FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hahah jedna od jacih utakmica,cim smo mi krenuli znao sam ja da nesto mora bit tu,il pobijedili il izgubili svejedno,al ispalo je iznad svih mojih ocekivanjaRz88 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=bPqIgj5e ... re=related
jedan od boljih video a odlican komentator, a sto moram reci da je cudo pjesma gdje se spominje kliktoris hahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=OePT-U0L ... re=related
evo jos jedan video iz Orasja sa te tekme,slusajte Ilju dobro hahahah
a evo ti i klitoris

gostovanje u Travniku.fina pjesma nastala vise iz zajebancije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
neg vratimo se ovom sto slijedi u subotu
protiv zelje cemo nastupiti oslabljeni za Tosunovica zbog kartona,a roviti su Mikelini i Okanovic,medjutim kad sve uzmes u obzir smatram da pobjeda nebi trebala uc u pitanje,zeljo ne posjeduje neku posebnu ekipicu,plus problemi sa platama,cak ako teren bude drzao dobro,a nece
, ovo je prilika da ih solidno poderemo..medjutim i pored vjerovatno teskog terena uzevsi u obzor koliko smo opasni iz prekida i dugih lopti opet nebi trebalo bit problema za minimum nekih 2-0...od pojacanja malokocevic je u prvoj postavi najavio redzepija i mujica,ali po meni najvece pojacanje je povratak kasapovica,dok je kasap igrao tj prva 4 kola sloboda je dobila lagano kuci celika i posusje,dobila u gostima zelju i uzela bod u istocnom sarajevu,kad se kasap povrijedio igra i realizacija su malo stali,tak da je to za mene najvece pojacanje pred proljece

protiv zelje cemo nastupiti oslabljeni za Tosunovica zbog kartona,a roviti su Mikelini i Okanovic,medjutim kad sve uzmes u obzir smatram da pobjeda nebi trebala uc u pitanje,zeljo ne posjeduje neku posebnu ekipicu,plus problemi sa platama,cak ako teren bude drzao dobro,a nece

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
uj je.em im mater,kakvi su ovo transferi van svih rokova i slicnih pi.ki materinih,covjek prodje komplet pripreme sa ekipom,treba da bude jedan od nosilaca igre i prodaju ga 2 dana pred prvu utakmicu,sto ga niste prodali na pocetku priprema kad ste i naumili pa doveli kakvu zamjenu,eee pi.ka vam materina nece ovo moc ovako jos dugo 

Sasrali ste se vi dobro čim ne smijete prenos dati. Fol problemi sa reflektorima. Pa za ova tri mjeseca ste mogli nove napraviti. Ako iole budu regularni uslovi za igrat' poderaće vas Željo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kakvi ti,3-0 za nas,i sa drugim timom ako treba,odron zesci je Zeljo onaj,ni plata nemaju,po njemackoj im ljudi gorivo sipaju i po 10 eura dajučamac je napisao/la:Sasrali ste se vi dobro čim ne smijete prenos dati. Fol problemi sa reflektorima. Pa za ova tri mjeseca ste mogli nove napraviti. Ako iole budu regularni uslovi za igrat' poderaće vas Željo.

ma joooj vi ste barca za nasultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi ti,3-0 za nas,i sa drugim timom ako treba,odron zesci je Zeljo onaj,ni plata nemaju,po njemackoj im ljudi gorivo sipaju i po 10 eura dajučamac je napisao/la:Sasrali ste se vi dobro čim ne smijete prenos dati. Fol problemi sa reflektorima. Pa za ova tri mjeseca ste mogli nove napraviti. Ako iole budu regularni uslovi za igrat' poderaće vas Željo.![]()
,zreli su oni da dobiju tricu u mrezu haha

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne crnim ja Zelju boze sacuvaj,nego tako jest...ja crnim samo laktase,modricu,orasje i slicne..a bas to vidjet cemo sve sutra,i nismo Barca al smo ralno bolji..necu bezze da se prepucavam,al me nervira i onaj vas trener sto vec sad trazi alibi za poraz,a tekma se nije ni odigrala
po cemu ste bolan boljiultrasstyle_tz je napisao/la:ma ne crnim ja Zelju boze sacuvaj,nego tako jest...ja crnim samo laktase,modricu,orasje i slicne..a bas to vidjet cemo sve sutra,i nismo Barca al smo ralno bolji..necu bezze da se prepucavam,al me nervira i onaj vas trener sto vec sad trazi alibi za poraz,a tekma se nije ni odigrala

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jesi vidio da smo bolji
,zadnjih 5 tekmi nas niste dobili..
joj je.em im majku,opet igra bez igre,odbrana radi,zeljo sanse kak treba nije imao,trcanje,htijenje,borbenost,zalaganje na nivou,ali opet realizacija nula bodova,kreiranje igre nista..ljudi su imali igraca manje dosta vremena,al opet su uspjeli u nekim trenucima imat inicjativu..mi smo imali dosta a mogli imati milion nekih prilika iz brze tranzicije i sve je to dobro do zavrsnice,onda los sut,il sehic odbrani ili traljavo dodavanje...nastavlja se prica od jesenas realizacija neefikasnost....
o navijanju ja necu nista rec,cekam manijake da vidim sta ce sad pocet srat

joj je.em im majku,opet igra bez igre,odbrana radi,zeljo sanse kak treba nije imao,trcanje,htijenje,borbenost,zalaganje na nivou,ali opet realizacija nula bodova,kreiranje igre nista..ljudi su imali igraca manje dosta vremena,al opet su uspjeli u nekim trenucima imat inicjativu..mi smo imali dosta a mogli imati milion nekih prilika iz brze tranzicije i sve je to dobro do zavrsnice,onda los sut,il sehic odbrani ili traljavo dodavanje...nastavlja se prica od jesenas realizacija neefikasnost....
o navijanju ja necu nista rec,cekam manijake da vidim sta ce sad pocet srat
Sva sreca pa je bilo lijepo vrijeme, stadion je bio pun, jos samo da je igra bila malo ljepsa.
Vec vidim da ce Zeljo otpustiti onog "Svabu" trenera (Hotic), bio je slobodin 12 igrac
Vec vidim da ce Zeljo otpustiti onog "Svabu" trenera (Hotic), bio je slobodin 12 igrac

FUKARE TUZLA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
subota Sloboda gostuje u Posusju,nezgodno kako god okrenes,prvo zbog 1o-ak sati puta,a onda sto odozdo slabo kad da smo donosili bodove i sa jacom ekipom,medjutim sad je Posusje "zrelo" za ispast i mislim da bi sad trebali donijet bod(ove),al opet se nesto puno ne nadam...
sto se tice igrackog kadra nece nastupit Mesic zbog tri kopce na glavi koje je zaradio protiv Zelje(toliko o tome ko je ustvari koga udarao),te Zoletic i Omic zbog kartona..smatram da ce ova dva ratnika puno falit,to su igraci ciji se doprinos posebno vidi na gostovanjima,Malkocevic kaze da sirine i zamjena ima,vidjet cemo Hasic ce najvjerovatnije tu zaigrat,jos jedan novi igrac,prava prilika da vidimo koliko moze,na Mesicevo mjesto se vraca Tosunovic nakon odradjenih kartona,a u odbranu Mikelini bi se trebao vratit nakon povrede tako da samo gubimo malo u sredini terena,posto zaista ovog Hasica nisam upratio kakav je...vjerovatni sastav: Mujkic,Mikelini(Rekic),Redzepi,Prodanovic,E.Kuduzovic,Jahic,Hasic,Sarajlic,Tosunovic,Bekic,Okanovic(Kasapovic)..
dakle ponovo cvrsta i jaka odbrana,sigurno najjaca u PL,sa trkacima na sredini i brzim krilima koji ce po strani pokusati probiti ili izboriti neki prekid odakle smo i najopasniji..sve u svemu moglo bi se do bodova
sto se tice igrackog kadra nece nastupit Mesic zbog tri kopce na glavi koje je zaradio protiv Zelje(toliko o tome ko je ustvari koga udarao),te Zoletic i Omic zbog kartona..smatram da ce ova dva ratnika puno falit,to su igraci ciji se doprinos posebno vidi na gostovanjima,Malkocevic kaze da sirine i zamjena ima,vidjet cemo Hasic ce najvjerovatnije tu zaigrat,jos jedan novi igrac,prava prilika da vidimo koliko moze,na Mesicevo mjesto se vraca Tosunovic nakon odradjenih kartona,a u odbranu Mikelini bi se trebao vratit nakon povrede tako da samo gubimo malo u sredini terena,posto zaista ovog Hasica nisam upratio kakav je...vjerovatni sastav: Mujkic,Mikelini(Rekic),Redzepi,Prodanovic,E.Kuduzovic,Jahic,Hasic,Sarajlic,Tosunovic,Bekic,Okanovic(Kasapovic)..
dakle ponovo cvrsta i jaka odbrana,sigurno najjaca u PL,sa trkacima na sredini i brzim krilima koji ce po strani pokusati probiti ili izboriti neki prekid odakle smo i najopasniji..sve u svemu moglo bi se do bodova
@ultrasstyle_tz
Ne bih se slozio s tobom,u Posusju se cesto sudi "kontra domaćina",u ostalom da kupuju ne bi ni bili gdje jesu,nemaju ti oni para za namjestanja!
Oni su nezgodna ekipa i znaju igrat obranu,ali su slabi u napadu i vi bi mogli izvuć X!
Posusje i Travnik su jedine "slabije ekipe" koje igraju kolko-tolko posteno!
Ne bih se slozio s tobom,u Posusju se cesto sudi "kontra domaćina",u ostalom da kupuju ne bi ni bili gdje jesu,nemaju ti oni para za namjestanja!
Oni su nezgodna ekipa i znaju igrat obranu,ali su slabi u napadu i vi bi mogli izvuć X!
Posusje i Travnik su jedine "slabije ekipe" koje igraju kolko-tolko posteno!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
znam da je ove godine tako,zato sam i rekao da su zreli za ispast ove godine,mislio sam da nismo moglo mi sa jacim sastavom PRIJE odozdo tesko ista donosili,provjereno sam imao info od osobe koja je bila u upravi Posusja da se sa njima igralo 3 za 3 do unazad 2 godine,za proslu sezonu ti nebi znao rec,kao ni kako i sta je sad tj.ima li kakvih dogovora,jer sa likom sam pricao ima malo jace od godine sigurno
Sarajevo je u Posusju ove godine lagano dobilo sa 3-1...Ljudi kao sto neko rece igraju posteno pa kako bude...Mislim da je moguc X,ali sam citao da slobodi fale neki igraci za tu utakmicu !
Iako bi ja najvise volio da posusje pobjedi,jer to odgovara Sarajevu
Iako bi ja najvise volio da posusje pobjedi,jer to odgovara Sarajevu

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma jbg vidjet cemo realno Zrinjski je najkvalitetnija ekipa pa su onda tu negdje Slavija,Siroki i mi..jbg nadat se pobjedi,ja samo napominjem talove od prije,nadam se da vise ne vaze 

Mislim da se ove godine štima slobodi da ide u KUP UEFA. Taj Mešanović stalno hvali rad saveza kao tamo je sve u redu itd.
Tko god hvali savez,treba ga protjerat iz sportaFCS je napisao/la:Mislim da se ove godine štima slobodi da ide u KUP UEFA. Taj Mešanović stalno hvali rad saveza kao tamo je sve u redu itd.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ljudi mozemo mi pricat sta hocemo ali nacionalni kljuc se gleda...svake godine je prvak "druge nacionalnosti",kao i osvajac kupa..a ove godine je Sloboda jedini "bosnjacki" klub u zavrsnici kupa,kao i uopste u borbi za prvaka...nazalost situacija nam je takva,ali svake godine svaki narod mora imat po jedan klub u Evropi,a Sloboda je jedini "bosnjacki" koji je u konkurenciji,uz Sarajevo,al smatram da Sarajevo nema ekipu za taj domet..sto i oni sami indirektno priznaju ulazuci u mlade igrace u ovoj polusezoni,praveci rekonstrukciju...
kako ja to vidim..prvak Zrinjski 2.mjesto Slavija,3. Sloboda ili Siroki,a finale kupa Sloboda-Siroki isto da bi se napravio tal i osiguralo da svi podjednako vide evrope...ovo jeste zalosno,al i bog i narod znaju da je tako jbg
kako ja to vidim..prvak Zrinjski 2.mjesto Slavija,3. Sloboda ili Siroki,a finale kupa Sloboda-Siroki isto da bi se napravio tal i osiguralo da svi podjednako vide evrope...ovo jeste zalosno,al i bog i narod znaju da je tako jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.