NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la JoseeMourinho » 16 jun 2016, 15:20

alemsa je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Boje odigrat 1 od 5 i bit NBA prvak nego igrat citavu sezonu 1 na 5 i bit Shaqtin MVP :kafa:
Ma i ti bi uzo titulu na ovaj nacin, jebte to
Sad ni titule ne valjaju :rol: :rol:

Aleme Harden > Steph
Et je li ti sad srce na mjestu?

ozy
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la ozy » 17 jun 2016, 17:51

Nove Steph Curry i Andrew Wiggins patike

slika

slika

Prve za tenis druge za planinu,pitam se imaju li ljudi ukusa i gdje se izgubila "kosarkaska patika"

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 17 jun 2016, 18:28

Ove AW adidas su bas ruzne. Llilard i rose imaju puno ljepse modele sto se adidasa tica...
UA nikad nisam imao a ove su bas lijepe...

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 jun 2016, 19:40

Dobre ove prve ko na pijaci radi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 jun 2016, 21:09

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 18 jun 2016, 23:43

Da sastavljate ekipu koja je u win now modeu i odmah napadate titulu, da li bi uzeli Lillarda ili Irvinga kao jednog od nosilaca ekipe ? Dakle ne gledate ko ce biti bolji za par godina i ko ima vise potencijala nego ko trenutno moze biti korisniji. Ja bih uzeo Lillarda jer je ove godine u Portlandu pokazao kakav je kao vodja ekipe kad je uveo u PO ekipu kojoj niko ziv nije davao sanse za bilo sta ozbiljno.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 jun 2016, 00:50

Epidaurus je napisao/la:Da sastavljate ekipu koja je u win now modeu i odmah napadate titulu, da li bi uzeli Lillarda ili Irvinga kao jednog od nosilaca ekipe ? Dakle ne gledate ko ce biti bolji za par godina i ko ima vise potencijala nego ko trenutno moze biti korisniji. Ja bih uzeo Lillarda jer je ove godine u Portlandu pokazao kakav je kao vodja ekipe kad je uveo u PO ekipu kojoj niko ziv nije davao sanse za bilo sta ozbiljno.
O tome je i bespredmetno raspravljat :kafa:

Irving igra odličan PO, ali treba ga tek vidjet bez Jamesa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 19 jun 2016, 01:22

Uzeo bih Irvinga. Kompletniji je scorer.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 jun 2016, 02:01

Ako se gleda kvalitet tima i ulazak u playoff onda je Lillard najbolji PG lige.

Edit: uz to je i top 3 ili top 5 igrac lige po tom kriteriju. Dakle, bolji je i od recimo Cousinsa i Davisa koji nisu uveli tim u playoff, a imali su bolje pozicije kada su timovi rangirani na pocetku sezone.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 jun 2016, 02:30

Svi znamo da su Davis i Cousins dosta kvalitetniji individualno od Lillarda i Irvinga. Svi znamo da su Irving i Lillard tu negdje po kvalitetu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 jun 2016, 02:37

Pa ne znam bas da svi znaju ili da se slazu s tim sto si naveo. Irving je samo slabiji suter od Lillarda a u svemu ostalom je ispred. Naravno sad se moze neko s tim sloziti ili ne. Medjutim, ako se gleda uticaj na ekipu i s kakvim je timom neko otisao u playoff onda je Lillard jedan od najboljih igraca na planeti dok recimo Wall ispada is bilo kakve price oko ozbiljnog kosarkasa. Davis i Cousins imaju individualan kvalitet medjutim nisu odveli ekipe u playoff a Lillard jest, dakle samo po tom kriteriju su daleko ispod Lillarda, nit su lideri kakav je on nit imaju kvalitet kakav ima on.

Mes Que Un Club!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 jun 2016, 02:41

Cousins igra u najretardiranijoj ekipi ikad. Davis je prosle godine uveo ekipu u PO i to monstruoznom sezonom. Wall je prosle godine vodio kao lider ekipu do polufinala konferencije, i malo srece je falilo da udje u finale istoka. Lillard je i bolji razigravac od Irvinga. Odbrambeno su obojica rupe. Kao lider, Dame je definitivno ispred jer je momak jedan od najvecih mudonja u ligi. Irving je talentovaniji i bice sigurno bolji igrac kroz par godina al u ovom trenutku je meni licno Dame bolji.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 jun 2016, 03:27

Kakav bolji razigravac samo ima frajer vise loptu u rukama dok je primarni play James u Cavsima. Irving i Dame jednako rupe defanzivno? No comment. Dame ti je bolji sve 5.

Mes Que Un Club!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 jun 2016, 03:47

Pa ne znam i meni je zesci no comment da je Kyrie bolji u svemu osim u sutu.

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 19 jun 2016, 10:24

Priblizno su tu negdje,mala prednost Lillardu jer se dokazao kao vodja istrpio sav pritisak,i zato sto je clutch majstor i malo jaci mudonja od Irvinga koji jos nije prosao teret i pritisak vodje playoff kosarke i franshize,tako da biram Lilarda.

Mada nesto mi govori da kad bi Irvinga pustili i dali mu komplementaran roster podredjen njemu i negovim nedostatcima,i njega ogranicili na scoring,da bi postao jedna od najjacih scorera u ligi,je rodjeni za cach and shoot i 1 on 1.

Volio bi i jednog i drugog vidjet u kombinaciji sa Avery Bradleyem,to bi bio paklen backcourt (uz ostali komplementaran roster koji bi pokrio manjak njihovih cm u tom backcourt-u )

A Cousins i Davis su ipak stepenica vise iznad ove dvojice.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 jun 2016, 12:48

ozy je napisao/la:Mada nesto mi govori da kad bi Irvinga pustili i dali mu komplementaran roster podredjen njemu i negovim nedostatcima,i njega ogranicili na scoring,da bi postao jedna od najjacih scorera u ligi,je rodjeni za cach and shoot i 1 on 1.
imao je priliku biti glavni serif u gradu, jest da je bio mladji, ali je bio...

a to sto je bio mladji i nije neki izgovor jer je lebron u njegovim godinama (mislim) vodio ekipu u finale?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 jun 2016, 12:57

KK_Bosna je napisao/la:
ozy je napisao/la:Mada nesto mi govori da kad bi Irvinga pustili i dali mu komplementaran roster podredjen njemu i negovim nedostatcima,i njega ogranicili na scoring,da bi postao jedna od najjacih scorera u ligi,je rodjeni za cach and shoot i 1 on 1.

a to sto je bio mladji i nije neki izgovor jer je lebron u njegovim godinama (mislim) vodio ekipu u finale?
Ma nikakav igrac ba :thumbup: :D vecina igraca do 24 godine vodi svoje timove do finala i glavni su serifi u gradu.

Mes Que Un Club!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la Tracy3McGrady » 19 jun 2016, 13:09

KK_Bosna je napisao/la:

Šta će LeBron choker obični
Anfernee "Penny" Hardaway #1

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 jun 2016, 13:10

Davno sam pisao da je momak Killer :!: :!: Ball Handling sami vrh u nba,Kreiranje Shuta top,ulaz top :) :) Odbranu malo popravio od kad je Lue tu,a na ass jos mora malo da uci od Jamesa :!: Sve u svemu ga je Lue vratio u zivot dau mu svu slobodu na terenu.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 jun 2016, 13:10

adriano_leite je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

Ma nikakav igrac ba :thumbup: :D vecina igraca do 24 godine vodi svoje timove do finala i glavni su serifi u gradu.
Realno je imao prije "žlj" ekipu , a bio je i povrjedjen, tako da kk_bosna nisi u pravu , pa Nash je u 30-tim igrao najbolju kosarku i evo zadnje dvije godine Curry od 25-te...
Tako da Irving ima sve predispozicije da bude MVP ;)
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 19 jun 2016, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.