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Zašto bih to radio? Ne igraju baš lijepo za gledati, ali zar uvijek mora biti tako? Ljudi najbolje koriste ono što imaju.Nitro je napisao/la:Trolaš?cipiripi je napisao/la:Island je pravo pozitivno iznenađenje. Krasi ih dobar mentalitet i svaka im čast za svu borbu. Prvi put nastupaju na Euru a nisu se nimalo prepali.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... mac/197728Epidaurus je napisao/la:Definitivno ne postoji i nikad nije postojao fudbaler kojem se sve zivo i nezivo zamjeralo ko sto se danas radi Ronaldu. On je nesto kao LeBron u kosarci. Sta god da uradi i koliko god to sto uradi bilo spektakularno, uvijek ce se naci neko da ga popljuje.
Sve po zaslugama, dabome.
Pljuju ga cak i igraci Islanda

Reci mi da se zajebaješ.Epidaurus je napisao/la:Definitivno ne postoji i nikad nije postojao fudbaler kojem se sve zivo i nezivo zamjeralo ko sto se danas radi Ronaldu. On je nesto kao LeBron u kosarci. Sta god da uradi i koliko god to sto uradi bilo spektakularno, uvijek ce se naci neko da ga popljuje.

Pa evo covjek dadne 4 gola na utakmici za Real, pljuje ga se sto nije dao 3 i sto je sebican.
Covjek dadne 3 gola, ispucava se na nejaci.
Covjek ne dadne go, propalica i arogantan.
Covjek sam vrati Real iz mrtvih u cetvrtfinalu, lako je levate trpat.
Covjek 5 sezona za redom daje preko 50 golova u sezoni, poacher obicni.
Covjek redovno trpa Barci u El Classicima i redovno odlucujuce golove, sve mu suigraci namjestili.
I meni zna ici na zivce svojim ispucavanjima kad ga ne ide al Cristiano Ronaldo je u zadnjih 8 godina radio ono sto je samo jedan jedini igrac u historiji ove igre jos uradio (Messi) i covjeka se nema apsolutno nikakvo pravo podbadat i omalovazavat.
Covjek dadne 3 gola, ispucava se na nejaci.
Covjek ne dadne go, propalica i arogantan.
Covjek sam vrati Real iz mrtvih u cetvrtfinalu, lako je levate trpat.
Covjek 5 sezona za redom daje preko 50 golova u sezoni, poacher obicni.
Covjek redovno trpa Barci u El Classicima i redovno odlucujuce golove, sve mu suigraci namjestili.
I meni zna ici na zivce svojim ispucavanjima kad ga ne ide al Cristiano Ronaldo je u zadnjih 8 godina radio ono sto je samo jedan jedini igrac u historiji ove igre jos uradio (Messi) i covjeka se nema apsolutno nikakvo pravo podbadat i omalovazavat.
Ko to ?Epidaurus je napisao/la:Pa evo covjek dadne 4 gola na utakmici za Real, pljuje ga se sto nije dao 3 i sto je sebican.
Misliš na ovo ?Epidaurus je napisao/la:Covjek dadne 3 gola, ispucava se na nejaci.
Epidaurus je napisao/la:Covjek ne dadne go, propalica
Hiperboliziraš.
NimaloEpidaurus je napisao/la:arogantan.

Da, Ronaldo je klasični poacher u zadnje 2 sezone, doduše nestvaran, ali to je to.Epidaurus je napisao/la:Covjek 5 sezona za redom daje preko 50 golova u sezoni, poacher obicni.
Jedna liga u 7 godina.Epidaurus je napisao/la:Covjek redovno trpa Barci u El Classicima i redovno odlucujuce golove, sve mu suigraci namjestili.
Nemoj to sebi radit.Epidaurus je napisao/la:Cristiano Ronaldo je u zadnjih 8 godina radio ono sto je samo jedan jedini igrac u historiji ove igre jos uradio (Messi)
A ne, treba ga pohvaliti za ovakve 2 utakmice na EURU ?Epidaurus je napisao/la:Covjeka se nema apsolutno nikakvo pravo podbadat i omalovazavat.
Re: Odg: RE: Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Nikakvo iznenađenje nisu. Krasi ih luzerski mentalitet sa kojim uopšte na zaslužuju da igraju na završnici eura. Svaka ekipa se bori, većina igrača je prvi put na euru, skoro svaka repka ih ima po nekoliko koji počinju utakmice a da su prvi put na euru. Ne kontam, šta poentiraš? Da si to rekao za Ugarsku, pa da čovjek i povjeruje. Mada, i dalje mislim da trollaš, ne znam ni što pišem ovo.cipiripi je napisao/la:Zašto bih to radio? Ne igraju baš lijepo za gledati, ali zar uvijek mora biti tako? Ljudi najbolje koriste ono što imaju.Nitro je napisao/la:Trolaš?cipiripi je napisao/la:Island je pravo pozitivno iznenađenje. Krasi ih dobar mentalitet i svaka im čast za svu borbu. Prvi put nastupaju na Euru a nisu se nimalo prepali.

Going on up to a spirit in the sky...
Mađarima niko nije davao sanse za prolaz a ljudi prvi osigurase 1/8 finala.Svaka cast nemaju ni jedne velike zvijezde u ekipi al svi igraju srcano i ginu za svaku loptu od golmana (trenerke) Kiraljia do Dzudzaka... 

Samo dva kluba dvije svetinje: ŽELJO I BAYERN..
I ja gori sto se s kantom raspravljam. Cujemo se pocetkom naredne godine kad CR dobije zlatnu loptu 

Ćao pobjeguljoEpidaurus je napisao/la:I ja gori sto se s kantom raspravljam. Cujemo se pocetkom naredne godine kad CR dobije zlatnu loptu

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Vjeruj mi da nisam. Uostalom, svakom svoje.Nitro je napisao/la:Nikakvo iznenađenje nisu. Krasi ih luzerski mentalitet sa kojim uopšte na zaslužuju da igraju na završnici eura. Svaka ekipa se bori, većina igrača je prvi put na euru, skoro svaka repka ih ima po nekoliko koji počinju utakmice a da su prvi put na euru. Ne kontam, šta poentiraš? Da si to rekao za Ugarsku, pa da čovjek i povjeruje. Mada, i dalje mislim da trollaš, ne znam ni što pišem ovo.cipiripi je napisao/la:Zašto bih to radio? Ne igraju baš lijepo za gledati, ali zar uvijek mora biti tako? Ljudi najbolje koriste ono što imaju.Nitro je napisao/la: Trolaš?
Ne sam Cristianoooooii
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zanimljiv rasplet situacije, svi su jos uvijek u igri za osminu.
Island je po meni pravo osvjezenje, osim sto imaju ekstra podrsku imaju i finu ekipicu koja izgara na terenu, no eto, jucer nisu imali srece da pobjedom protiv Madjara dodju do narednog kruga sto bi svakako bio ogroman uspjeh.
Austrija je dobrano podbacila s obzirom na maestralno odradjene kvalifikacije.
Rona se moram reci malo i sramoti, ali je sumnjam da ce se izvaditi. Penal od sinoc je tragikomican, iako je imao dobru zamisao.
Za slobodnjake necu ni da pricam, davno je prosla njegova dominacija u tom segmentu.
Island je po meni pravo osvjezenje, osim sto imaju ekstra podrsku imaju i finu ekipicu koja izgara na terenu, no eto, jucer nisu imali srece da pobjedom protiv Madjara dodju do narednog kruga sto bi svakako bio ogroman uspjeh.
Austrija je dobrano podbacila s obzirom na maestralno odradjene kvalifikacije.
Rona se moram reci malo i sramoti, ali je sumnjam da ce se izvaditi. Penal od sinoc je tragikomican, iako je imao dobru zamisao.
Za slobodnjake necu ni da pricam, davno je prosla njegova dominacija u tom segmentu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sto govori samo jedno, a to je da je novi format ovog natjecanja smijesan ali bukvalno. Pa neki ce proci samo s 2 boda, teze je ispasti nego proci. Cemu je uopste onda ovaj fazon s grupama ? Gubi se draz i car. A onda cemo imati situaciju da u 1/8 igra buranija protiv buranije gdje ce jedna od tih buranija doc i do polufinala, a onda ce ispasti neka top repka koja je realno mogla mozda i do kraja , npr vjerovatni par Italija-Hrvatska vec u 1/8.Interista je napisao/la:Na kraju ce Portugal kao prvi dalje
27.10.2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vise utakmica, veca tv prava, vise prodatih ulaznica, sendvica, kobasa, cevapa...
Jednostavna racunica UEFE kojom dolaze pa do skoro duple zarade u odnosu na ranija prvenstva.
Biznis i novci su razlog svih izmjena kako u fudbalskom tako i u zivotnom okruzenju.
Upali smo u zacarani krug.
Jednostavna racunica UEFE kojom dolaze pa do skoro duple zarade u odnosu na ranija prvenstva.
Biznis i novci su razlog svih izmjena kako u fudbalskom tako i u zivotnom okruzenju.
Upali smo u zacarani krug.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Toga je bilo i prije i uvijek ce biti. Ko je na prvom mjestu u grupi taj je top tim a dva prvoplasirana se ne mogu sastati u osmini.leorey je napisao/la:Sto govori samo jedno, a to je da je novi format ovog natjecanja smijesan ali bukvalno. Pa neki ce proci samo s 2 boda, teze je ispasti nego proci. Cemu je uopste onda ovaj fazon s grupama ? Gubi se draz i car. A onda cemo imati situaciju da u 1/8 igra buranija protiv buranije gdje ce jedna od tih buranija doc i do polufinala, a onda ce ispasti neka top repka koja je realno mogla mozda i do kraja , npr vjerovatni par Italija-Hrvatska vec u 1/8.Interista je napisao/la:Na kraju ce Portugal kao prvi dalje
Koja "buranija" ce doci do polufinala?
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma nije poenta ni to ko ce igrati polufinale , ko dodje dotle igrat ce ga zasluzeno , pa makar bunkerom doslo do tog, ali govorim da je smijesno da otpada samo 8 repki tim vise sto su prosirili format na 24 repke. Glupo je da neko sa 2 boda prodje. Dovoljno ti govori da ocajna Turska jos ima sanse za prolazak.pinoglavi je napisao/la:Toga je bilo i prije i uvijek ce biti. Ko je na prvom mjestu u grupi taj je top tim a dva prvoplasirana se ne mogu sastati u osmini.leorey je napisao/la:Sto govori samo jedno, a to je da je novi format ovog natjecanja smijesan ali bukvalno. Pa neki ce proci samo s 2 boda, teze je ispasti nego proci. Cemu je uopste onda ovaj fazon s grupama ? Gubi se draz i car. A onda cemo imati situaciju da u 1/8 igra buranija protiv buranije gdje ce jedna od tih buranija doc i do polufinala, a onda ce ispasti neka top repka koja je realno mogla mozda i do kraja , npr vjerovatni par Italija-Hrvatska vec u 1/8.Interista je napisao/la:Na kraju ce Portugal kao prvi dalje
Koja "buranija" ce doci do polufinala?
27.10.2020
Mozete vi ronaldu dudlati, covjek je IGRACINA i LJUDINA u svakom smislu. Prodao zlatnu kopacku da donira za palestinu, nece da se tetovira da bi mogao redovno krv davati, ima svoje humanitarne fondacije, a vi i dalje bacajte ćunu na gdina. meska koji je utajio pitaj boga koliko para i koji dudla izraelcima najvecim **** redovno .. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.