FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Neko u garaži u turskoj stanjca ovo na veliko....ali iskreno odličan je za 30 KM
Niko,niko samo Sloboda !!!!
Konačno utakmica
Kakve su šanse da večeras imamo stream?
40% da imamodzeno_tz je napisao/la:Konačno utakmica![]()
![]()
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Neka neko posalje poruku na fb stranicu NK Lokomotiva Zagreb, da pita prave li stream 
Nema ni tekstualnog, a da bude stream.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Neka neko posalje poruku na fb stranicu NK Lokomotiva Zagreb, da pita prave li stream
Aco ako ne bude stream, bojkotujemo forum.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Aj da vidim koliko će nas kupit lrginal dres. Ovo je urađeno da i obican covjek moze sebi priustit. Patrukov dres kosta 40 eura bez pdva bez stampe znaci samo grb slobode. Znaci da uđe kod nas je 47 eura e na to dođe oko 20 km stampa to je ukupno 110 km + zarada, ko će ga kupit. Naruceno je 1000 dresova iz Turske i kvalitetniji su nego oni pijacarski, jos jedan info do pocetka sezone bi se trebalo postavit jedan mali kiosk ( mini fan shop) na stadionu gdje bi se prodavali osim dresova i neki navijacki rekviziti do otvaranja fan shopa
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate,kaznit će se Bingo... Ahahahahahahahahahahahahahahahahha.... JARUGO, OVO JE BISNA I HERCEGOVINAThranduil je napisao/la:Ništa meni nije jasno oko ovih dresova. Po ovoj cijeni dres ne može biti original (jedino ako je prošlosezonski pa ostala zaliha, međutim pošto ga nije bilo u prodaji prošle sezone nije bilo ni zalihe i gdje će biti zalihe +500 komada kod nas).
Dres ukoliko nije originalan ne smije na sebi imati logo proizvođača Patrick, Sloboda ne bi smjela dozvoliti da se prodaju kopirani dresovi, pogotovo ne da ona to odobri i da ima neku korist od toga. Bilo ko da pozove inspekciju, dresovi će biti zaplijenjeni, kaznit će se Bingo, kaznit će se onaj što ih je oštampao i kaznit će se Sloboda jer je to "aminovala".
Ovo može biti odrađeno samo u suradnji s Patrickom a nikako ne vidim kako je to moguće po ovoj cijeni. Baš me zanima kakav je fazon s ovim dresovima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Brate,kaznit će se Bingo... Ahahahahahahahahahahahahahahahahha.... JARUGO, OVO JE BISNA I HERCEGOVINA[/quotestaragarda je napisao/la:Thranduil je napisao/la:Ništa meni nije jasno oko ovih dresova. Po ovoj cijeni dres ne može biti original (jedino ako je prošlosezonski pa ostala zaliha, međutim pošto ga nije bilo u prodaji prošle sezone nije bilo ni zalihe i gdje će biti zalihe +500 komada kod nas).
Dres ukoliko nije originalan ne smije na sebi imati logo proizvođača Patrick, Sloboda ne bi smjela dozvoliti da se prodaju kopirani dresovi, pogotovo ne da ona to odobri i da ima neku korist od toga. Bilo ko da pozove inspekciju, dresovi će biti zaplijenjeni, kaznit će se Bingo, kaznit će se onaj što ih je oštampao i kaznit će se Sloboda jer je to "aminovala".
Ovo može biti odrađeno samo u suradnji s Patrickom a nikako ne vidim kako je to moguće po ovoj cijeni. Baš me zanima kakav je fazon s ovim dresovima
Jarane ove dresove je licno sloboda narucila a bingo je prodavac. Ovo su fan dresovi. Uđi u bilo koji on line fan shop talijanskih klubova pa vidi cijenu orginal dresa i fan dresa. Sve je to zakonski urađeno . Ja u sred beca u 10 bicirku na onom tirskom buvljaku viđe stand sa dresovima svih svjetskih klubova po cijeni od 30 eura a ovdje isti su 20 km. Pa kad u tako uređenim zemljama ide sto nebi kod nas
Po nekom pravilu bi pojacanje trebalo danas doci ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ni ona stranica nije sto je nekad bila
nikakvih najava, nista
nikakvih najava, nista
Zasto Azir nije otiso u Sloveniju???
Hebo ih Eric i Bobic u pakas...u pravu je onaj joksimovic il kako se zove..
Ako Azir nije zasluzio da ide,ko je???.To je taj problem sto mi ponavljamo,da promovisu momka,samopouzdanje,...oni njega ubiju u pojam ovim....
Nikako mi se ne svidja ovo zapostavljanje nasih(zasluzio je u svim segmentima)...nije ni cudo sto jedva cekaju da predju negdje drugo
Ako Azir nije zasluzio da ide,ko je???.To je taj problem sto mi ponavljamo,da promovisu momka,samopouzdanje,...oni njega ubiju u pojam ovim....
Nikako mi se ne svidja ovo zapostavljanje nasih(zasluzio je u svim segmentima)...nije ni cudo sto jedva cekaju da predju negdje drugo
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Azir je povrijedjen.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Daj Boze da je to u pitanju...Mago je napisao/la:Azir je povrijedjen.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
PovredaemirzlaTu je napisao/la:Zasto Azir nije otiso u Sloveniju???
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate ne trči pred ruduemirzlaTu je napisao/la:Daj Boze da je to u pitanju...Mago je napisao/la:Azir je povrijedjen.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
„Ostao sam u Tuzli kako bi zaliječio povredu noge koju koju sam povrijedio još u Mostaru, u susretu sa Zrinjskim. Tada mi je pukao mišić i neophodno je vrijeme kako bi on zarastao i ojačao. No, nadam se da ću do 16. juna biti spreman, kako bi se pridružio ekipi na putu u Sloveniju gdje ćemo nastaviti pripreme do susreta sa rivalom u prvoj utakmici Evropa lige,“ kazao je za RTV Slon Azir Muminović.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
Bosna_BabyBoy
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:Ne dipr Cini, zdravlja ti....hoćeš da ti ja nabavim originalni dres...Javi se u pp...Chinaglia je napisao/la:ako dres nije original, necu ga ni kupit'
za nesto sto je original, ne zalim ni 200 KM, a za nesto sto nije, ne dam ni cenera
stvar principa jebga, mrzim takve stvari
Hoću ja original!
Kad ćemo ba dobit kvakicu na stranici?NYKnicks Fan je napisao/la:PovredaemirzlaTu je napisao/la:Zasto Azir nije otiso u Sloveniju???
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kad mi se sjete odgovoritiTzXHc je napisao/la:Kad ćemo ba dobit kvakicu na stranici?NYKnicks Fan je napisao/la:PovredaemirzlaTu je napisao/la:Zasto Azir nije otiso u Sloveniju???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.